پیام خراسان

آخرين مطالب

تأثیر زیارت امام رضا(ع) بر تربیت نسل منتظر/ زائر فرصت ارتباط با امام زمان(عج) را به ما می‌دهد گفتگو

تأثیر زیارت امام رضا(ع) بر تربیت نسل منتظر/ زائر فرصت ارتباط با امام زمان(عج) را به ما می‌دهد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - یک کارشناس مذهبی با شرح آثار و برکات زیارت امام رضا(ع) در تربیت نسل منتظر و زمینه‌ساز ظهور، گفت: زیارت و حضور در حرم فضای معنوی‌ موردنیاز در عصر انتظار را ایجاد کرده و به ما فرصت ارتباط با امام حی در بستر انس با امام شهید را می‌دهد.
حجت‌الاسلام والمسلمین «سیدعلیرضا تراشیون» در گفتگو با خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان درباره تاثیری که زیارت امام رضا(ع) بر تربیت نسل منتظر و زمینه‌ساز ظهور امام زمان(عج) دارد، اظهار کرد: از مسائل بسیار مهم در تربیت، تاثیر محیط است چون محیط عاملی قدرتمند در تربیت محسوب می شود تا جایی که حتی می تواند بر ویژگی های وراثتی انسان تاثیر مثبت یا منفی و زیانبار بر جای بگذارد!
این کارشناس معارفی رسانه ملی ادامه داد: از شاخصه های اصلی تربیت نسل تراز و موثر در زمینه سازی ظهور، ارتباط با مکان های طاهر و پاک است لذا زیارت می تواند بستر مطلوبی برای این ارتباط با محیط های پاک و نورانی باشد از این رو، در روایات داریم به قدری تاثیر زیارت بالا است که هم در دنیا و هم آخرت روی انسان اثر می گذارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به حدیثی از از امام صادق(ع) که فرمودند: زیارت علی بن موسی الرضا(ع) سعادت دنیا و رهایی از آتش دوزخ را به همراه دارد، گفت: در شرایط کنونی که استکبار می کوشد محیط های آلوده را توسعه دهد ضرورت دارد ارتباط فرزندان‌مان را با مکان های زیارتی به ویژه حرم مطهر امام رضا(ع) که برای ما ایرانیان در دسترس است، پررنگ و قوی کنیم.
حجت الاسلام تراشیون تأکید کرد: آثار این زیارت بوضوح در فرزندان ما دیده می شود و تا مدت ها بُعد معنوی و اثر آرام‌بخش مکان را در رفتار خود نشان می دهند. زیارت فصلی جذاب از زندگی دینی است که سبب انس و الفت با امام معصوم می شود انسی که آثار آن در جای جای زندگی دیده می شود مثل توجه بیشتر به آخرت، اهتمام به نماز اول وقت و ... . مهم آنکه این انس به حیات ائمه(ع) محدود نیست بلکه پس از شهادت آن حضرات(ع) هم ممکن و دست‌یافتنی می شود.
این کارشناس حوزه خانواده و تربیت در ادامه بیان کرد: علاوه بر این، زیارت باعث می شود نماد و نمود خصوصیات اخلاقی و رفتاری امام معصوم(ع) را در زندگی های خود ببینیم؛ برای مثال ما امام رضا(ع) را با ویژگی رأفت می شناسیم، وقتی فرزندان ما در معرض این رأفت قرار می گیرند قطعاً جلواتی از آن را انعکاس می دهند و یا در روایت است که حضرت ثامن الحجج(ع) به دستگیری از فقرا اهتمام بسیار داشتند تا جایی که در روز عرفه‌ای همه ثروت خویش را به محرومان بخشیدند که این جلوات هم در صورت انس با زیارت در فرزندان ما دیده می شود و بر تربیت نسل منتظر و زمینه‌ساز ظهور کمک کند.
حجت الاسلام تراشیون تأکید کرد: زیارت و حضور در حرم های مطهر ائمه معصوم(ع) فضای معنوی‌ را که در عصر انتظار به آن نیاز داریم ایجاد می کند و به ما فرصت ارتباط با امام حی در بستر انس با امام شهید را می دهد.
عضو هیئت امنای بنیاد هدایت با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) درباره زیارت، بیان کرد: امام رئوف(ع) می فرمایند: هر امامى به گردن دوستان و شیعیان خود عهدى دارد که وفاى کامل به این عهد و به‌جاى آوردن نیکوى آن با زیارت قبور آنان است. این وفای به عهد در عصر انتظار و نسبت به امام رضا(ع) نیز ممکن است. شکل‌گیری و فراگیر شدن جریان زیارت، احساس نیاز به امام را ایجاد و فراگیر می کند.
حجت الاسلام تراشیون ادامه داد: وقتی انسان پا به عرصه زیارت می گذارد و با فضای زیارت مأنوس می شود رفته رفته نقش امام(ع) در زندگیش پررنگ می شود. این مسئله در عصر غیبت، معطوف به امام حی و حاضر می شود چنان که سال به سال بیشتر مسجد مقدس جمکران به جلوه گاه عهد با امام زمان(ع) تبدیل می شود. شاید دو دهه قبل دعای عهد انقدر مرسوم نبود اما اکنون انسی فراگیر با این دعا دیده می شود.
وی با اشاره به ایام شیوع کرونا و تجربه راه های معنوی برای مقابله با آن ویروس منحوس، خاطرنشان کرد: در آن ایام مداومت بر دعای سلامتی و فرج امام زمان(عج) نوعی احساس نیاز به امام را در مردم پررنگ کرد. زیارت در انسان احساس نیاز از انس با امام شهید را به ارتباط و الفت با امام حی منتقل می کند.
پایان پیام/9

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/548194/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش درخشش برابر بارسا؛ طارمی دوباره فیکس شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

آبشار اخلمد چناران نگین گردشگری خراسان رضوی

راز سنگ مزار امام رضا علیه‌السلام

نماز پیوند مستقیم روح انسان با خالق هستی است

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

راز سفرهای مدیران استقلال به امارات فاش شد؛ شهریار مغانلو در لیست خرید استقلال

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

مورد عجیب دروازه تراکتور؛ طلایی بودن راز این پست است!

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات‌رسانی در مدینه

قرآن محور اتحاد و راهنمای شریعت است

مشهد اینوکس-فاینکس محلی برای تمرکززدایی از آگاهی‌‌های اقتصادی و دانش مالی

آتش سوزی در جنگل های مانشت ایلام – آفتاب نو | اخبار ورزشی

240 پروژه عمرانی در مازندران تکمیل شده است

برنامه مهم شرکت اطلاع‌رسانی بورس در مشهد اینوکس

بحران تأمین آب برای فضای سبز قوچان

3 جلد جدید از مجموعه کتاب‌های «با بابام» منتشر شد

چگونه می‌توان عادت کتاب‌خوانی را در زندگی ایجاد کرد؟ + فیلم

تصویری جالب از استقبال از ظریف در نمایشگاه کتاب/ او برای چاپ جدید کتابش به نمایشگاه رفت

معرفی بهترین منابع لاتین پزشکی برای دانشجویان و متخصصان

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

«چند قدم تا تو»؛ روایت زندگی شهدای شاهچراغ

هاشمی: نسل پنجم اینترنت تلفن همراه تا پایان سال با اولویت کلان‌شهرها فعال می شود

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

عصبانیت هواداران چلسی؛ جکسون را اخراج کنید!

فلیک: این آخرین فرصت رئال برای قهرمانی است

بازیکنان سویا از ترس هواداران به خانه‌شان نرفتند!

گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل دوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

خداحافظی‌ باشکوه ژابی آلونسو در بای‌آرنا

گل اول بارسلونا به رئال مادرید توسط گارسیا

مدارس کانون تربیتی محله و مدیران مدارس راهبران تربیتی این کانون ها می باشند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی