تولید زعفران در جغتای خراسان رضوی کاهش یافت
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - محمدجواد ایزدیان روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با پایان فصل برداشت زعفران، امسال سه هزار و 300 کیلوگرم محصول از سطح هزار و 100 هکتار کشتزار این شهرستان خراسان رضوی برداشت شده است.
وی تصریح کرد: میانگین برداشت زعفران از هر هکتار کشتزار شهرستان جغتای در شرایط مناسب حدود 6 کیلوگرم است که امسال به علت شرایط نامساعد جوی این رقم به سه کیلوگرم رسیده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به حمایت دولت از کشاورزان افزود: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و یارانهای به زعفرانکاران از حمایتهای وزارت جهاد کشاورزی از این قشر بوده است تا با توجه به کمآبطلبی این محصول، سود خوبی عاید زعفرانکاران شود.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: عمده محصول زعفران برداشت شده از مزارع این شهرستان در استان مصرف شده و بخش اندکی از آن در سایر استان ها عرضه می شود.
پارسال بیش از 6 تن زعفران از کشتزارهای شهرستان جغتای برداشت شده بود.
شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر 548 هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از 10 هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.
جغتای با 34 هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری جغتای در 320 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
برچسبها کاهش تولید برداشت محصول کشاورزی جغتای زعفران
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/480971/