پیام خراسان

آخرين مطالب

اعلام جزئیات بهره‌برداری از پروژه‌های شهری در سال 1402 شهرداری تهران

اعلام جزئیات بهره‌برداری از پروژه‌های شهری در سال 1402
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در سال 1402 قرار است چند پروژه مهم در سطح شهر تهران جهت رفاه حال شهروندان افتتاح شود.

به گزارش شهر مهدی هدایت، رئیس سازمان نوسازی شهر تهران اظهار کرد: سازمان نوسازی شهر تهران از همان ابتدا هدف خود را با احیای شهر و ارتقا در ساخت و ساز مسکن شروع کرد و تلاش شد تا در کنار تمام این کارها به مسائلی همچون افزایش تسهیلات ساخت مسکن، سهولت در دریافت پروانه ساخت و مسکن ارزان به شهروندان پرداخته شود.
هدایت ادامه داد: در این چند ماه طرح‌های بسیار زیادی که به نفع شهرندان تهرانی بود به تصویب رسید که می‌توان به طرح بازنگری تعریض 40 متری محور شوش در محله طیب، طرح موضعی تدقیق و اصلاح زیرپهنه R 112 محله باغ آذری، بازنگری طرح تفصیلی شهرک شهید رجایی، طرح موضعی مجموعه پیکانشهر، طرح موضعی چیذر (بازنگری طرح تفصیلی و طرح جامع سه بعدی تپه چیذر) و طرح موضعی محدوده ده ونک اشاره کرد.
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران در پاسخ به این سوال که کدام پروژه‌ها در پایتخت در حال اجرا هستند، بیان کرد: خبر خوش به مردم پایتخت این است که پروژه‌های دژباغ کن در منطقه 5 به مساحت 6100 مترمربع، اجرای پروژه بهسازی عموعباس در منطقه 20 به مساحت 1179 متربع، طراحی محلات الگو، آغاز نوسازی کامل محله تاریخی نفرآباد، طرح و پیگیری انتشار اوراق مشارکت برای نوسازی کامل محله اسلام آباد، برگزاری مسابقه طراحی محله الگو در منطقه 19، تدوین شاخص‌های جدید شناسایی بافت فرسوده و پیگیری تصویب آن در کمیسیون ماده 5، نوسازی محلات فرسوده و ناکارآمد از طریق 22 دفتر توسعه محله‌ای و صدور 1172 پروانه ساخت و تولید 8473 واحد مسکونی در پایتخت در حال اجرا هستنند.
وی تاکید کرد: در ارتباط با بافت فرسوده هم باید گفت که متاسفانه 7 درصد پایتخت را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد، انشالله در سال بعد یک جریان نوسازی در پایتخت شکل می‌گیرد تا مشکلات در این حوزه برطرف شود، اما نکته مهم این است که در بافت فرسوده دولت تسهیلات نمی دهد و تعهدات خود در زمینه آب، برق گاز و.. را هم به ما ارائه نکرد و سازمان نظام مهندسی هم پای کار نیست؛ دولت باید تمام ظرفیت مسکن خود را در بافت فرسوده بیاورد؛ با این حال محمد مخبر معاون اول رئیس اعلام کرده است که یکی از برنامه‌های جدی وزارت راه و شهرسازی، استفاده از بافت‌های فرسوده برای ازدیاد مسکن است و این برنامه در آینده به صورت جدی اعلام می‌شود.
هدایت افزود: اگر مرکز پایتخت را رتبه بندی کنیم منطقه 10، 12 و 11 تهران رتبه یکم تا سوم بافت فرسوده را از آن خود کرده اند که جمعیت 800 هزار نفری را شامل می‌شود. جالب این است که در منطقه 22 تهران فقط 218 نفر در بافت فرسوده ساکن هستند در حالی که این عدد در منطقه 10 تهران 186 هزار نفر است با این حال باید گفت که معضل فرسودگی این قدرت را دارد که یک شبه پایتخت را به چالش بکشاند و مشکلات زیادی را به وجود آورد. اگر زلزله‌ای در شهر تهران روی دهد وجود بافت فرسوده می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری را در این کلانشهر ایجاد کند.
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی جلساتی که برگزار شده، مقرر شد در سال 1402 شاهد احداث پروژه‌های خوب و مهمی باشیم که شامل احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س)، بازآفرینی فازهای بعدی کارخانه سیمان ری، احداث زائرسرای حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، احداث زورخانه محله نفرآباد، احداث زیرساخت شهرک نمونه، احداث پارکینگ بازار میوه و تره بار محله نفرآباد، احداث پارکینگ مهدکودک محله نفرآباد، احداث پارکینگ فضای سبز و ورزشی محله نفرآباد، طراحی محدوده پادگان کوهک، احداث پاتوق منصوری، احداث پاتوق محله جوادیه، اجرای فاز دوم بهسازی محیطی محور آقایاری، احداث زیرگذر سواره مسیر خط راه آهن تهران اهواز (زیرگذر سوم)، طراحی و اجرای پروژه‌های نوسازی و بهسازی محیطی در بافت فرسوده است. همچنین اخذ صدور پروانه پروژه‌های قرار گاه جهادی مسکن برای تولید 5000 واحد مسکونی هم در سال 1402 مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
وی در پایان گفت: گفتنی است که طرح بازآفرینی کوره‌های آجرپزی، طرح بازآفرینی خیابان فدائیان اسلام، طرح بازآفرینی پادگان 06، طرح بازآفرینی جنگ افزارسازی، طرح بازآفرینی پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س)، طرح بازآفرینی اراضی مزروعی و عرصه‌های ناکارآمد منطقه 18 (در دست تکمیل به منظور ارسال به اداره کل شهرسازی و طرح‌های شهری)، طرح بازآفرینی بوستان ولایت (طراحی پارک فناوری) (در مرحله ارسال به کارگروه فنی کمیسیون ماده 5)، طرح تغییر کاربری اراضی دوشان تپه (در حال ارسال به کمیسیون ماده 5) و طرح پروژه شن چاله‌ها تهیه و تدوین شده است که در سال 1402 به نتیجه می‌رسد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522470/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزمون پس از النصر اضافه شد

جام دزدیده شده چمپیونزلیگ پیدا شد!

جدایی رسمی گزینه سپاهان با پوستر گودلاک!

ترابی سرانجام جواب درویش را داد

گل‌محمدی با قرمزها دو ساله بست

رکورد جذاب لیگ نخبگان برای ایران و استقلال!

تارگت شماره یک استقلال؛ تکنیکی‌ترین هافبک ایران

ترانه «صد سال تنهایی» با صدای امیر عباس گلاب

واگذاری زمین در خراسان شمالی با اولویت سرمایه‌گذاری مولد باشد

راز محبوبیت شهید رئیسی ایمان و خدمت بی‌منت به مردم بود

خراسان شمالی با کمبود محل‌های اقامتی روبه‌رو است

شهید رئیسی از نوجوانی چهره‌ای دلنشین و خادم مخلص امام رضا (ع) بود

خبر مهم درباره قیمت روغن

افزایش قیمت بنزین در راه است؟

ایکر کاسیاس 44 ساله شد

اخراج بزرگ در فوتبال؛ 15 بازیکن یک‌جا در لیست خروج

تمدید دوم ستاره بارسا تنها بعد از دو ماه!‏

افسوس بارسا؛ هویسن باید بازیکن ما می‌شد نه رئال!‏

می‌خواهم به خاطره کره‌ای‌ها یونایتد را شکست دهیم

تصمیم بارسا: شزنی بماند، قید خرید جدید را می‌زنیم

خداحافظی پوستکوگلو؛ کاش با یک جام بروم

شناسایی متکدی با 69 میلیون تومان پول نقد در مشهد

استاندار: مدیران نباید موجب فرار سرمایه از خراسان‌شمالی شوند

پروازهای رایمون روی آسمان کیش؛ برقراری پروازهای تهران–کیش

اظهارات عجیب نایب‌ رئیس اتحادیه سنگکی‌های تهران: نان سنگک 50 هزار تومانی در تهران وجود ندارد

پای نیکل‌های بابک زنجانی به بانک مرکزی باز شد

پرداخت حقوق کارمندان از خزانه کشور، یکپارچه شد

سکه و طلا گران شد؛ دلار از 85 هزار تومان عبور کرد

فهرست پرتغال؛ رونالدو آماده نیمه نهایی لیگ ملت‌ها

اعتراض مارسکا؛ چرا بتیس بیشتر از ما استراحت می‌کند

راه رفتن روی زانو؛ شکرگزاری خاص رافینیا در مونتجوئیک

بلژیک با دی‌بروینه، کورتوا و لوکاکو آماده جام جهانی

برنده توپ طلا برگشت؛ رودری امشب بازی می‌کند

پاسخ رئیس اتلتیکو به لاپورتا؛ من هم یامال را دوست دارم

رودریگو از فصل آینده پیراهن آبی می‌پوشد!‏

هفت سال پیش در چنین روزی، کریستیانو رونالدو آخرین گل خودش را با پیراهن رئال مادرید به ثمر رساند

روابط عمومی‌ها، دیده‌بانان خط مقدم جنگ رسانه‌ای هستند

طی مراسمی با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد یک مدرسه شش کلاسه به بهره‌برداری رسید.

آهنگ «هر شب» از میثم ابراهیمی

جزییات جدید از ترور قاضی رازینی و مقیسه

پاسخ منفی اینزاگی به الهلال/ سیلوا و اسپریتو؛ گزینه‌های بعدی

معضل بزرگ اینزاگی؛ سری A یا چمپیونزلیگ!

بارسا با فلیک محبوب‌تر شده است!

دروازه‌بان منچستریونایتد در مسیر عربستان

دختر، تابلوی تعویض پدر را بالا برد!

اسپانسرها برای یامال سر و دست می‌شکنند!

کمپانی به دنبال حفظ سانه؛ بایرن سر کیسه را شل می‌کند؟

وقتی دی‌بروینه، مقابل دیوارنگاره خود و جام‌های کسب‌شده همراه با سیتی می‌ایستد!

آلونسو شاگرد سابق خود را برای رئال می‌خواهد

قرارداد بزرگ فیفا؛ حق پخش جام جهانی فروخته شد

ویکی پدیاجستجو