پیام خراسان

آخرين مطالب

توقف کامیون‌ها در مرزها روزانه میلیون‌ها ریال ضرر و زیان به کشور وارد می‌کند گفتگو

توقف کامیون‌ها در مرزها روزانه میلیون‌ها ریال ضرر و زیان به کشور وارد می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان- احمد زمانیان یزدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص چرایی خواب کامیون‌ها در مرز دوغارون و مشکلات حاصل از این توقف‌ها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌و نقل و ترانزیت با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کنیم؛ علی رغم اینکه بسیاری از مواقع سازمان‌های دولتی از مشکلات آگاه هستند و آن‌ها را آسیب‌شناسی کردند اما هنوز این مشکلات حل نشده است.

وی با بیان اینکه طی سال جاری هدفگذاری در خصوص 20 میلیون تن ترانزیت صورت گرفته اما عملا انجام نشده و در حد شعار باقی مانده است، افزود: اگر تا پایان سال جاری میزان ترانزیت به 10 میلیون تن برسد، شاهکار کرده‌ایم که البته بعید می‌دانم این امر عملی شود. اکنون مرزهای دوغارون، لطف‌آباد و سرخس از جمله مرزهای مهم ما هستند که دسترسی ما را به کشورهای آسیای میانه و افغانستان مهیا می‌کند اما ما در این مرزهای مهم توقف‌های طولانی مدت کامیون‌ها را شاهد هستیم.

 توقف کامیون‌ها در مرزها روزانه میلیون‌ها ریال ضرر و زیان به کشور وارد می‌کند

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در مرز دوغارون علی رغم ترددهای روزانه بالای 200 کامیون ورودی و خروجی شاهد 4 تا 5 روز توقف هستیم، بیان کرد: ما سال‌هایی را پشت سر گذاشتیم که روزانه 600 تا 700 ماشین در این مرز ورود و خروج داشتند و اصلا توقف‌ها به این میزان نبود. اما اکنون که حجم کار و تعداد ورود و خروج‌ها کاهش پیدا کرده متاسفانه در دوغارون، لطف‌آباد و سرخس 4 الی 5 روز توقف وجود دارد.

توقف کامیون‌ها در مرزها، نارضایتی صاحبان کالاهای خارجی را به همراه دارد

وی عنوان کرد: به هر جهت ریشه این کار ناهماهنگی و نبود یک متولی است که بتواند تمام سازمان‌ها را در مرزها مدیریت کند. متاسفانه سازمان‌ها در مرز هماهنگ نبوده و هر سازمانی می‌خواهد وظیفه خود را انجام دهد. این ناهماهنگی و تداخل کاری باعث می‌شود تا با این توقف‌ها به حوزه ترانزیت آسیب جدی وارد شود. این توقف‌ها بسیار زیاد آزاردهنده و مشکل‌ساز شده و هزینه‌ها و زمان حمل کالا را بالا برده و موجب نارضایتی صاحبان کالاهای خارجی شده است.

در هیج جای دنیا مرز محل توقف نیست؛ مرز محل عبور است

زمانیان تصریح کرد: ما از طریق انجمن و کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی استان این موضوع را پیگیر بودیم و اکنون به دنبال این هستیم تا این مسئله به دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان منتقل شود تا به هر جهت این موضوع برای همیشه مرتفع گردد. در هیج جای دنیا مرز محل توقف نیست؛ مرز محل عبور است اما اکنون در کشور خصوصا این سه مرز استان  شاهد توقف‌های طولانی هستیم. این مساله نیز  برای مدیران شرکت‌ها آزاردهنده شده و واقعا نمی‌دانند که باید چه اقدامی انجام دهند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه نزدیک اواخر سال میلادی و همچنین سال جدید هستیم، این توقف‌ها باعث شده که کالاها همچنان با تاخیر و با هزینه‌های بالا منتقل شود و این امر مشکلات زیادی را برای شرکت‌ها ایجاد کرده است. نکته قابل تامل این است که زمانی که این مباحث به وجود می‌آید، مسیرهای جایگزین دیگر که اکنون کشورهای دیگر دنبال آن هستند، پررنگ و پررونق خواهد شد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی تاکید کرد: بنابراین این مشکل باید به صورت ریشه‌ای حل شود. انجمن در این زمینه پیشنهاد و نظرات خود را بیان کرده اما هنوز نتیجه‌ای گرفته نشده و ما همچنان شاهد این توقف‌ها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: طبق آماری که در اختیار داریم اکنون در مرز دوغارون روزانه 260 تا 270 کامیون خارج و حدود 30 تا 50 ماشین خالی وارد می‌شوند در صورتی که آن مرز روزانه باید حداقل 500 تا 600 کامیون خارج و 300 تا 400 وارد شوند. شاید بخشی از مشکلات هم مربوط به آن طرف مرز باشد اما می‌توانیم در این سمت ایران مدیریت صحیحی داشته باشیم تا کار تسهیل و تردد سریع انجام شود.

 توقف کامیون‌ها در مرزها روزانه میلیون‌ها ریال ضرر و زیان به کشور وارد می‌کند

مساله کنترل قاچاق سوخت یک بهانه است

زمانیان در خصوص مشکلات ردزنی سوخت قاچاق، اظهار کرد: یکی از مسائل همیشگی این توقف‌ها، بحث سوخت قاچاق است و همیشه هم این مطلب را بیان می‌کنند اما برای حل این مشکل چه برنامه‌ای را در نظر گرفته اند. ماشین‌ها در پارکینگ‌های قبل از گمرک توقف‌های طولانی دارند  تا به گمرک برسند که همه این موارد دست و پا گیر شده است. کنترل سوخت یک بهانه است و این مساله را می‌توان مدیریت کرد. این موردی نیست که تازه به آن دست پیدا کرده باشیم. باید برنامه‌ریزی وجود داشته باشد تا بهانه کنترل قاچاق سوخت را ملاک قرار ندهیم که ماشین‌ها متوقف شوند.      

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی در خصوص هماهنگی بین نهادهای استانی برای حل مشکلات، افزود: هیچ هماهنگی در مرزهاو گمرکات استان بین نهادها و دستگاه‌ها وجود ندارد اگر  بود هرگز این مشکلات و اتفاقات رخ نمی‌داد. اگر این هماهنگی ایجاد شود شاید بیش از 70 تا 80 درصد مشکلات حل خواهند شد.

وی در خصوص تاثیر زیرساخت‌ها بر افزایش ترانزیت در استان، بیان کرد: به هر حال زیرساخت‌ها بی تاثیر نیستند. در گذشته روزانه با این زیرساخت‌ها ترددهای بسیار زیاد صورت می‌گرفته اما چرا اکنون این ترددها کم شده و توقف ماشین‌ها را مشاهده می‌کنیم؛ به دلیل کنترل‌های بی‌ضابطه و موضوعات بدون ضابطه است.  

زمانیان ادامه داد: باید برای حل مشکلات تمام دستگاه‌های دولتی مرز اراده جمعی داشته باشند تا به کمک یگدیگر بتوان این توقف‌ها را تسهیل کنیم زیرا هر روز توقف کامیون‌ها در مرزها، میلیون‌ها ریال ضرر و زیان به کشور وارد و هزینه‌هایی را ایجاد می‌کند. دولت این مسائل را  می‌داند و باید با هماهنگی دستگاه‌ها و اراده آن‌ها بر مشکلات فائق آمد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/485538/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش درخشش برابر بارسا؛ طارمی دوباره فیکس شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

آبشار اخلمد چناران نگین گردشگری خراسان رضوی

راز سنگ مزار امام رضا علیه‌السلام

نماز پیوند مستقیم روح انسان با خالق هستی است

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

راز سفرهای مدیران استقلال به امارات فاش شد؛ شهریار مغانلو در لیست خرید استقلال

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

مورد عجیب دروازه تراکتور؛ طلایی بودن راز این پست است!

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات‌رسانی در مدینه

قرآن محور اتحاد و راهنمای شریعت است

مشهد اینوکس-فاینکس محلی برای تمرکززدایی از آگاهی‌‌های اقتصادی و دانش مالی

آتش سوزی در جنگل های مانشت ایلام – آفتاب نو | اخبار ورزشی

240 پروژه عمرانی در مازندران تکمیل شده است

برنامه مهم شرکت اطلاع‌رسانی بورس در مشهد اینوکس

بحران تأمین آب برای فضای سبز قوچان

3 جلد جدید از مجموعه کتاب‌های «با بابام» منتشر شد

چگونه می‌توان عادت کتاب‌خوانی را در زندگی ایجاد کرد؟ + فیلم

تصویری جالب از استقبال از ظریف در نمایشگاه کتاب/ او برای چاپ جدید کتابش به نمایشگاه رفت

معرفی بهترین منابع لاتین پزشکی برای دانشجویان و متخصصان

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

«چند قدم تا تو»؛ روایت زندگی شهدای شاهچراغ

هاشمی: نسل پنجم اینترنت تلفن همراه تا پایان سال با اولویت کلان‌شهرها فعال می شود

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

عصبانیت هواداران چلسی؛ جکسون را اخراج کنید!

فلیک: این آخرین فرصت رئال برای قهرمانی است

بازیکنان سویا از ترس هواداران به خانه‌شان نرفتند!

گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل دوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

خداحافظی‌ باشکوه ژابی آلونسو در بای‌آرنا

گل اول بارسلونا به رئال مادرید توسط گارسیا

مدارس کانون تربیتی محله و مدیران مدارس راهبران تربیتی این کانون ها می باشند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی