پیام خراسان

آخرين مطالب

پایگاه قهرمانی بدمینتون شرق کشور به مزایده رفت/ تنها کورت اختصاصی اهدایی فدراسیون بی‌مکان می‌شود؟ اجتماعي

پایگاه قهرمانی بدمینتون شرق کشور به مزایده رفت/ تنها کورت اختصاصی اهدایی فدراسیون بی‌مکان می‌شود؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان -

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، بازی بدمینتون که با راکت و توپ پردار در سالن‌های سرپوشیده اجرا می‌شود برای نخستین‌بار در هندستان باب شد و توسط افسران ارتش مستقر در هند به انگلستان برده و به سرعت در اکثر کشورهای جهان گسترش یافت.
در سال 1934 فدراسیون بین‌المللی بدمینتون تاسیس و در ایران نیز حدود یکصدسال پیش نخستین زمین بدمینتون در سالن ورزشی مسجد سلیمان خط کشی و به بهره‌برداری رسید و سرانجام در سال 1351 فدراسیون بدمینتون ایران فعال شد.
همزمان با تاسیس استان خراسان‌جنوبی هیات بدمینتون استان نیز راه‌اندازی شد و با برنامه‌ریزی‌های راهبردی و سیاست‌های اجرایی مسوولان پرتلاش هیات، علاقمندان زیادی به این رشته پرتحرک و نشاط‌آور روی‌آوردند و در مسابقات قهرمانی کشور خوش درخشیدند.
هزینه‌کرد 40 میلیون تومانی و مجهزکردن سالن ورزشی غدیر بیرجند
کسب مدال‌های رنگارنگ بدمینتون‌بازان خراسان‌جنوبی در رقابت‌های کشوری و دعوت ورزشکاران این خطه زرخیز به اردوهای تیم ملی؛ مسوولان هیات را برآن داشت تا سالن ورزشی به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی و همگانی‌کردن رشته بدمینتون در اختیار گیرند.
سالن ورزشی غدیر خیابان پونه‌ شهر بیرجند در حالی از سوی ورزش و جوانان در نیمه دوم سال 93 تحویل هیات بدمینتون گردید که کلی بدهی‌ داشت، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی خراب بود و کف سالن، سرویس بهداشتی و حصار سکوهای تماشاچیان نیازمند تعمیر و بازسازی بود.
همت مسوولان هیات بدمینتون خراسان‌جنوبی و هزینه‌کرد 40 میلیون تومان از اعتبارات شخصی که تاکنون علیرغم برگزاری جلسات متعدد و قول‌های مسوولان اداره‌کل ورزش و جوانان برگشتی نداشته است، این مکان ورزشی به یکی از مجهزترین و زیباترین سالن‌های ورزشی بیرجند کرده است.
مکاتبات، تعاملات و پیگیری‌های مسولان هیات بدمینتون خراسان‌جنوبی به پشتوانه ملی‌پوشان این مرز و بوم در سال 94 نتیجه داد و سالن ورزشی غدیر بیرجند از سوی فدراسیون به عنوان پایگاه قهرمانی بدمینتون شرق کشور معرفی شد و تا سال 98 هرساله میزبان مسابقات قهرمانی نونهالان و باشگاههای کشور بود و مکانی برای برگزاری اردوهای تیم ملی و مشترک آسیایی گردید.
نمره قبولی میزبانی از اردوهای تیم ملی و آسیایی
فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی خراسان‌‌جنوبی را بعنوان بهترین میزبان اردوهای مشترک ایران پاکستان و افغانستان معرفی کرد و سالن غدیر بیرجند به لحاظ امکانات سخت‌افزاری و تجهیزاتی مورد تایید فدارسیون بدمینتون آسیایی قرار گرفت.
طی سال‌های اخیر این سالن ورزشی محل برگزاری دوره‌های متنوع آموزشی و ارتقاء مربیان و داوران بدمینتون خراسان‌جنوبی با حضور مدرسان بین‌المللی بوده و بستر توسعه این رشته ورزشی و همگانی‌کردن آن در مدارس و دانشگاهها استان شده است.
رشته پارابدمینتون که یک نوع بدمینتون برای طیف وسیعی از ورزشکاران با معلولیت‌های جسمی می‌باشد در سالن غدیر بیرجند خراسان‌جنوبی برای نخستین‌بار راه‌اندازی و نخستین بازیکن را به مسابقات آسیایی اعزام کرده است.
تلاش‌ها و پیگیری‌های مسولان هیات بدمینتون خراسان‌جنوبی در تجهیز سالن ورزشی غدیر بیرجند برای راه‌اندازی کورت اختصاصی بدمینتون نتیجه داد و فدراسیون طی نامه‌ای به تاریخ 18 آبانماه 1400 به مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی اعلام کرد در ششمین نشست هیات رئیسه فدراسیون مصوب گردید یک تخته کورت به استان اهدا شود.
بی‌مکان شدن تخته‌کورت بدمینتون اهدایی فدراسیون
ارزش ریالی این تخته کورت بدمینتون 60 میلیون تومان است که ضمن اینکه بصورت اختصاصی مورد استفاده قهرمانان و مدال‌آوران قرار می‌گیرد، می‌تواند در راستای توسعه این رشته ورزشی نقش بسزایی داشته باشد.
اما چند وقتی است که سیاست‌های کور اداره‌کل ورزش و جوانان و حاشیه‌هایی نامیمون واگذاری مدیریت سالن ورزشی غدیر بیرجند از طریق مزایده اماکن ورزشی مثال بختک‌ به جان پایگاه قهرمانی بدمینتون شرق کشور افتاده است و تمام زحمات و خدمات مسولان هیات بدمینتون را دارد بر باد فنا می‌دهد.
چنانچه این سالن ورزشی در مزایده اماکن ورزشی به افراد حقیقی یا حقوقی غیرمتخصی واگذار شود! هزینه‌هایی که توسط مسولان هیات بدمینتون خراسان‌جنوبی بابت تجهیزات گرمایشی، سرمایشی و نورافشانی سالن، امکانات و وسایل اختصاصی بدمینتون از جمله سکوهای داوری، پایه‌ها وتورها، محافظ زمین‌های بدمینتون، دستگاه پیشرفته زه کشی شده و از سرمایه‌های هیات استان می‌باشد از بین خواهد رفت!
کورت اختصاصی بدمینتون اهدایی فدراسیون به هیات خراسان‌جنوبی بی‌مکان خواهد ماند، فرصتی طلایی راه‌اندازی پایگاه اختصاصی پارابدمینتون ایران در سالن ورزشی غدیر بیرجند از دست خواهد رفت و دیگر شاهد برگزاری میزبانی اردوهای تیم‌های ملی و آسیایی در خراسان جنوبی نخواهیم بود و جایگاه رفیع بدمینتون استان در فدراسیون متزلزل می‌شود و امیدهای بدمینتون خراسان‌جنوبی قربانی سیاست‌زدگی و اختلاف‌نظرهای متولیان ورزشی با مسولان هیات خواهند شد.
انتهای‌پیام/69014

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/433874/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برزیل با این ١6 ستاره برای حفظ صدرنشینی

مشاور وزیر کشور: افزون بر 772 هزار مهاجر غیرمجاز افغان به کشورشان بازگشتند

ادای احترام به اسطوره‌ های ایثار در زاهدان

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازنداران

طلای جهانی در مدار افزایش قیمت

اعزام تیم های ارزیاب هلال‌احمر برای ارزیابی خسارات احتمالی زلزله نهبندان

وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک تا اوایل هفته آینده

بازگشت بیش از 772 هزار مهاجر غیرمجاز افغانستانی به کشورشان

ضبط سوخت قاچاق درسرایان

روزبه چشمی در استقلال ماندنی شد

ماجرای عجیب انتخاب سرپرست برای تیم استقلال

درگذشت همسر امام جمعه سابق مشهد

دعوای لائوتارو و چالهان اوغلو کاملا طبیعی بود

تبعات یک شکست؛ اختلاف‎‌ها در رئال بالا گرفت

دیدار امام جمعه فریمان با خانواده شهید امر به معروف

تصمیم نهایی بارسا؛ رشفورد بالاتر از ستاره لیورپول!

مقصد احتمالی اوبامیانگ؛ باشگاه سابق جرارد

توافق آرسنال با وینگر چلسی

استفان کری: نمی‌دانم تا چه زمانی در NBA بازی خواهم کرد

دشمن استقلال بلای جان پرسپولیس شد

استقبال فریمانی ها از نمایش «دل بسته»

خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز در قاب تصویر

رئیس اتاق بازرگانی ایران: روند ترخیص کالاهای وارداتی تسهیل شود

ردبول برای فسخ قرارداد سرجیو پرس، 18 میلیون یورو پرداخت کرد

پاسخ منفی کاپیتان میلان به گالاتاسرای رسید

جان تری: همه از تماشای فوتبال مدرن خسته شده‌اند

در چنین روزی، طلسم‌شکنی با شوت اینیستا؛ اسپانیا قهرمان جهان شد

توزیع هزارو 980 بسته معیشتی درخراسان شمالی

اطفای حریق در مراتع مرجان و رئین بجنورد

دشمنان درصدد تجزیه ایران بودند

کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

زمین لرزه در نهبندان

تیم‌های هلال‌احمر در حال ارزیابی خسارات احتمالی زمین لرزه صبح امروز نهبندان

اولین اظهارات کاپیتان میلان پس از حضور در الهلال

تاریخ معارفه سرمربی جدید رونالدو مشخص شد

تئو هرناندز پس از پیوستن به الهلال: با سری بالا میلان را ترک کردم

اعتراف داور سرشناس: به خودکشی فکر کردم!

بازگشتی با دست پر

بازگشت قهرمان جهان به بوکا

آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه

طارمی جواب اعراب حاشیه خلیج فارس را داد

تامین بیش از 10 هزار تُن کالا در جنگ تحمیلی 12 روزه

احکام صادره در هیأت تخلفات، پیشگیرانه و نظام مند باشد

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

پیام مالدینی برای تئو: دل‌مان برایت تنگ می‌شود