پیام خراسان

آخرين مطالب

149 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در خراسان رضوی انجام شد اقتصادي

149 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در خراسان رضوی انجام شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان -   مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه هدفگذاری در خصوص سرمایه‌گذاری خارجی در استان طی سال جاری 240 میلیون دلار بوده است، گفت: در سال گذشته میزان سرمایه گذاری خارجی در استان 85.5 میلیون دلار بود که طی سال جاری این میزان به 149 میلیون دلار طی 6 ماه ابتدای سال جاری رسیده است.
 
رضا خواجه نائینی  در خصوص میزان سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی طی سال جاری اظهار کرد: در سال گذشته میزان سرمایه گذاری خارجی در استان 85.5 میلیون دلار بود که طی سال جاری این میزان به 149 میلیون دلار در مدت 6 ماه ابتدای سال جاری رسیده است.
وی افزود: هدفگذاری در خصوص سرمایه‌گذاری خارجی در استان طی سال جاری 240 میلیون دلار بوده است که در 6 ماه 68 درصد آن محقق شده است، در واقع به نسبت 6 ماه 136 درصد نسبت به مقدار مصوب شده در سرمایه گذاری خارجی در خراسان رضوی رشد داشته ایم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی در خصوص سرمایه گذاری در استان و تحقق رشد 7.2 درصدی اقتصادی استان مربوط به لایحه بودجه سال جاری بیان کرد: برای این امر 230 همت پیش‌بینی شده بود. منابع برای این منظور شامل سرمایه گذاری‌ خارجی و داخلی، بحث تسهیلات بانکی شهرداری و نهادهای عمومی، اوراق مشارکت، بودجه منابع داخلی شرکت‌های داخلی و... و. بوده است. در این راستا در حوزه تسهیلات بانکی امسال از 62.5 همت پیش‌بینی شده که تاکنون 43 همت آن محقق شده است. همچنین در حوزه سرمایه گذاری بخش داخلی یعنی سرمایه گذاری خصوصی 77.5 همت در نظر گرفته شده بود که از این میزان 70 همت یعنی 91 درصد محقق شده است. این میزان سرمایه گذاری در صورت صحت سنجی به نسبت مناسب محسوب می‌شود.
تحقق 150 همتی منابع مالی برای رشد اقتصادی خراسان رضوی در سال جاری
خواجه نائینی افزود: به طور کلی از 230 همت در نظر گرفته شده برای تحقق رشد 7.2 درصدی اقتصادی خراسان رضوی 150 همت مربوط به سه بخش تسهیلات بانکی، سرمایه گذاری خارجی و سرمایه گذاری بخش خصوص است. در این سه بخش عملکرد خوب بوده است.
وی ادامه داد: در خصوص نهادهای غیردولتی، عمومی، شهرداری و... پیش‌بینی سرمایه‌گذاری این 44 همت بوده اما در 6 ماه سال جاری رقم تحقق ارائه نشده است. دراین خصوص سهم شهرداری 10 همت، شرکت‌های دولتی مانند آب، برق، گاز و... 10 همت، بودجه عمومی دولت 10 همت بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی درباره بحث 15 درصد سهم استان از حقوق دولتی معادن خاطرنشان کرد: میزان هدفگذاری در این خصوص برای سال جاری 165 همت بوده که در این 6 ماهه 15 همت محقق شده است.
خواجه نائینی افزود: در سال‌های گذشته فروش اموال مازاد در استان تا سال قبل 200 همت شناسایی شده بود. امسال از ابتدای سال تا کنون 650 همت اموال مازاد شناسایی شده است و مصوبات استانی آن گرفته شده و به دنبال دریافت مجوز مزایده آن از طرف وزیر اقتصاد هستیم.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/482670/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمیته‌های مردمی پای کارمراسم بزرگداشت سالگرد شهید رئیسی در خراسان‌جنوبی

جاده بیرجند به سمت زاهدان مسدود است؛ تردد خودروها از کنارگذر

حکم اعدام تتلو شکست؟

تصمیم فوری آنچلوتی برای تیم ملی برزیل

برترین گل‌های مرحله نیمه‌نهایی لیگ کنفرانس اروپا

رکورد شکست؛ سریع‌ترین بازیکن جهان در لیگ پرتغال

حرکت عجیب فدریکو والورده روی دنی اولمو در ال کلاسیکو

دلیل حرکت عجیب جنجالی‌ترین مالک فوتبال دنیا

به بهانه تولد 42 سالگی یحیی توره

درگیری فیزیکی شدید بین بازیکنان در لیگ کویت!

گلهای میلان در دیدارهای فینال جام حذفی ایتالیا

حق انتخاب با چلسی؛ لیگ قهرمانان یا لیگ اروپا!

حجت‌الاسلام خیاط: منشور تحول حوزه با اقدام همه حوزویان محقق می‌شود

آغاز شمارش معکوس برای میزبانی شایسته مشهد از دیدار ایران و کره‌شمالی

پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی

حوزه‌های علمیه شهرستان‌های خراسان تقویت می‌شوند

رویکرد نوین تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در جشن باشکوه میلاد امام رضا(ع)

وزش‌ باد در خراسان‌ رضوی شدت می‌گیرد

درخشش دانش‌آموزان عشایری خراسان رضوی در رقابت‌های آسیایی و کشوری کیوکوشین

تصاویر خانه خوش حس‌وحالِ استاد شجریان

ادعای یک خبرنگار درباره شکسته‌ شدن حکم اعدام تتلو

آهنگ «مگه جنگه» با صدای مسعود صادقلو

یاد شهید رئیسی در دل‌ها جاودانه شد

وزش باد شدید و احتمال گرد و غبار در خراسان شمالی

رشد 10 برابری بودجه ورزشی شهرداری بجنورد

راز کاهش وزن چیست؟

تولید زباله در خراسان‌شمالی 500 گرم به ازای هر نفر است

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی با دو صندلی خالی؛ سکوت سنگین در اوزان 82 و 130 کیلوگرم و راز چرخه ناتمام

تسهیلات بانکی برای عشایر خراسان شمالی؛ فرصتی برای توسعه یا چالشی در مسیر؟

رستمی: اقتدار، عزت و صلابت امروز کشور به برکت خون شهداست

22 تشکل تعاونی در شیروان فعال است

تاکید سرپرست حجاج ایرانی بر ضرورت پیگیری مشکل زائران برای زیارت روضه رضوان/ همه زائران در سلامت هستند

حال پلنگ مرکز باز پروری کلاه قاضی خوب نیست

نماینده مجلس: آقای رئیس جمهور لطفا وزیر نیرو را برکنار کنید تا استیضاح وی را امضا نکنیم

آمار ورود زائران ایرانی به سرزمین وحی به 17100 نفر رسید

اتهام قابل تأمل مالک تیم سقوط کرده به 4 بازیکن

سرمایه‌گذاری اوقاف در طرح بزرگ دامی خراسان شمالی‌

انتقام گیری پدر مهدی قربانی از نوید محمدزاده به خاطر 25 بار سیلی محکم خوردن‌های پسرش در سکانس فیلم ابد و یک روز + فیلم

عملیات گسترده هند در کشمیر پس از درگیری مسلحانه

اینوکس مشهد آبستن تحولات بزرگ در صنعت مالی

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت در میدان امام حسین (ع)

گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود

جنجال در کنسرت جدید شادمهر در آمریکا

تجربه مراجعه به دکتر ارتوپد در مشهد؛ نظرات واقعی بیماران

زاگرس در محاصره‌ای بی رحمانه

بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و فرمانده سپاه عاشورا از زائرسرای شهید آیت الله آل‌هاشم

برگزاری آئین سنتی گلاب‌گیری امام رضا(ع) روستای فرخد مشهد

جنجال تازه در نمایشگاه کتاب؛ این‌بار بر سر غرفه‌ها

پویش ملی "نفس" در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور یافت

روز فرهنگ خراسان شمالی» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود