ظرفیت عظیم دانشآموزان جهت افزایش وسعت جنگل
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ایسنا/اردبیل یک مدیر مدرسه گفت: 14 میلیون دانشآموز ظرفیت عظیم برای هدفگذاری در افزایش وسعت جنگل با مشارکتهای دانشآموزان است.
بابک گلزار در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: فعالبودن مشارکت تشکلهای دانشآموزی باعث مشارکت مؤثر والدین دانشآموزان در قالب تشکلهای مردمی غیردولتی و نیز گروههای بسیج در امر درخت و درختکاری میشود .
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: طراحی نرمافزار کاربردی (به قول امروزی اپلیکیشن)، (نرمافزاری همانند شاد که قابلنصب روی تلفن همراه باشد) برای اشتراک تجربه درختکاری، مراقبت از درخت، البته مشترکین این نرمافزار کاربردی در سطح کشور به هم وصل باشند و تجربه کاشتن درخت توسط یک دانشآموز را تمام اعضای گروه در سطح کشور بتوانند مشاهده کنند، یکی از کارهای کاربردی برای مشارکت دانشآموزان در زمینه درختکاری میتواند باشد.
گلزار با بیان اینکه قرعهکشی هفتگی بین فیلمهای به اشتراک گذاشته شده و التهای جایزه به آنها میتواند دانشآموزان را برای مشارکت در درختکاری ترغیب کند، تصریح کرد: برگزاری جلسه در نهادها و ارگانهای مختلف در سطح ملی و استانی و حرفزدن و نصیحتکردن درباره اهمیت درخت تأثیرگذار است اما شایسته است به تخصیص بودجه جوایز قرعهکشی به فعالان کاشت و مراقبت درخت دانشآموزی اهمیت هم داده شود.
این مدیر مدرسه تشریح کرد: همهٔ روزها روز درختکاری است؛ چون درختان نیاز به نگهداری دارند؛ بنابراین با کاشت درخت، تازه کارها شروع میشود، گفت: اختصاص روزی به نام روز درختکاری و انجام مراسم و برنامه در روز خاص و کاشت درخت توسط است.
به گفته گلزار، بهرهگیری از فناوری مخصوصاً فناوری اطلاعات در ترغیب و تشویق آیندهسازان به کاشت درخت و مراقبت از درختان نیازمند راهاندازی نرمافزار کاربردی برای اشتراک تجربه درخت کاشتن و مراقبت از درخت است
وی بیان کرد: امید است این نوع پیشنهادها در شورای آموزشوپرورش یا شورای فرهنگ عمومی طرح شود و پس از تکمیل و چکشکاری به مراجع ملی و کلان بهعنوان پیشنهاد کاربردی جهت بررسی ارجاع داده شود.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/512571/