پیام خراسان

آخرين مطالب

نقش مادری نباید منافاتی با حضور فعال و موثر در جامعه داشته باشد معاونت امور زنان و خانواده

نقش مادری نباید منافاتی با حضور فعال و موثر در جامعه داشته باشد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود.

وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و‌ خانواده، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه با حضور در برنامه تلویزیونی صبح‌بخیر ایران از شبکه‌ی یک سیما با محوریت دورکاری بانوان گفت: آیین‌نامه‌ ای که از سال89 برای کارمندان مصوب شده برای دورکاری اختصاص به بانوان ندارد اما ایشان در شرایط فعلی می‌توانند از این قانون بهره ببرند و شرایط زنان به گونه‌ی هست که بیشتر نیاز دارند از این قانون استفاده کنند .
معاون رئیس‌جمهور با بیان این مطلب که در ابتدا زیرساخت‌های دورکاری فراهم مهم نبود و آنگونه که باید بانوان از این قانون استفاده نکردند، افزود: بعد از شرایط کرونا زمینه لازم برای دورکاری فراهم گشت و از این چالشی که به صورت ناخواسته پیش‌آمد فرصتی فراهم شد و زیرساخت‌های دورکاری مشاغل مهیا شد تا بانوان در مشاغلی که امکان دورکاری دارد و زیرساخت آماده است همان کار را در منزل و در کنار فرزندان انجام دهند .
وی با تاکید بر این‌که نوع شغل مربوطه و موقعیت اداره در دورکاری مهم است، بیان داشت: همکاری مدیران برای ادامه دورکاری یا لحاظ کردن آن با توجه به موارد ذکر شده اعمال می‌شود که چه مقدار کار را با دورکاری می‌تواند اداره کند .
خانم دکتر خزعلی با اشاره به این مطلب که دولت الکترونیک برای صرفه‌جویی همه جانبه و نیز کنترل ترافیک باید به سمت دورکاری برود، ادامه داد: با نظارت و ارزیابی عملکرد بانوان حاضر در محل کار و بانوانی که دورکاری انجام می‌دهند باید سطح موفقیت و کیفیت عملکرد در هر دو وجه بررسی شود تا میزان پیشبرد کار در شرایط دورکاری و مؤثر بودن آن را مشخص کنیم و پس از این رصد، آیین نامه های کاملتری تدوین شود .
وی به عدم اشتیاق کارمندان نسبت به دورکاری اشاره داشت و اذعان کرد: طرح دورکاری از سال89 تصویب شد و آن زمان خیلی از کارمندان اشتیاق به اجرای آن نداشتند، حتی دولت مشوق‌هایی را گذاشت که کارمندان به دورکاری ترغیب شوند، منتهی غالب کارمندان با تصور این‌که امکان دارد عدم حضور ایشان یکسری امتیازات را از آنها سلب کند، جز در شرایط اضطرار تمایلی به استفاده از این امکان نداشتند، بنابراین دورکاری امتیاز نیست و تنها یک کمک به کارمندان در شرایط خاص است .
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این مطلب که قوانین باید مکمل یکدیگر باشند، گفت: وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود .

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/429906/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر

برگزاری سی‌وسومین مرحله اردوی راهیان پیشرفت در شرکت فولاد سنگان

فرمانده کل سپاه: خط راه‌آهن چابهار – زاهدان یک دستاورد ملی است.

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

5 نفر در واژگونی خودرو پراید در محور تربت جام به فریمان مصدوم شدند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

الحدیده یمن بار دیگر هدف حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

خراسان رضوی، پیشگام در تحقق نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردمی است

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

گام نخست تحول در سوادآموزی، تغییر نگرش مدیران است

تحول در آموزش متوسطه با محوریت مهارت‌آموزی، یادگیری مادام‌العمر و پیوند با سند تحول بنیادین محقق می شود

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

حج و زیارت درمورد دریافت ارز مسافری اطلاعیه ای داد

روایت عجیب از درس خواندن یک فوتبالیست: کتاب ندارم!

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

تحقیرمان می‌کنید ولی تاتنهام قهرمان اروپا می‌شود

گل اول کاوازاکی به النصر توسط ایتو

گل اول النصر به کاوازاکی توسط سادیو مانه

گل دوم کاوازاکی به النصر توسط اوزکی

فرصت 45 دقیقه‌ای رونالدو برای فرار از حذف

پدر ستاره لیورپول لو داد: تمدید نزدیک است!‏

تصمیم جدی رودریگو؛ جدایی تابستانی از رئال!

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال