زلزله 4.2 ریشتری قوچان و سرولایت را لرزاند/دیوار منازل برخی روستاهای سرولایت ترک برداشت
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - آفتابنیوز :
بنا بر گزارش سازمان لرزهنگاری کشور در ساعت 17 و 38 دقیقه و 50 ثانیه بهوقت محلی امروز، 9 فروردین ماه، زمینلرزهای به قدرت 4.2 ریشتر قوچان را لرزاند.
مختصات این زمینلرزه که در عمق 6 کیلومتری زمین رخ داد 37.03 شمالی و 58.37 شرقی بوده است. همچنین مرکز این زلزله 15 کیلومتری قوچان واقع در خراسان رضوی، 26 کیلومتری فاروج در خراسان شمالی و 27 کیلومتری چکنه در خراسان رضوی به وقوع پیوسته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
هنوز از خسارتهای احتمالی این زمینلرزه گزارش اعلام نشده است.
در همین خصوص بخشدار سرولایت گفت: وقوع هشتمین زمینلرزه طی چهار ماه اخیر سرولایت را لرزاند.
باقر صدیقی در تشریح بیشتر این خبر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این زمینلرزه با قدرت و بزرگی 4.2 در مقیاس ریشتر در ساعت 17 و 38 دقیقه و 16 ثانیه دقیقه به مرکزیت 15 کیلومتری شهر قوچان و 27 کیلومتری شهر چکنه سرولایت به وقوع پیوست.
نماینده دولت در سرولایت افزود: شدت هشتمین زمینلرزه به حدی بود که در بسیاری از روستاها باعث خروج اهالی از منازل شد.
رئیس ستاد مدیریت بحران سرولایت گفت: تاکنون خوشبختانه به جز ترکبرداری دیوارهای برخی منازل، گزارشی از خسارتهای جانی و مالی از سوی دهیاران به عنوان مدیران بحران روستاها ارائه نشده است.
صدیقی خاطرنشان کرد: توصیههای لازم در خصوص مواجهه با بلایای طبیعی طی جلسات آموزشی به دهیاران به عنوان مدیران بحران مناطق روستایی آموزش داده شده است.
وی با اعلام آمادهباش دهیاران و اعضاء ستاد مدیریت بحران بخش یادآور شد: حدود یک ماه قبل نیز وقوع چهار زمینلرزه پیاپی در مدت یک ساعت به مرکزیت شهرچکنه باعث لرزاندن بسیاری از روستاهای مجاور این شهر شد.
صدیقی تصریح کرد: پیرو این واقعه، دهیاران و اعضاء ستاد مدیریت بحران به صورت کامل در آمادهباش قرار گرفتند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
-
چهارشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۷:۵۷
-
۱۸ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522372/