پیام خراسان

آخرين مطالب

عضو شورای شهر تهران:

پروژه عمرانی غیرفعال در پایتخت نداریم؛ استخوان لای زخم به یادگار نمی‌گذاریم شهرداری تهران

پروژه عمرانی غیرفعال در پایتخت نداریم؛ استخوان لای زخم به یادگار نمی‌گذاریم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - عضو شورای شهر تهران گفت که پروژه عمرانی غیرفعال در تهران نداریم.

به گزارش شهر، محمد آقامیری به ارزیابی عملکرد شورای شهر تهران در یک سال گذشته پرداخت و گفت: «شورای شهر تهران در سال 1400 با توجه به اینکه بیشتر نیروها جوان بودند و شاید سابقه شورایی نداشتند با فراز و نشیبی پیش رفت اما در سال 1401 بعد از تجربه چند ماهه، شورا بسیار موفق‌تر عمل کرد و دیدگاه خوبی نسبت به کار در شهرداری داشت و توانست یکسری نقاط و ضعف و قوت را شناسایی کند که حاصل آن در بررسی بودجه سال 1402 مشاهده شد.»
وی با اشاره به 2 اولویت اصلی شهروندان تهرانی که آلودگی هوا و حمل‌ونقل است، گفت: «شهرداری در حوزه کاهش آلودگی هوا سه وظیفه دارد. نخست توسعه فضای سبز که در این سال‌ها همواره توسعه خوبی داشته و سرانه فضای سبز تهران به حدود 16.4 متر رسیده است. دومین وظیفه درخصوص معاینه فنی است که در این رابطه نیز شهرداری به وظایف خود عمل کرده و سومین وظیفه توسعه حمل‌ونقل عمومی است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده، شهرداری در تلاش است امسال 2 هزار اتوبوس نو وارد ناوگان کند. همچنین 2 هزار اتوبوس قدیمی را هم اورهال کرده و دوباره به چرخه خدمات‌رسانی وارد کند همچنین در سالی که گذشته توانستیم حدود 700،800 دستگاه اتوبوس به اتوبوس‌های فعال سطح شهر اضافه کنیم. همچنین برنامه ریزی‌های خوبی هم در حوزه مترو انجام داده‌ایم.»
آقامیری در ادامه به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی در سطح شهر پرداخت و گفت: «تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی یکی دیگر از اولویت‌های ما در این دوره است که صدها پروژه نیمه تمام و بر زمین مانده را فعال کردیم. برخی تکمیل و بهره‌برداری شد و برخی در حال انجام است. تلاش می‌کنیم در این دوره پروژه غیرفعال و به قولی استخوان لای زخم نداشته باشیم، پروژه‌هایی مانند شهید شوشتری که 12 سال یا شهید بروجردی که 20 سال است نیمه‌تمام روی زمین مانده است. این پروژه‌ها در این دوره تمام می‌شود و اگر پروژه‌ای باقی بماند پروژه‌هایی است که در دوره خودمان کلنگ زده شده و برای تکمیل شاید 4 تا 5 سال به زمان نیاز است.»
این عضو شورای شهر تهران در ادامه هماهنگی خوب میان اعضای شورای شهر تهران علیرغم اختلاف سلیقه‌هایی که وجود دارد را از نقاط مثبت شورا در سالی که گذشت عنوان کرد و گفت: «در بحث کار و تلاش یک هماهنگی خوبی میان اعضاست و همه می‌خواهند در شهر اتفاقات خوبی رقم بخورد و باعث افزایش رضایت شهروندان شود و هیچ‌گاه تزریق ناامیدی در مردم نکردیم و تلاش کردیم سرمایه اجتماعی برای خودمان کسب کنیم.»
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران همچنین به دیدارهای مردمی در مساجد محله‌های تهران اشاره کرد و گفت: «دیدارهای مردمی که در شهرداری مناطق انجام می‌شود بیشتر محدود به موضوع پروانه ساختمانی و عوارض است اما دیدارهای مردمی که در مساجد است طیف وسیع‌تری از مردم مراجعه می‌کنند و آن شهروندی که مقابل خانه‌اش درست نظافت نمی‌شود یا آسفالت نشده هم به این دیدارها می‌آید اگر محله از نظر امنیت مشکل دارد هم می‌آید و مجموعه‌ای از مشکلات را مطرح می‌کند بنابراین دید کامل‌تری از چالش‌های محله پیدا می‌کنیم و بسیاری از تذکرهایی که در صحن مطرح می‌شد حاصل همین دیدارهای مردمی در مساجد بود.»
منبع: پانا 
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/519927/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمیته‌های مردمی پای کارمراسم بزرگداشت سالگرد شهید رئیسی در خراسان‌جنوبی

جاده بیرجند به سمت زاهدان مسدود است؛ تردد خودروها از کنارگذر

حکم اعدام تتلو شکست؟

تصمیم فوری آنچلوتی برای تیم ملی برزیل

برترین گل‌های مرحله نیمه‌نهایی لیگ کنفرانس اروپا

رکورد شکست؛ سریع‌ترین بازیکن جهان در لیگ پرتغال

حرکت عجیب فدریکو والورده روی دنی اولمو در ال کلاسیکو

دلیل حرکت عجیب جنجالی‌ترین مالک فوتبال دنیا

به بهانه تولد 42 سالگی یحیی توره

درگیری فیزیکی شدید بین بازیکنان در لیگ کویت!

گلهای میلان در دیدارهای فینال جام حذفی ایتالیا

حق انتخاب با چلسی؛ لیگ قهرمانان یا لیگ اروپا!

حجت‌الاسلام خیاط: منشور تحول حوزه با اقدام همه حوزویان محقق می‌شود

آغاز شمارش معکوس برای میزبانی شایسته مشهد از دیدار ایران و کره‌شمالی

پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی

حوزه‌های علمیه شهرستان‌های خراسان تقویت می‌شوند

رویکرد نوین تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در جشن باشکوه میلاد امام رضا(ع)

وزش‌ باد در خراسان‌ رضوی شدت می‌گیرد

درخشش دانش‌آموزان عشایری خراسان رضوی در رقابت‌های آسیایی و کشوری کیوکوشین

تصاویر خانه خوش حس‌وحالِ استاد شجریان

ادعای یک خبرنگار درباره شکسته‌ شدن حکم اعدام تتلو

آهنگ «مگه جنگه» با صدای مسعود صادقلو

یاد شهید رئیسی در دل‌ها جاودانه شد

وزش باد شدید و احتمال گرد و غبار در خراسان شمالی

رشد 10 برابری بودجه ورزشی شهرداری بجنورد

راز کاهش وزن چیست؟

تولید زباله در خراسان‌شمالی 500 گرم به ازای هر نفر است

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی با دو صندلی خالی؛ سکوت سنگین در اوزان 82 و 130 کیلوگرم و راز چرخه ناتمام

تسهیلات بانکی برای عشایر خراسان شمالی؛ فرصتی برای توسعه یا چالشی در مسیر؟

رستمی: اقتدار، عزت و صلابت امروز کشور به برکت خون شهداست

22 تشکل تعاونی در شیروان فعال است

تاکید سرپرست حجاج ایرانی بر ضرورت پیگیری مشکل زائران برای زیارت روضه رضوان/ همه زائران در سلامت هستند

حال پلنگ مرکز باز پروری کلاه قاضی خوب نیست

نماینده مجلس: آقای رئیس جمهور لطفا وزیر نیرو را برکنار کنید تا استیضاح وی را امضا نکنیم

آمار ورود زائران ایرانی به سرزمین وحی به 17100 نفر رسید

اتهام قابل تأمل مالک تیم سقوط کرده به 4 بازیکن

سرمایه‌گذاری اوقاف در طرح بزرگ دامی خراسان شمالی‌

انتقام گیری پدر مهدی قربانی از نوید محمدزاده به خاطر 25 بار سیلی محکم خوردن‌های پسرش در سکانس فیلم ابد و یک روز + فیلم

عملیات گسترده هند در کشمیر پس از درگیری مسلحانه

اینوکس مشهد آبستن تحولات بزرگ در صنعت مالی

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت در میدان امام حسین (ع)

گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود

جنجال در کنسرت جدید شادمهر در آمریکا

تجربه مراجعه به دکتر ارتوپد در مشهد؛ نظرات واقعی بیماران

زاگرس در محاصره‌ای بی رحمانه

بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و فرمانده سپاه عاشورا از زائرسرای شهید آیت الله آل‌هاشم

برگزاری آئین سنتی گلاب‌گیری امام رضا(ع) روستای فرخد مشهد

جنجال تازه در نمایشگاه کتاب؛ این‌بار بر سر غرفه‌ها

پویش ملی "نفس" در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور یافت

روز فرهنگ خراسان شمالی» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود