پیام خراسان

آخرين مطالب

جناب آقای وزیر کشور! این بار بازی نخورید اجتماعي

جناب آقای وزیر کشور! این بار بازی نخورید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - محمد مهاجری خطاب به وزیر کشور در کانال تلگرامی خود نوشت:
سلام. عیدتان مبارک
این روزها خبرهایی منتشر می شود که مضمونش هنجارشکنی(مشخصا حضور بدون حجاب بانوان یا رقصیدن) در فضاهای عمومی است. متدینین از این موضوع دل آزرده اند؛ روحانیون و ائمه جمعه گاه مهربان برخورد می‌کنند و بعضی دیگر با خشم و هتاکی سخن می‌گویند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در فضای مجازی هم تا دلتان بخواهد بازار داغ است. تک و توک هم برخوردهای فیزیکی گزارش می‌شود.
همچون همیشه تریبونداران رسمی این حرکات را کار دشمن می دانند و شاید هم راست بگویند؛ اما افرادی که در رسانه ها و تریبونها زمینه را برای برخوردهای خشن آماده می کنند (حتی اگر از روی درک غلط باشد) به یقین در زمین دشمن بازی می‌کنند.
آقای وزیر! هیچ بعید ندانید که یک مهسا امینی دیگر قربانی شود و مدتها آرامش جامعه برهم بخورد. بعید می‌دانم شما خوش‌خیال باشید و فکر کنید زمینه های ماجرای پاییز پارسال محو شده و شهر در امن و امان است.
رئیس محترم قوه قضائیه، برخلاف بسیاری از نمایندگان مجلس و خطبا که چاره را در اعدام می‌دیدند، عمق ماجرا را دریافت و با اخذ موافقت رهبرمعظم انقلاب، عفو گسترده را رقم زد و آتش را خاموش کرد. اما درستش آن است که شما به عنوان مسئول امنیت کشور، حتی از روی احتیاط،چنین تصور کنید که آتش زیر خاکستر باقی است و یک نسیم می تواند خاکسترها را کنار بزند و خدای ناکرده آن بشود که در پاییز 1401 شد.
آقای وزیر! اولین گام در موضوع بی حجابی، پذیرش آن به عنوان یک "واقعیت" است.بخشی از جامعه (صرفنظر از تعدادشان) سبکی برای پوشش و زیست خود برگزیده اند که مطلوب ما متدینان و نیز منطبق بر موازین رسمی کشور نیست. این واقعیت را باید خوب شناخت و عمق آن را کاوید.
شما متولی بشوید، جمعی از جامعه شناسان و روانشناسان و آسیب شناسان اجتماعی را صرفنظر از سلیقه سیاسی شان گرد هم جمع کنید و از آنها نسخه مبتنی بر مطالعه اجتماعی بخواهید. آن نسخه هر چه بود ، برای جامعه بپیچید و اجازه تخطی از آن را به کسی ندهید. به بیان دیگر، با این موضوع،علمی برخورد کنید. حرفهایی از جنس تطمیع یا تهدید و یا طرحهای خنده دار یک نماینده مجلس برای جریمه میلیاردی ، در شان جمهوری اسلامی نیست.
کسانی که دائما بر طبل قانون برای مقابله با بی حجابی می‌کوبند، سوراخ دعا را گم کرده‌اند و در واقع باز هم مانند گذشته توپ را در زمین پلیس می‌اندازند و این بار قصدشان آن است که دستگاه قضایی را هم قربانی کنند. یعنی باز هم نهادهای فرهنگی -مذهبی که سالهاست برای حجاب بودجه گرفته اند و هنوز هم می‌گیرند، قسر در می‌روند.
آقای وزیر! بی پرده باید گفت که امروز بخشی از بی حجابی یک نافرمانی مدنی است. عده ای صرفا برای آنکه لج نظام را در بیاورند بی حجاب ظاهر می‌شوند.بنابراین هرکاری که به عصبانیت منجر شود کار را بیخ دار تر می‌کند.
از تندروها بازی نخورید. آنها تعابیری هایی چون "اسلام رفت"، ارزشها پایمال شد" ، "شهدا دلگیرند" را بر سر شما آوار می‌کنند.این جماعت به حرفهایی که می‌زنند قطعا ایمان ندارند؛ شعارشان کالای مغازه شان است و با آن کاسبی می‌کنند. همین ها دوقطبی باحجاب بی‌حجاب ساخته و می‌سازند و زمینه را برای اجرای پروژه مردم علیه مردم فراهم می‌آورند. آن وقت است که فتنه برمی‌خیزد ؛ شما می‌مانید وسط میدان و آنها می‌زنند به چاک.
از فرصت استفاده کنم و بپرسم تا به حال خندیده اید یا همیشه همینجوری عبوسید!
نوروزتان شادباد
بیشتر بخوانید:
به‌جای تصویب قانون جدید حجاب، «جرات» داری، «افسر زن روس» را نهی از منکر کن! / کنایه فعال سیاسی اصولگرا به نوباوه سخنان معاون عملیات سپاه در «رزمایش مقابله با توطئه‌ دشمن در حوزه حجاب»
هشدار صالحی درباره مخاطرات بحران‌زایی‌های اخیر در حوزه حجاب
توضیح دفتر آیت الله مکارم شیرازی درباره فتوای برداشتن حجاب در خارج کشور بنر جدید حجاب که با عکسی عجیب سوژه شد / عکس توئیت امام جمعه لاهیجان درباره وضعیت حجاب: شهر داره سقوط میکنه/ حتی خواهران شل حجاب شکایت دارند !
21220
کد خبر 1748533

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522446/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش دانش‌آموز مشهدی در نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه»

قاضی‌زاده هاشمی: شهید رئیسی برای روحانیت آبرو شد

تجلیل از همیاران و داوطلبان اجتماعی و دبیران سازمان‌های مردم نهاداستان

تمجید شزنی از جانشین احتمالی: بهترین است

شرط رئالی‌ها برای جذب نیکو؛ جدایی وینی یا رودریگو!

درگیری شدید هواداران تاتنهام و منچستریونایتد در بیلبائو

پیام نیولز برای مسی: می‌خواهیم زودتر برگردی!

مقایسه عملکرد یامال و امباپه در 17 سالگی

رونالدو 29 ساله است!

کلیپی که نشان می‌دهد چرا غول‌های اروپا به دنبال فلورین ویرتز هستند

حواشی حضور هواداران منچستریونایتد در اسپانیا برای فینال لیگ اروپا

اعتصاب هواداران میلانی: با شرمندگی تنها بمانید

جشن قهرمانی اشلوت ادامه دارد

پرسپولیس رکورددار درآمدزایی از لباس

دستبرد مرد پژوسوار به فروشگاه زنجیره‌ای مقابل دوربین‌های مداربسته!

برگزاری گردهمایی مدیران مدارس ابتدایی شهرستان خوسف با حضور معاون آموزش ابتدایی استان

مواکب اربعین باید مردمی باشد

روز زیارتی امام رضا (ع) فرصتی برای طلب شفاعت است

راز جوشکاری بی نقص و ماندگار

جانبازان در مسجد شجره لباس احرام به تن کردند

اعزام 600 نفر از بسیجیان بجنورد به مرقد مطهر امام خمینی(ره)

نظارت بر جذب 5.5 همت اعتبار توسط ذی‌حسابان خراسان جنوبی

اعلام زمان آغاز پرداخت وام ودیعه مسکن در خراسان جنوبی

گل‌های برتر رونالدو و ریوالدو برای برزیل در کوپا آمریکا

نگرانی رئال‌ از وضعیت بلینگام در آستانه جام جهانی باشگاه‌ها

رونالدو در آستانه انتقال به بوتافوگو!

جدایی «وازکز» از رئال مادرید پس از 10 سال

بیماری ناشناخته جان فوتبالیست اسرائیلی را گرفت

پاسخ منفی مهاجم جنجالی به یوونتوس

رکوردشکنی تماشاگران استقلال در آسیا

اندونگ در اختیار کمیته انضباطی استقلال

تأکید سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی بر توسعه برنامه‌های آموزشی در زندان مرکزی

مدیر آموزش و پرورش راز_و_جرگلان منصوب شد

کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی از 4 خرداد با قطعات جدید/ بلیت‌فروشی عصر امروز آغاز می‌شود

دلایلی که باعث می‌شود تصاویر دوربین مداربسته مدرک قانونی محسوب نشود

پروازهای جدید در راه فرودگاه بجنورد| یزدایر باز می‌گردد

افزون بر یک‌هزار میلیارد ریال به مجتمع فرهنگی بجنورد اختصاص یافت

تداوم جلسات هماهنگی کنگره 4000 شهید استان گلستان با برگزاری دومین نشست تخصصی

زمان واریز سهمیه بنزین خردادماه

ارتقای مهارت و اشتغال پایدار، برنامه‌ریزی هدفمند نیاز دارد

فرمول یک در مسیر ورود به تایلند تا سال 2028

واکنش مهاجم بارسلونا به گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی‌اش

از پایان کار پپه رینا در مستطیل سبز تا تمایل یونایتد به جذب هافبک ایتالیایی

گواردیولا: اگر منچسترسیتی ترکیب را کوچک نکند، استعفا می‌دهم!

دل‌پیرو: از حالا مرا مربی خطاب کنید!

مراسم خداحافظی دی بروینه با باشگاه منچسترسیتی

اعلام سن فیزیولوژیکی؛ رونالدو 29 ساله است!

بلان: حالا ما از الهلال بهتریم

ادعای سنگین مدیرعامل استقلال علیه دانشگر

برگزاری جلسه آشنایی با قوانین و مقررات تخلفات اداری در شهرستان جاجرم

ویکی پدیاجستجو