پیام خراسان

آخرين مطالب

سمیه گلپور:

قوانین روابط کار در ایران حمایتی است/ تبیین قوانین اشتغال بانوان در ایران با رویکرد خانواده‌محوری در اجلاس جهانی ILO وزارت رفاه

قوانین روابط کار در ایران حمایتی است/ تبیین قوانین اشتغال بانوان در ایران با رویکرد خانواده‌محوری در اجلاس جهانی ILO
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با بیان این‌که قوانین روابط کار در ایران حمایتی است، گفت: ایران به‌عنوان یک کشور مدعی در حوزه روابط کار، در عرصه‌های بین‌المللی حرف برای گفتن دارد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سمیه گلپور» با تأکید بر حضور جامعه زنان ایران در اجلاس‌های جهانی که نشست سازمان بین‌المللی کار (ILO) یکی از مهم‌ترین آن‌هاست، گفت: حضور زنان فرهیخته، دانشمند، هنرمند و شاغلین حوزه‌های مختلف در این عرصه‌ها باید پررنگ‌تر شود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر اهمیت حضور جامعه زنان در اجلاس‌های جهانی سازمان بین‌المللی کار، آنچه مهم است برقراری تعامل و ارتباط با نزدیک به 200 کشور است که در این اجلاس شرکت می‌کنند، اعم از همه زنان و مردانی که در حوزه اشتغال فعالیت دارند.
گلپور تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس می‌تواند به‌ وسیله جامعه زنان از اسناد بالادستی و قوانین موضوعه در خصوص اشتغال زنان با رویکرد خانواده‌محوری که بسیار شایسته و فاخر تدوین شده‌اند، حمایت کند.
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با بیان این‌که نقدهایی بر نحوه اجرای قوانین اشتغال و عدم نظارت کافی بر آن‌ها وجود دارد، تصریح کرد: با این وجود در عرصه بین‌المللی حرف‌های زیادی برای گفتن داریم.
وی افزود: در خیلی از کشورها برخی موارد درحال چکش‌کاری است تا به قانون تبدیل شود، اما ما به این پیشرفت رسیدیم که قوانین اشتغال هم در مجلس، هم در شوراها و حتی آیین‌نامه‌های داخلی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، حمایتی است. 
گلپور با اشاره به این‌که سازمان بین‌المللی کار با قدمت بیش از صد سال، روابط کار را بین کارگر، کارفرما و دولت، تنظیم و سه‌جانبه‌گرایی را ایجاد می‌کند، گفت: این در حالی است که در ادبیات کهن و متون دینی ما صدها سال است که به کرامت انسانی در حوزه اشتغال تأکید شده است. 
وی افزود: به همین خاطر ایران به‌عنوان یکی از مؤسسین سازمان بین‌المللی کار همیشه نقش حامی را در اجلاس‌های جهانی این سازمان داشته و حتی بعد از انقلاب اسلامی نیز به خاطر دیدگاه بنیادینش این حضور ادامه داشته است.
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: اگر سازمان بین‌المللی کار در حوزه روابط کار به کار شایسته، کار سبز، بحث آینده کار و ... رسیده است، ما در همه این موارد قدمتی چند صدساله داریم و همه این‌ها در تاریخ ما وجود دارد.
وی یادآور شد: زمانی که قوانین برد‌گی در برخی کشورها وجود داشت، در کشور ما روابط کار حاکم بود؛ زمانی که اتفاقات وحشتناکی برای پیدا کردن نیروی کار ارزان از زنان با استثمار آن‌ها انجام می‌شد ما حضور و فعالیت زنان را در تاریخ کشورمان داشتیم.
گلپور تأکید کرد: باید به مرحله‌ای برسیم که به جای این‌که منفعل باشیم، ثابت کنیم که به‌عنوان یک کشور مدعی در حوزه روابط کار، حرف برای گفتن داریم و دنیا می‌تواند از اندیشه‌های مردم ایران در حوزه اشتغال بهره‌مند شود.
17 خرداد 1402 20:50
کد خبر : 311,374
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/550994/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایکر کاسیاس 44 ساله شد

اخراج بزرگ در فوتبال؛ 15 بازیکن یک‌جا در لیست خروج

تمدید دوم ستاره بارسا تنها بعد از دو ماه!‏

افسوس بارسا؛ هویسن باید بازیکن ما می‌شد نه رئال!‏

می‌خواهم به خاطره کره‌ای‌ها یونایتد را شکست دهیم

تصمیم بارسا: شزنی بماند، قید خرید جدید را می‌زنیم

خداحافظی پوستکوگلو؛ کاش با یک جام بروم

شناسایی متکدی با 69 میلیون تومان پول نقد در مشهد

استاندار: مدیران نباید موجب فرار سرمایه از خراسان‌شمالی شوند

پروازهای رایمون روی آسمان کیش؛ برقراری پروازهای تهران–کیش

اظهارات عجیب نایب‌ رئیس اتحادیه سنگکی‌های تهران: نان سنگک 50 هزار تومانی در تهران وجود ندارد

پای نیکل‌های بابک زنجانی به بانک مرکزی باز شد

پرداخت حقوق کارمندان از خزانه کشور، یکپارچه شد

سکه و طلا گران شد؛ دلار از 85 هزار تومان عبور کرد

فهرست پرتغال؛ رونالدو آماده نیمه نهایی لیگ ملت‌ها

اعتراض مارسکا؛ چرا بتیس بیشتر از ما استراحت می‌کند

راه رفتن روی زانو؛ شکرگزاری خاص رافینیا در مونتجوئیک

بلژیک با دی‌بروینه، کورتوا و لوکاکو آماده جام جهانی

برنده توپ طلا برگشت؛ رودری امشب بازی می‌کند

پاسخ رئیس اتلتیکو به لاپورتا؛ من هم یامال را دوست دارم

رودریگو از فصل آینده پیراهن آبی می‌پوشد!‏

هفت سال پیش در چنین روزی، کریستیانو رونالدو آخرین گل خودش را با پیراهن رئال مادرید به ثمر رساند

روابط عمومی‌ها، دیده‌بانان خط مقدم جنگ رسانه‌ای هستند

طی مراسمی با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد یک مدرسه شش کلاسه به بهره‌برداری رسید.

آهنگ «هر شب» از میثم ابراهیمی

جزییات جدید از ترور قاضی رازینی و مقیسه

پاسخ منفی اینزاگی به الهلال/ سیلوا و اسپریتو؛ گزینه‌های بعدی

معضل بزرگ اینزاگی؛ سری A یا چمپیونزلیگ!

بارسا با فلیک محبوب‌تر شده است!

دروازه‌بان منچستریونایتد در مسیر عربستان

دختر، تابلوی تعویض پدر را بالا برد!

اسپانسرها برای یامال سر و دست می‌شکنند!

کمپانی به دنبال حفظ سانه؛ بایرن سر کیسه را شل می‌کند؟

وقتی دی‌بروینه، مقابل دیوارنگاره خود و جام‌های کسب‌شده همراه با سیتی می‌ایستد!

آلونسو شاگرد سابق خود را برای رئال می‌خواهد

قرارداد بزرگ فیفا؛ حق پخش جام جهانی فروخته شد

کوین یامگا از نساجی جدا شد

غرق شدن مرد جوان در استخر کشاورزی اطراف مشهد

گردوغبار دست از سر ساکنان خراسان رضوی برنمی‌دارد

آهنگ «ته خط» با صدای حمید عسکری

پرده‌برداری از فروش شمش‌های جعلی طلا در آشخانه

راز بزرگ درخشش رونالدو: تمرینات نامرئی

جزییات جدید از ترور دو قاضی با سابقه

ترور دو قاضی با سابقه ارتباطی به یگان حفاظتی نداشت | هیچ مواد مخدری از زائران حج کشف نشد

بجنورد کمترین سرانه ورزشی دانش‌آموزی خراسان‌شمالی را دارد!

تأکید بر نقش تاریخی کیش در هویت تمدنی ایران در نشست طرح‌های تحولی میراث فرهنگی

امکان «حذف فرزندان بالای 18 سال با درآمد مستقل از دهک خانوار» فراهم شد

هشدار درباره یک کلاهبرداری جدید؛ فریب پیش‌فروش سانتی متری مسکن را نخورید!

هشدار درباره تشدید تنش آبی در ماه‌های آینده

مدافع سابق بارسا دوست دارد رئالی شود

ویکی پدیاجستجو