پیام خراسان

آخرين مطالب

پیام مسئولان خراسان جنوبی به مناسبت روز جمهوری اسلامی اجتماعي

پیام مسئولان خراسان جنوبی به مناسبت روز جمهوری اسلامی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی نماینده ولی فقیه در استان و استاندار خراسان جنوبی در پیام‌های جداگانه با گرامیداشت 12 فروردین "روز جمهوری اسلامی" این روز را برگ زرینی از افتخارآفرینی‌های ملت ایران به پشتوانه اصل مردم‌سالاری دینی خواندند.
به گزارش ایسنا، در پیام حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی؛ نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند آمده است:
دهم ماه رمضان المبارک یادآور آن یگانه بانویی است که همه دار و ندار خود و تا آخرین رمق جانش را به دنبال آرمان مقدس نظام تشریع دین، فدا کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گرچه بعد از آن بانوی بزرگ و بعد از هجرت رسول اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم) نظام دین حاصل شد اما اختلافات بعدی و سلطه طاغوت‌های خودرأی و در نهایت سلطه استعمار، آن همه فداکاری‌ها را در حالت تردید قرار داد.
دوازدهم فروردین ماه 1358، مردم عزیز ایران و به پیروی از پیری روشن ضمیر، خمینی کبیر از سلاله خدیجه کبری (سلام الله علیها) آن آرمان مقدس را رقم زدند و روز جمهوری اسلامی ایران برای همیشه "عید" اعلام شد. این عید بزرگ را به انسان و ایران و مخصوصا به مردم مومن و انقلابی خراسان جنوبی تبریک عرض می‌کنم.
جواد قناعت؛ استاندار خراسان جنوبی نیز در پیامی نوشت:
مقام معظم رهبری فرمودند: "روز جمهوری اسلامی جزء مهم ‌ترین و پربرکت‌ترین و تعیین کننده‌ترین روزهای تاریخ ماست" ادامه داد: دوازدهم فروردین ماه در تاریخ سراسر شکوه کشور عزیزمان، برگ زرینی از افتخارآفرینی‌های ملتی است که به دنبال عینیت بخشیدن به حکم شریف خداوندگار در قرآن کریم؛ "إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ"، در انقلابی عظیم به دنبال استقلال خود از یوغ استثمارگران جهانخوار و آزادی از قید و بندِ مستبدان و خودکامگان بودند.
ملت شریف ایران از هر قوم و نژاد و جنسیت و دین و مذهب، در اتحادی ناگسستنی و در پیوندی جاودانه، با تکیه بر شریعتی بی‌مثال و به پشتوانه اصل مردم‌سالاری دینی، نهال پرثمری را در اسلامی‌ترین سرزمین دنیا کاشتند که طی این 45 سال گذشته در برابر همه تندبادها ایستاد و در مقابل همه بدخواهی‌ها چنان قد برافراشت تا این روزها شاهد و ناظر اشاعه پیام استقلال‌طلبی و آزادیخواهی جمهوری اسلامی در جای جای کره خاکی باشیم.
یوم الله دوازدهم فروردین ماه، همان روزی است که با ابطال افسون ساحران و خناسان به جهانیان ثابت کرد در عصر حاضر و در هنگامه جولان و قدرت نمایی "ایسم" ها، این تنها نظریه جمهوری اسلامی است که به پویایی و همه‌گیری دین مبین اسلام کمک کرده و آن را از گزند آفات و بلیات محفوظ نگاه داشته است.
اینجانب ضمن تبریک این روز فرخنده که به همت مردم، بر اصل "جمهوری اسلامی، نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم" مهر تایید زده شد، عزت و سربلندی ملت شریف ایران اسلامی به ویژه مردم همیشه همراه نظام در خراسان جنوبی را از درگاه ایزد منان خواستارم.
امید آن دارم که با عنایت حضرت پروردگار ضمن تحقق سیاست‌های دولت سیزدهم در راستای تمکین به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالی که عنوان "مهار تورم و افزایش تولید" را بر خود گرفته، شاهد رونق هرچه بیشتر در اقتصاد کشور، گشایش در سفره‌های مردم و کوتاه شدن دست دشمنان از دامن نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم و به راستی که "إِن یَنصُرکُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَکُم/ اگر خداوند شما را یاری کند، هیچ کس بر شما پیروز نخواهد شد".
همچنین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در بیانیه‌ای با تبریک تقارن بهار طبیعت و بهار معنویت در سال «مهار تورم و رشد تولید» اعلام کرد: با تدبیر به هنگام معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی «رحمه الله علیه» در کمتر از دو ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی «یعنی دوازدهم فروردین 1358» با رأی 98.2 درصد آری عموم مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران، بنیان حکومت اسلامی بر پایه دو اصل اساسی جمهوریت و اسلامیت شکل گرفت؛ جمهوریتی برخاسته از متن جامعه و برآمده از احکام نورانی اسلام که به دنیا ثابت کرد با تکیه بر این دو پایه می‌توان به قله‌های رفیع عزت رسید.
جمهوری اسلامی با الطاف حضرت حق جل و علا، هدایت‌های امامین انقلاب و همراهی مردم، با ارائه الگوی جدید از حکومت‌داری، نظام‌های سیاسی دنیا را به چالش کشید و با غلبه بر انواع چالش‌ها و توطئه‌های دشمنان نه تنها بالنده‌تر از همیشه راه پرفروغ خود را ادامه می‌دهد، بلکه با الهام‌بخشی به آزادگان عالم، موج بیداری جهانی در برابر سیاست‌های شیطانی آمریکا و هم‌پیمانانش را رقم زده و می‌رود تا زمینه را برای حکومت جهانی حضرت مهدی موعود ارواحنا فداه فراهم نماید.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی ضمن گرامیداشت یوم الله 12 فروردین و تسلیت سالروز ‌وفات حضرت خدیجه کبری سلام‌ الله‌ علیها از مردم آگاه و فهیم استان می‌خواهد در سال 1402 که با تدبیر ولی امر مسلمین و رهبر عظیم‌الشأن امت اسلام به عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده؛ همگام با مسئولان نظام جمهوری اسلامی، با مجاهدت مضاعف خود نسبت به تحقق شعار سال و سایر اهداف بلند این نظام الهی تلاش کنند تا شاهد رشد و پیشرفت روزافزون در عرصه‌های گوناگون کشور باشیم.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522657/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینفانتینو: جام جهانی عربستان تاریخی خواهد شد

گلزنی مهدی قایدی برای الاتحاد کلبا

به یاد روزهای اوج در میلان؛ کاکا دستیار آنچلوتی می‌شود

شکار پپ از بارسا؛ او بازیکن رویایی من است!‏

دبل مهدی قائدی و شهریار مغانلو در گل و پاس گل

افسانه تاتنهام بدون جام تمام می‌شود!

مذاکره با سیتی؛ ویرتز بایرن را دور زد!

پاسخ به اعتراضات رانیری؛ از صحبت‌هایش متأسفم!

بازنشستگی فصل بالندگی و فرزانگی است

آهنگ حامیم به نام «آی ستاره» را بشنوید

حضور و معرفی رپر معروف در کنسرت سیروان خسروی

موزیک ویدئوی «نعره زن» با اجرای میلاد درخشانی

تداوم انجام پروژه‌های راه آهن و انتقال آب به خراسان جنوبی

بیش از 4 هزار نفر در انتظار دریافت تسهیلات ازدواج در خراسان‌جنوبی

سازمان حج و زیارت آمار جدیدی از تعداد زائران حج تمتع اعلام کرد

سردار سلامی: تغییر یک رئیس جمهور واقعیات را در آمریکا عوض نمی‌کند

آموزش خطرات مین به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون

سردار سلامی: اسرائیل از نظر سیاسی و اقتصادی کاملاً فروپاشیده است

وقتی ستاره پرسپولیسی برای اولین بار با استقلال در آزادی دیده شد+ عکس

قرارداد و تفاهم‌نامه ایرانسل و شهرداری مشهد برای بهبود کیفیت خدمات ارتباطی

دبیر کل اکو : کیش، بدون شک مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران از سراسر جهان است

اعلام 2 هدف ایران از مذاکره با آمریکا از سوی دیپلمات ارشد ایران

بیلبوردها کتاب‌خوان شدند، مردم نه

کتاب مجموعه کامل قانون بودجه سال 1404 منتشر شد

تبلیغات محیطی نمایشگاه کتاب،110 درصد بیشتر از سال قبل

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد

نماهنگ ترانه «ثانیه‌ها و دقیقه‌ها می‌گذرن» با صدای سینا شعبانخانی

شاهکار بارسا؛ بهترین در 123 سال تاریخ ال‌کلاسیکو

درخواست ستاره‌های برزیلی؛ آنچلوتی مربی‌ ما بشود

ساخت دوباره مثلث ایرانی‌ها در امارات

بهترین گل زندگی مسی به فروش می‌رسد!

آزمون و عزت‌اللهی مقابل النصر نیستند!

کونسیسائو: می‌دانم که این جام سرنوشتم را تعیین می‌کند

امید ابراهیمی آماده صعود به نیمه نهایی

مالک جنجالی، نونو را اخراج می‌کند!‏

شکست البطائح؛ بقا قطعی شد، تیم مجیدی انگیزه نداشت

با وجود اصرار رونالدو؛ ستاره النصر جدا می‌شود

پاسخ جهانبخش به استقلال و پرسپولیس چه بود

محل فینال جام حذفی اعلام شد

دادرس: استیناف رأی بیرانوند را صادر کرد

3 هشدار هواشناسی برای 5 روز آینده

ممنوعیت کشت برنج در این 5 منطقه | کشت برنج در 19 استان کم‌ آب

پایش مدارس هیات‌امنایی استان خراسان رضوی تا پایان اردیبهشت

انجمن‌های علمی در ارتقای جایگاه آموزش و پرورش نقش کلیدی دارند

اجرای زیبای آهنگ «مرغ سحر» توسط محمد علیزاده وسط برنامه صداتو