پیام خراسان

آخرين مطالب

زنان بی‌سرپرست گلستان در انتظار حمایت‌های دولت معاونت امور زنان و خانواده

زنان بی‌سرپرست گلستان در انتظار حمایت‌های دولت
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - زنان و دختران بدسرپرست و بی سرپرست شاغل در یک شرکت تعاونی گنبدکاووس در فضایی صمیمی که بارش باران نوید ریزش رحمت الهی را امید می‌بخشید با دکتر خزعلی دیدار کردند.

زنان و دختران بدسرپرست و بی سرپرست شاغل در یک شرکت تعاونی گنبدکاووس در فضایی صمیمی که بارش باران نوید ریزش رحمت الهی را امید می‌بخشید با دکتر خزعلی دیدار کردند.
زنان و دختران بد سرپرست و بی سرپرست شاغل در تعاونی تولیدی بهزیستی گنبد با لباس های فرم‌هایی سفید و بانوان ترکمنی با لباس های رنگین ترکمن به دیدار خزعلی رفتند و همه چیز برای حضور معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور در شهرستان گنبد کاووس فراهم شد .
نگاه امیدبخش معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور هر دغدغه‌ای را از ذهن بانوان حاضر می‌زدود تا هرچه خاطرشان را درگیر کرده رفع شده بدانند .
مشکلاتی از جمله توانمندسازی این زنان که هیچ حامی و پشتوانه ای نداشته و امروز با صدای عدالت محور دولت سیزدهم امیدوارند معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور پژواک صدای آنها در کشور باشند .
زنان بی سرپرست، بدسرپرست و خود سرپرست به ویژه در استان گلستان با مشکلات عدیده ای از جمله تامین معیشت، مسکن، درآمد کم و اشتغال و آموزش مواجه هستند که تحقق راهبرد توانمندسازی این قشر از جامعه به تاکید کارشناسان با حمایت همه جانبه و عادلانه دولت مردمی میسر می‌شود .
حمایت همه جانبه برای توانمندسازی و ارتقای وضعیت این عده در کشور به ویژه در استان گلستان موثرترین ابزار مصونیت آنان از آسیب های اجتماعی در جامعه است .
به اعتقاد شماری از کارشناسان توجه ویژه به توانمندسازی و ارتقای وضعیت زنان بی سرپرست، بدسرپرست و خود سرپرست در سرنوشت اجتماعی آنان تاثیر عمیقی دارد و از بروز انواع آسیب های اجتماعی پیشگیری می کند و زیربنای پاسخگویی این نیاز برنامه ریزی ویژه دولت عدالت محور سیزدهم است .
به تاکید صاحب نظران با توجه به روند افزایشی جمعیت آمار این قشر و به ویژه زنان سرپرست خانوار در کشور، هرگونه اقدام و اهتمام سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در راستای توانمندسازی زنان سبب سرعت‌بخشی آهنگ توسعه جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی می‌شود .
شماری از زنان بد سرپرست، بی سرپرست و خود سرپرست گلستانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر این امیدند که حل مشکلات دیرینه آنان فقط با همت جهادی دولت عدالت محور قابل پیگیری بوده و اظهار امیدواری کردند که مصون ماندن آنان از آسیب های تهدیدزای مختلف اقتصادی، حقوقی و اجتماعی به طور قطع با تدابیر ارزنده دولت برای توانمندسازی و تحت حمایت قرار دادن در سفر استانی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور مورد بررسی ویژه قرار گیرد .
گلستان مطابق سرشماری سال 95، یک میلیون و 869 نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف دارد که 49 درصد آن را زنان تشکیل می‌دهد .
خزعلی در این سفر به بررسی حوزه مسائل زنان و خانواده و ارایه راهکار برای حل این مشکلات می پردازد .
دیدار با بانوان هنرمند رشته‌های مختلف صنایع دستی استان، بانوان کارآفرین، بازدید از خانه های صنایع دستی، ابریشم و دیدار با خانواده های صاحب چندقلو، بازارچه های سنتی و جلسه با بانوان نخبه و اساتید دانشگاه و نماینده تشکل‌ها از جمله برنامه‌های معاون رییس جمهور در امور بانوان و خانواده در سفر به گلستان است .

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/450191/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار توخل؛ هری کین، رونالدو نیست!

پیروزی ایتالیا در آخرین حضور اسپالتی؛ پیروزی قاطع کرواسی با درخشش مودریچ

گل چهارم بلژیک به ولز توسط دی بروینه

رشد بارندگی‌های خرداد در خراسان جنوبی؛ دهک نهبندان رکوردار بارش‌ها

گل سوم بلژیک به ولز توسط دوکو

گل اول ایتالیا به مولداوی توسط راسپادوری

گل دوم ایتالیا به مولداوی توسط کامبیاسو

گل اول ولز به بلژیک توسط ویلسون

گل سوم ولز به بلژیک توسط جانسون

گل دوم ولز به بلژیک توسط توماس

نشست تخصصی بررسی فرآیند تصحیح اوراق امتحانات  نهایی آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد

بازگشت کره به کمپی که کلینزمن از آن وحشت داشت!‏

گزینه بزرگ میلان برای جانشینی مانیان!

اسپالتی: بابت جدایی‌ام دلخوری عمیقی دارم

گل اول بلژیک به ولز توسط لوکاکو

رنار: عربستان چیزی برای از دست دادن ندارد

گل دوم بلژیک به ولز توسط تیلمانس

سخنگوی سازمان امور مالیاتی: 300 همت درآمدهای مالیاتی را از دست دادیم

‌ گوشت را کیلویی 290 هزار تومان از دامدار می‌خرند و کیلویی 1 میلیون تومان به مردم می‌فروشند

چاق هم باشد مهم نیست؛ سوپرگل باورنکردنی فرانچسکو توتی

آلمان هنوز مهاجمی مثل او ندارد!

شادی جالب رونالدو همراه جام قهرمانی لیگ ملتهای اروپا با گروهی از هواداران پس از بازگشت به پرتغال

شیطنت 2 ستاره بارسا قبل از فینال!

از کودکان محک تا بهرام رادان، چهره‌های ویژه تمرین امشب

آهنگ عاشقانه «با منی» با صدای امین رستمی

برپایی غرفه بنیاد شهید در مسیر میهمانی 10 کیلومتری غدیر/ میزبانی از خانواده شهدای سادات

حمایت از کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان برتر صادر کننده شاهد و ایثارگر کشور انجام می گیرد

تجدید بیعت با شهدای سادات در پویش سراسری «سلام سید»/ در عید غدیر خم با شهدای سادات هم عهد می‌شویم

پیش بینی قیمت دلار 20 خرداد 1404

قیمت خودروهای داخلی و مونتاژ در بازار امروز 19 خرداد 1404

از شایعه تا واقعیت افزایش قیمت نان؛ قیمت‌گذاری به بحران دولت تبدیل شده است؟

اولین پیام چیوو به اینتری‌ها؛ افتخارم نراتزوری است

سرقت جواهرات خویچا؛ تعطیلات کواراتسخلیا خراب شد!

تمسخر شادی رونالدو به ضرر یامال شد!

قیمت یک بازیکن معمولی لیگ برتر برابر با 23 بازیکن لیگ یک

آموزش و پرورش خراسان رضوی، دستگاه برتر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شد

چگونه مالیات، نروژ را ساخت و ایران با نفت سوخت؟

خروج لوازم خانگی از سبد خانوار؛ قیمت‌ها بالا رفت

پوستر ویژه اوساسونا برای مسعود شجاعی

قرارداد سه ساله مدافع بارسا با اتلتیکو

رئیس مرکز ملی فرش: صادرات 40 میلیون دلاری فرش دستباف، واقعی نیست

کریستین چیوو سرمربی اینتر شد

برپایی موکب کفشداران حرم رضوی در باب‌الهادی(ع) و پذیرایی از زائران

جزئیات «پیش‌فروش ارز» اعلام شد

ادامه روند رشد قیمت سکه و طلا؛ دلار در کانال 82 هزار تومان ثابت ماند

لیگ ملت‌ها؛ لیست تیم ملی آلمان اعلام شد

عجیب‌ترین لحظه فینال؛ بی‌اعتنایی یامال به رونالدو!

انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری 12 نفر از اعضا در مشهد

کشف 55 بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد

عذرخواهی رسمی خبرگزاری «اعتمادآنلاین» از آموزش‌وپرورش تایباد بابت انتشار خبر کذب

ویکی پدیاجستجو