پیام خراسان

آخرين مطالب

ویروس‌هایی که می‌توانند ما را تا 100 سالگی سالم نگه دارند علمي

ویروس‌هایی که می‌توانند ما را تا 100 سالگی سالم نگه دارند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ معتقدند، ویروس‌های باکتری‌خوار روده می‌توانند به ما کمک کنند تا 100 سالگی سالم بمانیم.

به گزارش نیو اطلس، به همه ما گفته شده است که برای طولانی‌تر شدن عمر باید به طور منظم ورزش کنیم؛ رژیم غذایی سالم داشته باشیم؛ به اندازه کافی بخوابیم؛ وزن مطلوب خود را حفظ کنیم؛ سیگار نکشیم و استرس را مدیریت کنیم.
با وجود این، چرا برخی افراد به طور طبیعی به سن 100 سالگی می‌رسند و در عین حال سالم هستند؟ یک پژوهش جدید ممکن است پاسخی برای این پرسش داشته باشد. این پژوهش نشان می‌دهد که نتیجه به آنچه در روده ما وجود دارد، مربوط می‌شود.
در طول سال‌ها، پژوهش‌ها نشان داده‌اند که میکروبیوم روده، میلیاردها باکتری و سایر ریزارگانیسم‌های مفید و مضری که در مجرای روده ما زندگی می‌کنند، با خلق و خو، حافظه، وزن بدن و بیماری ارتباط دارند.
اگرچه این پژوهش‌ها در مورد چگونگی تأثیر باکتری‌های روده بر سلامتی به ما گفته‌اند، اما ویروس‌هایی که میکروبیوم را می‌سازند، کمتر مورد بررسی قرار می‌گیرند.
پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ (University of Copenhagen) دانمارک، ویروس روده 176 فرد ژاپنی 100 ساله سالم را مورد بررسی قرار دادند تا ببینند آیا می‌توانند بفهمند چه باکتریوفاژهایی، این افراد را قادر می‌سازد تا سلامت خود را در سن بالا حفظ کنند.
سایمون راسموسن (Simon Rasmussen)، از پژوهشگران این پروژه گفت: روده‌ ما حاوی میلیاردها ویروس است که درون و بیرون باکتری‌ها زندگی می‌کنند و نمی‌توانند برای سلول‌های انسان اهمیتی قایل نشوند. آنها سلول‌های باکتریایی را آلوده می‌کنند و از آنجا که صدها نوع متفاوت باکتری در روده ما وجود دارد، ویروس‌های باکتریایی زیادی نیز وجود دارند.
پژوهشگران با استفاده از الگوریتمی که طراحی کردند، به نقشه‌برداری از باکتری‌های روده و باکتریوفاژهای افراد 100 ساله پرداختند. آنها دریافتند که این افراد در مقایسه با بزرگسالان بالای 18 سال و افراد بالای 60 سال، دارای ویروس روده متنوع‌تر و غنی‌تر و همچنین باکتری‌های متنوعی هستند.
یواخیم یوهانسن (Joachim Johansen)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: در باکتری‌ها و ویروس‌های روده 100 ساله‌ها، تنوع بیولوژیکی زیادی را پیدا کردیم. تنوع میکروبی بالا معمولا با میکروبیوم سالم روده همراه است و ما انتظار داریم افراد دارای میکروبیوم روده سالم، بهتر در برابر بیماری‌های مرتبط با پیری محافظت شوند.
این پژوهش نشان می‌دهد که ویروس‌های آلوده‌کننده باکتری ممکن است باکتری‌هایی را که با آنها تعامل دارند، تقویت کنند و بر سلامتی تأثیر بگذارند.
یوهانسن ادامه داد: آموخته‌ایم که اگر یک ویروس با یک باکتری ملاقات داشته باشد، ممکن است در واقع باکتری را تقویت کند. ویروس‌هایی که در افراد 100 ساله سالم یافتیم، حاوی ژن‌های اضافی بودند که می‌توانند باکتری‌ها را تقویت کنند. متوجه شدیم که آنها می‌توانند فرآیند تبدیل مولکول‌های ویژه‌ای را در روده‌ها تقویت کنند که ممکن است برای تثبیت فلور میکروبی روده و مقابله با التهاب سودمند باشد.
پژوهشگران می‌گویند که یافته‌های آنها ممکن است به ما کمک کنند تا بفهمیم چه باکتری‌ها و ویروس‌های ویژه‌ای را باید برای محافظت از بدن در برابر بیماری بهینه کنیم.
راسموسن گفت: اگر باکتری‌ها و ویروس‌هایی را کشف کنیم که تأثیر مثبتی بر فلور روده انسان دارند، گام بعدی این است که بفهمیم آیا فقط برخی از آنها در اختیار ما هستند یا همه آنها را داریم. اگر ما بتوانیم این باکتری‌ها و ویروس‌ها را به افرادی که آنها را ندارند منتقل کنیم، افراد بیشتری می‌توانند از مزایای آنها بهره‌مند شوند.
به گفته پژوهشگران، این نکته که میکروبیوم را می‌توان به طور فعال تغییر داد، بسیار مهم است. راسموسن افزود: باکتری‌های روده، یک بخش طبیعی از بدن و محیط طبیعی ما هستند و نکته مهم این است که ما در واقع می‌توانیم ترکیب باکتری‌های روده را تغییر دهیم. ما نمی‌توانیم ژن‌ها را حداقل برای مدت طولانی تغییر دهیم. اگر بدانیم چرا ویروس‌ها و باکتری‌های روده با هم سازگاری خوبی دارند، تغییر دادن چیزی که واقعا بر سلامت ما تأثیر می‌گذارد، بسیار آسان‌تر خواهد بود.
نتایج این پژوهش در مجله Nature Microbiology به چاپ رسید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/549190/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ببینید | تصادفی عجیب و وحشتناک در حاشیه بزرگراه مشهد

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

برگزاری سیزدهمین دوره آموزشی آمرین به معروف در مشهد

افزایش ساعت سرویس‌دهی خط 3 قطار شهری مشهد

تصاویر؛ جشن امضای کتاب خاطرات 8 ساله ظریف

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

جنگل، کوه، دریا؛ اقامتگاه‌های خاص در نوشهر و کلاردشت با چشم‌اندازی از بهشت

شهدا از هویت ملی دفاع کردند

سرانه فضای سبز قوچان 3 متر کمتر از میانگین استانی

«لیگ کتاب‌خوانی»؛ تحولی جدی در فضای مدرسه

سهم 1.14 درصدی خراسان رضوی از رشد 13 درصدی معادن کشور

دنیامالی: خوشحالم یک ایرانی برای اولین‌بار قهرمان مسابقات تنیس شد/ صعود به المپیک یک انتظار معمولی از فوتبال است

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران – کره شمالی

ظریف: چیزی از مذاکرات ایران و آمریکا نمی دانم/ به مذاکره کنندگان اطمینان دارم

محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد

حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ؛ مظلومیت شهیدجمهورتمام نشده

گل‌های بازی بارسلونا 4 - رئال مادرید 3

خلاصه بازی الشباب 3 - الاهلی 1

گلزنی کریم بنزما برابر فیحا

عثمان دمبله، برترین بازیکن فصل لیگ فرانسه 25-2024

لوکاس شوالیه دروازه بان لیل بالاتر از دوناروما برترین دروازه‌بان فصل لیگ فرانسه 25-2024 شد

تیم منتخب فصل لیگ فرانسه 25-2024

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

کیلیان امباپه، برترین لژیونر فرانسوی فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

نماز؛ عنصر معنا‌بخش زندگی انسان‌ها

"جوانان را با هویت ملی خود آشنا کنید"

این قطعه بیکلام با ساز ویولن را از دست ندهید

چرا صدور ویزا برای برخی حجاج ایرانی به تاخیر افتاد؟

ترامپ و بولسونارو علیه دیوان عالی برزیل؛ جنگ بزرگ رسانه‌ای آغاز شد

روسیه: اوکراین آتش‌بس موقت را 14043 بار نقض کرد

10 بار بمباران یک بندر! ؛ حمله هوایی جدید اسرائیل به یمن

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

«نهج‌الولایه»؛ روایت اندیشه امامین انقلاب به زبان عربی

ایثار از کلیدواژه‌های تابناک و پر اشارت فرهنگ دفاع مقدس ماست

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

فلیک در اوج هیجان؛ قلبم را باید معاینه کنند!‏

انتقاد آنچلوتی از امباپه؛ می‌توانست بهتر دفاع کند!‏

تساوی لیورپول و آرسنال در بازی بزرگ هفته

رپر آمریکایی برنده اصلی ال‌کلاسیکو بود

برگزاری کوتاه‌ترین نشست دوران مربیگری مجیدی!

طارمی بازهم برای اینتر گل ساخت!