پیام خراسان

آخرين مطالب

فاز نخست مرکز بازپروری و تیمار حیات وحش کلاه‌قاضی افتتاح شد اجتماعي

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، آئین افتتاح پروژه‌های محیط زیست هشت استان کشور با حضور مجازی علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست عصر چهارشنبه برگزار و فاز نخست مرکز بازپروری و تیمار حیات وحش پارک ملی و پناهگاه حیات وحش کلاه قاضی در استان اصفهان به بهره برداری رسید.
فاز نخست مرکز بازپروری و تیمار حیات وحش استان اصفهان با زیربنای 220 متر مربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 300 میلیون تومان برای نگهداری گونه‌های گوشت‌خوار احداث شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فاز دو و سه این مرکز نیز در حال ساخت است که فاز دوم برای نگهداری گونه‌های علف‌خوار و فاز سوم برای نگهداری پرندگان خواهد بود.
علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در این آئین با بیان اینکه تنوع زیستی کشور اعم از گیاهی و جانوری در جهان مثال زدنی است و می‌طلبد طبق اصل 50 قانون اساسی آنها را حفظ کنیم.
وی ادامه داد: امروز با افتتاح مراکز تیمار و بازپروری، پناهگاهی برای حیات وحش مظلوم کشور ایجاد می‌شود که اگر دچار آسیب و بیماری شدند در زیستگاه‌ها درمان شوند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه لازم است شبکه بهداشت حیات وحش کشور نیز راه اندازی شود، ابراز داشت: توانمندی و پیشینه خوبی در تیمار حیات وحش داریم مانند آنچه در توران انجام شده و دستاوردهای علمی خوبی با نتایج مثبت و منفی کسب کردیم.
سلاجقه با بیان اینکه از لحاظ نیروی انسانی در مضیقه هستیم، گفت: تلاش می‌کنیم تقریباً هر منطقه یک مرکز مناسب قرنطینه با نیروهای متخصص داشته باشد زیرا گاهی انتقال حیوانات از استان‌ها به پایتخت باعث تلف شدن آنها می‌شود.
تکمیل مرکز بازپروری حیات وحش کلاه قاضی نیازمند 5 میلیارد تومان اعتبار است
در ادامه احمدرضا لاهیجان زاده مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه این استان دارای 2 میلیون و 200 هزار هکتار اراضی حفاظت شده است و مساحت مناطق تحت مدیریت اصفهان حتی از مساحت کل برخی استان‌های کشور بیشتر است، اظهار داشت: تنوع زیستی بسیار بالایی در مناطق تحت مدیریت داریم که بالطبع آسیب‌های زیادی به آن وارد می‌شود.
وی ادامه داد: مرکز بازپروری و تیمار حیات وحش که در کلاه قاضی ایجاد شده، فاز اول آن امروز به طور رسمی افتتاح شد و فاز دوم آن نیز ظرف یک سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه این مرکز دارای سه جایگاه نگهداری است، گفت: مساحت ساختمان اول 220 متر مربع، ساختمان دوم 185 متر مربع و فاز سوم 250 متر مربع است و این مرکز در عرصه هشت هکتاری پیش بینی و اطراف آن فنس کشی شده است.
لاهیجان زاده افزود: اهمیت حفاظت محیط زیست و حیات وحش برای استان کامل نهادیه شده و افراد براساس مسئولیت اجتماعی بطور داوطلبانه در ساخت فاز اول این مرکز سرمایه گذاری کردند.
وی با بیان اینکه تاکنون 2 میلیارد تومان در این مرکز سرمایه گذاری شده است، افزود: تکمیل این مرکز بین چهار تا پنج میلیارد دیگر بودجه نیاز دارد که از محل مسئولیت اجتماعی و با حمایت مالی سازمان انجام خواهد شد تا منحصر بفرد ترین مجموعه بازپروری و تیمار حیات وحش را در کلاه قاضی داشته باشیم.
کد خبر 5804281

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/550942/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاضی‌زاده هاشمی: پرونده فساد ورزشی در مجلس بررسی می‌شود؛ دستگاه قضا باید نظر بدهد

عمرتان را با این اعمال افزایش دهید!

پلیس خراسان شمالی 4 فروشنده مواد مخدر را در ناظرآباد بجنورد دستگیر کرد

تصاویر/برگزاری جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد با حضور معاون سیاسی استانداری خراسان شمالی

خراسان رضوی گرم می‌شود| رسیدن دمای هوای مشهد به 39 درجه

سلطان عینک ایران بالاخره به دام افتاد +جزییات

طرح نظارت بر محصولات لبنی و برنج در خراسان رضوی آغاز شد

ماجرای گوشی‌قاپی باند «مشکی پوش‌ها»

میدان میوه و تره‌بار گامی به‌سوی توسعه صادرات و خدمات پیشرفته در استان ایلام

افزایش چشمگیر موارد ابتلا به کووید-19 در مشهد / ضرورت بازگشت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی

فوران احساسات وویچک شزنی پس از پیروزی مقابل رئال مادرید؛ چشمان اشک‌بار آدم آهنی لهستانی

بسیج خراسان‌شمالی 1300 شغل ایجاد کرد

جلوه ادبیات پایداری در نمایشگاه کتاب

پایان داستان‌های «شب‌های شیرین» شادی‌بخش و امیدآفرین است

برگزاری روز فرهنگی همدان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

یادی از داوود رشیدی و پرویز پورحسینی در پاویون «هنرگان کتاب»

کتاب‌های این نویسنده ایرانی ممنوع شد!

اجرای «قصه نمایش» با مشارکت بچه‌ها در غرفه کانون

آخرین مهلت ارسال آثار به همایش کتاب سال حوزه اعلام شد

«فانوسی که افسانه نبود» در نمایشگاه کتاب روشن شد

سبد هزینه‌های زندگی از کتاب خالی است

ایجاد ظرفیت خرید مجازی از نمایشگاه کتاب برای ناشران مصری

«هنرگان کتاب» و قصه غم‌انگیز کتاب‌های زرد در موسیقی

اهدای نشان خلیج فارس در نمایشگاه کتاب

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

اینفوگرافیک برنامه‌های بزرگداشت هفته خدمت

زخم 81 ساله ال‌کلاسیکو به امباپه

ورودی جدید تیم ملی فوتبال ایران برای بازی‌های خرداد

مادر انصاریان: هر شب با عکس علی حرف می‌زنم

گام بلند آموزش و پرورش خراسان شمالی برای عدالت آموزشی و تربیتی

18 هزار و 966 دانش آموز پایه یازدهم و دوازدهم در امتحانات نهایی خرداد 1404 شرکت خواهند کرد.

اجرای زیبای آهنگ "احساس" از حسین توکلی

استاندار بر نقش مؤثر پلیس در ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری تأکید کرد

سپاه از توسعه مشاغل خانگی و حمایت از زنان سرپرست خانوار در خراسان شمالی حمایت می‌کند

درخشش ستاره خراسان شمالی؛ علی یزدانی به فینال تور جهانی تنیس خلیج فارس صعود کرد

اعمال پرفضیلت روز دوشنبه

قهرمانی درخشان علی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس؛ افتخار بزرگ برای تنیس ایران و خراسان شمالی

راز براق کردن لیوان‌ های کدر و رسوب گرفته در 5 دقیقه/ اینارو فقط خانومای زرنگ بلدن

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی قهرمانی علی یزدانی در تور جهانی تنیس را تبریک گفت

ایمن‌سازی محور روستایی خانلق شیروان با اعتبار 70 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

هوای مشهد قابل قبول است

اجرای 24 کلان‌پروژه عمرانی در مشهد با محوریت سازمان عمران شهرداری

دستگیری «سلطان عینک خاورمیانه» در طرقبه شاندیز

کمبود بی‌صدای آب در مشهد؛ تابستانی سخت با ذخایری محدود

اهدای جهزیه به زوج‌های نیازمند تربت جام توسط بسیج سازندگی

قیمت میوه و تره بار 22 اردیبهشت 1404

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

هشدار صریح مشاور پزشکیان به نمایندگان/ هنوز بلد نیستیم با نسل زد و آلفا گفتگو کنیم/ جوان عرب به پزشکیان گفت برای اولین بار احساس کردم شهروند درجه یکم!

جای خالی فرستادگان رضا (ع) در حرم مطهر رضوی