ادامه مسیر بسیج علمی در 7 محور سرنوشت ساز
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: نقشه راه بسیج علمی ملزم بوده در 7 محور دنبال شود و در بسیج علمی نقش پشتیبانی و تسهیلگری برای نخبگان را بر خود واجب میدانیم.
هادی ایمانی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه باید از ظرفیتهای سطح استان و شرکتهای خلاق و فناور در رشد و توسعه اقتصاد استان استفاده شود، اظهار کرد: در جهت تسهیلگری برای رفع موانع و مشکلات استان جلسهای با مسئولان وزارت تعاون و ارائه تسهیلات مناسب برای اشتغالزایی گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در سطح استان 15 پایگاه علمی بسیج وجود دارد و تاکنون 320 نفر از نخبگان، اساتید دانشگاهها و دانشجویان شناسایی شدند، افزود: جلسهای نیز با هدف استفاده از ظرفیتهای استان در قالب مستند و کلیپهای کوتاه با همکاری صدا و سیمای خراسان جنوبی با مدیر شبکه سوم سیما گرفته شده است.
مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه یکی از راهبردهای بسیج این است که باید از ظرفیت جوانان استفاده و بهره ببریم ادامه داد: تحول در علوم اسلامی و انسانی که متاسفانه این موضوع در استان خراسان جنوبی مغفول مانده و دانشگاهها و حوزههای علمیه در این زمینه نقش بسزایی دارند.
وی گفت: طرح پژوهشی اطلس زن و خانواده در همین راستا است که به دنبال کار عملیاتی و خروجی با استفاده از ظرفیت بسیج جامعه زنان استان و دفتر امور بانوان استانداری هستیم.
ایمانی با تاکید بر اینکه اقتصاد دانشبنیان در استان خراسان جنوبی مغفول مانده است، بیان کرد: شرکتهایی که در حوزه دانشبنیان در تهیه محصول اولیه فعالیت خوبی داشتهاند، اما در حوزه تجاریسازی محصول و بازاریابی باید هنوز کارهای اساسی انجام شود و رویداد تا نا تا ثریا اواخر سال گذشته با همین رویکرد برگزار شد که طی آن 48 فرصت مذاکراتی اتفاق افتاد.
مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: تصمیمگیری و تصمیمسازی، شبکهسازی، آموزش و توانمندسازی از اهداف بسیج علمی است و ستاد راهبردی علم و فناوری در سطح استان با استفاده از دانشگاهها و مراکز علمی و نقش افرینان زیست بوم نواوری باید شکل بگیرد و در این زمینه برای جلوگیری از موازی کاری باید تجمیع انجام شود که در این حوزه نیز عقب افتادگی زیادی داریم.
ایمانی با بیان اینکه 7 کارگروه در بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فعال است و کارگروه تحقیقات و فناوری در سازمان بسیج با مسئولیت بسیج علمی یکی از کارگروههای مهم و برتر و پیشرو است که با استفاده از ظرفیتها و با حضور نخبگان و اساتید دانشگاههای استان فعالیت میکند، بیان کرد: تفاهم نامههای زیادی بین بسیج علمی با مراکز علمی، دانشگاهی و سازمانها منعقد شده است.
وی افزود: برگزاری رویداد تانا تا ثریا و ایده شو در سال 1401، برگزاری 4 رویداد ایدهشوی شهرستانی در چهار شهرستان زیرکوه، سرایان، بشرویه و بیرجند با هدف شناسایی نخبگان بسیجی و غیربسیجی و ارائه تسهیلات برای ساخت طرحهای فناورانه در بسیج علمی خراسان جنوبی، کارگروهها و انجمنهای مختلف با اقشار دانشور از برنامههای مهم بود که در مجموع از 28 طرح به صورت مادی و معنوی حمایت صورت گرفت.
مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: اقتصاد دیجیتال، انرژی، هوش مصنوعی، پزشکی، حوزههای جنگ نرم و هویتساز، خانههای خلاق، لیزر و مواد پیشرفته، گیاهان دارویی از جمله این کارگروهها است که بعضا ایجاد شده و مواردی هم در دست اقدام است.
وی اظهار کرد: تمام اهداف بسیج این است که بتوانیم منویات رهبر معظم انقلاب را دنبال کنیم و به دنبال همکاری با همه سازمانها و نهادها درسطح استان هستیم که اگر این امر محقق شود اتفاق خوبی در استان رقم خواهد خورد. ضمنا همراهی و همکاری مجموعه پارک علم و فناوری استان و بنیاد ملی نخبگان در اجرای برنامه های بسیج علمی در سال 401 جای تشکر فراوان از مسئولین دارد.
ایمانی یادآور شد: افتتاح اولین سایت زمینی بارورسازی ابرها مهمترین اقدام بسیج علمی در راستای بونی سازی صنایع پیشرفته در سال 401 بود که با همکاری دانشگاه ازاد و هلدینگ سرمایه گذاری پیشگامان اجرا شد.
-
یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱:۵۴ AM
-
۱۹۸ بازديد
-
خبربان
-
هادی ایمانی
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/529479/