پیام خراسان

آخرين مطالب

معاون استاندار خراسان جنوبی:

مقاوم سازی منازل بشرویه جدی گرفته شود سیاسی

مقاوم سازی منازل بشرویه جدی گرفته شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بیرجند-معاون استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مقاوم سازی منازل بشرویه جدی گرفته شود، گفت:دهیاران باید مقاوم سازی را ترویج دهند.

به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا عباس زاده دوشنبه شب در جلسه مدیریت بحران شهرستان بشرویه اظهار کرد: مقاوم سازی واحدهای مسکونی در بشرویه باید به صورت جدی انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: بعد از زلزله سال گذشته بشرویه، مسئله مقاوم سازی واحدهای مسکونی مردم از مهمترین اقداماتی است که باید مدنظر قرار دهیم.
ترویج مقاوم سازی منازل در بشرویه
عباس زاده با بیان اینکه خوشبختانه تلفات جانی در زلزله سال گذشته بشرویه نداشته‌ایم ولی این یک هشدار جدی می‌باشد که باید اکنون برای مقاوم سازی منازل این شهرستان اقدام کنیم، افزود: دهیاران باید مقاوم سازی را ترویج دهند.
وی افزود: از این فرصت برای مقاوم سازی واحدهای نامقاوم شهری و روستایی استفاده کنیم و با این 800 واحدی که مقاوم سازی شود درصد مقاوم سازی شهرستان بشرویه بالاتر خواهد رفت.
محمد علی آخوندی مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: بیش از هزار و 400 واحد غیرمقاوم در شهرستان بشرویه وجود دارد که باید مقاوم سازی همه واحدهای مسکونی و خسارت دیده انجام شود.
نرخ مقاوم سازی در بشرویه 37 درصد است
قاسم تنها، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی هم گفت: متأسفانه در شهرستان بشرویه مقاوم سازی 37/1 درصد که و از متوسط کشوری و استانی کمتر است.
وی افزود: درحال حاضر 650 واحد احداثی و 150 واحد تعمیری داریم که تاکنون 104 پروانه صادر شده که تا قبل از 20 فروردین باید برای تمامی متقاضیان پروانه صادر شود.
تنها بیان کرد: برای احداث واحد مسکونی شهری هر واحد 350 میلیون تومان با نرخ 6 درصد، 30 میلیون تومان تسهیلات معیشتی، 80 میلیون تومان کمک بلاعوض، 15 میلیون تومان کمک بلاعوض معیشتی پرداخت می‌شود و برای واحدهای روستایی مبلغ تسهیلات 300 میلیون تومان البته با نرخ 5 درصد است.
علی زاده، فرماندار بشرویه نیز در جلسه مدیریت بحران شهرستان گفت: در زلزله سال گذشته در بشرویه دو شهر بشرویه و ارسک و 39 روستای شهرستان دچار خسارت شدند.
فرماندار بشرویه اظهار کرد: در زلزله‌های سال گذشته 932 واحد مسکونی که از این واحد 670 واحد غیر مقاوم بودند، دچار خسارت شدند و 80 واحد نیز تخریبی و غیرقابل استفاده شد که از تسهیلات بازسازی وتعمیر استفاده خواهند کرد.
علی زاده بیان کرد: شهرستان بشرویه از نظر مقاوم سازی واحدها در رتبه بندی پایینی در سطح استان و حتی کشور است و همه ما در فرهنگسازی و ترغیب وتشویق مردم در بحث مقاوم سازی واحدهای غیرمقاوم باید بیشتر تلاش کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/521715/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر به قرون وسطی؛ طاعون رقص، راز شیدایی مردمی که انقدر رقصیدند تا مردند!

تقدیر باشگاه رم از کلودیو رانیری، سرمربی این تیم در بازی مقابل میلان

اینتر فرصت صدرنشینی را از دست داد؛ سرنوشت قهرمانی دست ناپولی!

خلاصه بازی پارما 0 - ناپولی 0

خلاصه بازی آاس رم 3 - آث میلان 1

کاردار انگلیس به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران اعلام شد

فوتبال دسته یک / دیدار 2تیم سقوط کرده به سود شهر راز شیراز تمام شد

پایان لیگ دسته اول فوتبال با شکست سنگین شهرداری آستارا

گل مردود اینتر به لاتزیو در لحظات پایانی

گل اول لاتزیو به اینتر توسط پدرو

گل سوم آاس رم به میلان توسط برایان کریستانته در دقیقه 87

گل دوم اینتر به لاتزیو توسط دنزل دومفریس در دقیقه 79

ثبت ملی هشت میراث‌فرهنگی ناملموس جزیره کیش

گل اول اینتر توسط بیسک در دقیقه 45+2

اخراج خیمنز و 10 نفره شدن میلان

گل اول میلان توسط ژائو فلیکس در دقیقه 39

بچه مدرسه‌ای‌ها سومین جام فصل را هم در آغوش کشیدند

نمایش 3 گانه داخلی و قرار دادن هر 3 جام روی خط دروازه مونتجویک

تلاش چندباره پسر شزنی برای زدن گل قیچی برگردان به پدرش در حاشیه مراسم اهدای جام به بارسلونا

یامال و برادر خردسالش یکی از سوژه‌های مراسم امشب اهدای جام قهرمانی لالیگا به بارسلونا بودند

گل دوم آاس رم به میلان توسط لئاندرو پاردس در دقیقه 58

تعویض مهدی طارمی با کوره‌آ

گل اول یوونتوس توسط نیکو گونزالس در دقیقه 61

نیازمند را پرسپولیسی بدانید و تمام!

پایان درویش در پرسپولیس

سخنگوی دولت مشهد را ترک کرد

اجرای زنده سالار عقیلی در آرامگاه خیام نیشابوری

آموزگاران پایه اول، نقشی کلیدی در شکل‌گیری هویت فردی و اجتماعی دانش‌آموزان دارند

2 و 600 هکتار زمین مسکن ملی در خراسان‌شمالی شناسایی شد

سقوط قیمت خودروهای جک؛ کاهش 30 تا 70 میلیونی قیمت‌ها

گل دوم بارسلونا به ویارئال توسط فرمین لوپز

یقه‌گیری در امیریتس؛ نیوکسل طاقت باخت نداشت

اخراج مدافع سویا؛ فرصت بزرگ امباپه برای کفش طلا!

گل دوم ویارئال به بارسلونا توسط سانتی کومسانا

گل اول ویارئال به بارسلونا توسط گل آموز پرز

فصل برای آرتتا تمام شد؛ هفته آخر روی سکوها

قول رایس به آرسنالی‌ها؛ فصل بعد بهتر می‌جنگیم!

گالا 5 ستاره شد؛ قهرمانی شماره 25 شیرها در ترکیه

انتقام خلاقانه لیورپولی‌ها؛ بدرقه اورتون با دود قرمز!

گل اول رئال مادرید به سویا توسط امباپه

فراغ شش ساله تمام شد؛ رضا شکاری عضو جدید سرخ‌ها

حضور پرشور مردم در آرامگاه خیام نیشابوری

وضعیت بازار خودرو امروز یکشنبه 28 اردیبهشت 1404؛ پژو 207، اطلس و شاهین گران شد

آیا حذف صفرها به داد ریال می‌رسد؟

چراغ قرمز در تابلوی طلا و سکه؛ دلار به کانال 81 هزار تومان سقوط کرد

اِعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فردا

بازگشت چهار ستاره رئال برای جام باشگاه‌های جهان

اولین گل رونالدو جونیور؛ کپی برابر اصل پدر

بازگشت زودهنگام کلن به بوندسلیگا با قهرمانی!

کارواخال رئالی‌ها را نگران کرد؛ به بازنشستگی فکر نکن!‏

ویکی پدیاجستجو