رئیس کل دادگستری خراسان شمالی:
102 نفر با 56 میلیارد تومان بدهی در خراسان شمالی زندانی هستند
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - بجنورد- رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به آزادی 192 زندانی جرائم غیر عمد و محکوم مالی در سال گذشته، گفت: اکنون 102 نفر با 56 میلیارد تومان بدهی در خراسان شمالی زندانی هستند.
به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام رضا براتی زاده صبح پنج شنبه در ستاد دیه خراسان شمالی اظهار کرد: در سال گذشته، تعداد 192 زندانی مرتکب جرایم غیرعمدی و یا دارای محکومیتهای مالی آزاد شدند.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی ادامهداد : از این تعداد 6 نفر بانوان بودند.
وی با اشاره به سهم 59 میلیارد تومانی گذشت شکات، افزود: 4 میلیارد و 800 میلیون تومان نیز ستاد دیه استان فرهم آورد.
حجت الاسلام براتی زاده گفت: میزان کلی بدهی زندانیان آزاد شده 94 میلیارد تومان بود.
وی همچنین به تقسیط 25 میلیارد تومان از بدهی محکومان مالی در نتیجه احکام صادره نیز اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر تعداد 102 زندانی دیگر مرتکب جرایم غیرعمدی و یا دارای محکومیتهای مالی هستند که همچنان در زندانهای استان در بازداشت به سر میبرند.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در انتها تصریح کرد: میزان بدهی این افراد را 56 میلیارد تومان است.
-
پنجشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸:۰۱
-
۱۵ بازديد
-
خبرگزاری مهر - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522509/