پیام خراسان

آخرين مطالب

تولید بیش از 110 هزار دستگاه خودرو در خراسان رضوی در 1401 اقتصادي

تولید بیش از 110 هزار دستگاه خودرو در خراسان رضوی در 1401
  بزرگنمايي:

پیام خراسان- بیژن زاهدی‌ فر در خصوص وضعیت تولید خودرو در خراسان رضوی طی سال گذشته اظهار کرد: شرکت ایران خودرو خراسان به عنوان یکی از قطب‌های بزرگ خودرو سازی شرق کشور در سال 1401 با تولید بیش از 110 هزار دستگاه خودرو توانست نقش موثری در پیشبرد اهداف گروه صنعتی ایفا کند.

وی درباره هدف‌گذاری شرکت ایران خودرو افزود: شرکت ایران خودرو خراسان به عنوان یکی از شرکت‌های گروه صنعتی ایران خودرو با تکیه بر توان متخصصان داخلی و تعامل موثر با قطعه سازان و شریک خارجی خود(شرکت هایما چین) در راستای استراتژی‌های خود، گام‌های استواری را در جهت تحقق اهداف تولید خود برداشته و در سال 1401 با تولید 3 محصول جدید، آریسان2، هایما 8s و هایما 7x علاوه بر تحقق اهداف تولیدی و کسب رضایت مشتریان وضعیت پایدار و موفقی را پشت سرگذاشته است.  

مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان با بیان اینکه در ارتباط با برنامه‌های تولیدی سال جدید، در راستای منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال افزایش تولید و مهار تورم و پیرو اهداف تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو، در مسیر تولید بیش از 150 هزار دستگاه خودرو گامی استوار خواهیم برداشت، تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته و با ایجاد زیر ساخت‌های مناسب، از این تعداد تولید، 60 هزار دستگاه متعلق به خانواده هایما، 62 هزار دستگاه پژو پارس و 35 هزار دستگاه خودرو آریسان 2 خواهد بود.

زاهدی فر در خصوص افزایش تولید خودرو در خراسان رضوی عنوان کرد: شرکت ایران خودرو خراسان در سال 1401 نسبت به سال 1400 با افزایش تولید 21 درصدی به عدد 110 هزار و 401 دستگاه خودرو رسید. از مجموع تولیدات سال 1401 شرکت ایران خودرو خراسان، تعداد 88 هزار و 365 دستگاه از خانواده پژو، 5610 دستگاه آریسان و تعداد 16هزار و 426 دستگاه از خانواده هایما بوده است. در سال جاری نیز (1402) با هدف‌گذاری تولید 150 هزار دستگاه به دنبال تحقق رکورد 40 درصد افزایش تولید خواهد بود.

وی در پاسخ به اینکه برای ارتقای این صنعت در استان چه اقداماتی انجام شده و چه اقداماتی در دستور کار است، افزود: شرکت ایران خودرو خراسان به دنبال ارتقای کیفیت محصولات خود و  توسعه فناوری‌های نوین است که به همین منظور تفاهم نامه‌هایی نیز با شریک تجاری خود به امضا رسانده است. از مهمترین اقدامات در این راستا، توسعه تولیدات با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در مسیر تولید خودروی هیبریدی، تمام برقی و تولید خودروی هیدروژنی است.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان بیان کرد: همچنین، در سال جاری مطالعه پروژه تاسیس سالن پرس شاپ در شرکت ایران خودرو خراسان با ظرفیت تولید 100 هزار بدنه در سال کلید خواهد خورد و در زمینه بهبود و ارزیابی کیفیت محصولات تست جاده بلند در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید که با راه‌اندازی این تست شرکت ایران خودرو به سومین خودروسازی در کشور مبدل می‌شود که به این قابلیت دسترسی پیدا خواهد کرد.

زاهدی فر اظهارکرد: شرکت ایران خودرو خراسان به عنوان بزرگترین شرکت اقماری گروه صنعتی ایران خودرو توانسته در سال‌های اخیر تا 25 درصد از تولیدات گروه صنعتی و 10 درصد از تولیدات کل کشور را به خود اختصاص دهد.

وی افزود: شایان ذکر است پیش از این نیز شرکت ایران خودرو خراسان با نصب و راه اندازی سیستم ربات‌های پاشنده رنگ در سالن رنگ این شرکت گام استواری در زمینه بهبود کیفیت محصولات تولیدی و ارتقاء صنعت خودرو در استان برداشته است.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان در خصوص کمبودها و چالش‌های پیش‌روی شرکت ایران خودرو خاطرنشان کرد: صنعت خودروسازی کشور در سال‌های اخیر با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم کرده و در میان شرکت ایران خودرو خراسان نیز از این مشکلات دور نمانده است. تحریم‌های بین المللی، قیمت گذاری دستوری و نوسانات نرخ ارز از جمله مهمترین این مشکلات بوده است اما توانستیم با تلاش و پشتکار و ایجاد استراتژی‌های مدون برخی از این مشکلات را پشت سر بگذاریم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/533819/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایش مدارس هیات‌امنایی استان خراسان رضوی تا پایان اردیبهشت

انجمن‌های علمی در ارتقای جایگاه آموزش و پرورش نقش کلیدی دارند

اجرای زیبای آهنگ «مرغ سحر» توسط محمد علیزاده وسط برنامه صداتو

ترانه «فرشته پاک» با صدای سیامک عباسی

رأی بیرانوند؛ راز بزرگ فدراسیون!

بازدید معاونین وزارت صنعت و معدن از صنایع فولاد اسفراین خراسان شمالی

حضور نیروهای مردمی برای مهار آتش سوزی جنگل های مانشت ایلام+فیلم

آریگو ساکی: ناپولی یک بار لغزید، دیگر اشتباه نمی‌کند؛ تورام برگ برنده اینتر، راسپادوری امید آخر ناپولی / روی مرز فروپاشی روانی یا تاریخ سازی!

جدیدترین اظهار نظر فرمانده کل سپاه درباره ترامپ و مذاکرات ایران و آمریکا | آمریکا ارتش پوسیده‌ای دارد | 50درصد هواپیماهای آمریکا نمی‌توانند پرواز کنند

گامی بلند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تحقق چشم‌انداز 15 میلیون گردشگر

جزیره کیش جزو سه ظرفیت اول گردشگری کشور است

سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش؛ فرصتی برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای

سیدرضا صالحی ‌امیری: اکو نیازمند رویکرد جدید در روابط میان ملت‌ها است

رونمایی از کتاب شهید روز اربعین

سرقت 10 هزار دلاری در نمایشگاه کتاب یا نفت؟

حضور «بقایی» در نمایشگاه کتاب تهران

دنیای پرماجرای زیرزمین | درباره سالن ناشران کودکان و نوجوانان نمایشگاه کتاب که پر از حکایت های شنیدنی است

بقایی: دیپلمات‌های امروز ایران خیلی واقع‌گراتر شده‌اند

بقائی: مطالعه تاریخ برای دیپلماتها، ضروری است

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

بررسی چالش های بودجه ای پروژه‌های دانش‌بنیان استان

فرمول رئال برای گرفتن بارسلونای قهرمان

آغاز رویایی کریستیانو جونیور با پیراهن پرتغال

هری کین: هرگز تسلیم نشدم تا بالاخره قهرمان شوم

یک زمانی گرفتن توپ از بازیکنان بارسلونا آرزوی بقیه تیم‌ها بود!

ضرورت برنامه‌ریزی راهبردی برای توسعه گردشگری زیارتی

در‌ پیشرفت چشمگیر پروژه فولادشرق خراسان

عکس/ تصادف در «رضویه» مشهد 2 کشته بر جا گذاشت

کشف 63 هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد

تکنوازی تار کیوان ساکت و اجرای قطعه‌ی «افسوس»

خراسان جنوبی با کمبود محیط بان رو به رو است

رزمایش سراسری اهدای 400 سبد حمایتی ویژه خانواده زندانیان خراسان‌جنوبی

کاهش 14 درصدی سرقت در خراسان جنوبی

استخر نیمه‌تمام بشرویه چه زمانی تکمیل می‌شود؟

دختر معتاد طلاهای مادرش را در شیروان سرقت کرد

سقوط درخت کهنسال در خیابان شهید بهشتی بجنورد بر اثر وزش باد شدید

ارزیابی مثبت عملکرد 6 ماهه صندوق بیمه حوادث طبیعی

آتش سوزی در جنگل های مانشت ایلام وارد سومین روز شد

روند افزایش دما در خراسان رضوی تا پنجشنبه ادامه دارد

سفری هیجان انگیز به صالح آباد همدان از نگاه دوربین شهروندخبرنگار

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

ماجرای سرقت مبلغ 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟ + فیلم

نیم نگاهی به کتاب «خوانش‌هایی از دیپلماسی فرهنگی تراز انقلاب»

ما را به اجبار به مصلی آوردند؛ فروش ٢٨5 میلیارد تومان کتاب تا روز هفتم

نشست اعضای بریکس در نمایشگاه کتاب برگزار شد/ لزوم فعال‌سازی ظرفیت‌های فرهنگی ایران

استقبال از «انسان 250 ساله» و «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»در ترکیه

میزان فروش نمایشگاه کتاب به 285 میلیارد تومان رسید

تمرکز آثار جدید مجمع تقریب مذاهب بر وحدت و تمدن نوین اسلامی