پیام خراسان

آخرين مطالب

دویست و ششمین نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران/ ارتقای نقش مشاوران ایثارگران در دولت سیزدهم/ طراحی شبکه محله‌ای برای تکریم ایثارگران/ ضرورت اجرای قوانین حوزه ایثارگری در بخش‌های دولتی و خصوصی بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دویست و ششمین نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با حضور عصر روز دوشنبه 29 خرداد با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این مراسم با بیان اینکه این نشست دومین نشست مشترک با سید صولت مرتضوی است که جای تقدیر دارد، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یک بار در قامت معاون اجرایی رئیس جمهور و این بار به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سید صولت مرتضوی نشست مشترک برگزار می‌کند که نشان دهنده اهتمام‌ و توجه ایشان به موضوع ایثار و شهادت است.
معاون رییس‌جمهور با بیان اینکه تلاش می‌شود نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران به صورت ماهانه برگزار شود، تصریح کرد: برگزاری این نشست در استان‌ها و در دستگاه‌ها به صورت مستمر پیگیری می‌شود و امیدواریم این نشست در همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها برگزار شود زیرا موضوع خدمات رسانی به ایثارگران با همه دستگاه‌ها مرتبط است.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه در دولت سیزدهم نقش مشاوران دستگاه‌ها در امور ایثارگران ارتقاء یافته است، تأکید کرد: با بخشنامه‌هایی که توسط رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ شده است و سپس با اصلاح ساختار صورت گرفته و جایگاه مشاوران وزرا و دستگاه‌ها ارتقا یافته است، بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته بنیاد شهید و امور ایثارگران به یک سازمان پیگیری کننده، معاضدت کننده و مطالبه گر تبدیل می‌شود، یعنی بنیاد باید به عنوان یک دستگاه نظارتی مطالبه گری کرده و در این طرح در مقام یادآوری کننده و پیگیری کننده قرار گیرد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه نحوه مطالبه گری به این معنا است که ما به عنوان یک دستگاه نظارتی مطالبات را انجام دهیم، خاطرنشان کرد: ما باید در دستگاه‌ها حضور یافته و کنارشان باشیم. بنیاد در حقیقت در تکریم ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مقام یادآوری کننده و پیگیری کننده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه مقام پیگیری کننده در دستگاه‌ها، مشاوران امور ایثارگران در دستگاه‌ها هستند، افزود: انتظار داریم با ارتقای جایگاه مشاوران و همت دولت، شاهد نقش‌آفرینی این مسئولان در پیگیری موضوعات و گزارش دهی مستمر باشیم و در اجرای قوانین و خدمت رسانی به ایثارگران تغییرات محسوسی رخ دهد.
وی خاطرنشان کرد: یک درصد از اعتبارات جاری دستگاه‌ها به امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص پیدا کرده است که مدیر اجرایی این طرح همان مشاوران ایثارگران دستگاه‌ها هستند. همچنین در آیین‌نامه‌ای که به تصویب شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت رسیده است نقش محوری به مشاوران ایثارگران دستگاه‌ها داده شده و در حقیقت وجود این قرارگاه‌ها در تمام دستگاه اجرایی یک شبکه کامل و دستگاهی را ایجاد می‌کند.
معاون رئیس جمهور تأکید کرد: البته ما در کنار این شبکه کامل و دستگاهی به دنبال طراحی یک شبکه محله‌ای با محوریت روحانیت محلات نیز هستیم تا بتوانیم تکریم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را توسط ائمه و روحانیت توسعه دهیم، لذا در همین رابطه نیز مشغول تدوین آیین‌نامه‌ها هستیم که در آن نماینده ولی فقیه، ائمه جمعه و ستاد ائمه جمعه اعلام آمادگی کرده‌اند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بسیاری از موضوعات قانونی ایثارگران از قبیل ایجاد اشتغال به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باز می‌گردد، تصریح کرد: قوانین مربوط به ایثارگران در بنگاه‌ها که عمدتاً مربوط به تأمین اجتماعی است به خوبی اجرا نشده است، کما اینکه در دستگاه‌های دولتی شرایط بهتر است و به طور کلی اجرای برخی قوانین در دستگاه‌های خصوصی به مطلوب نبوده است که امیدواریم با احصای قوانین و مقررات وضعیت بهبود یابد و در این جهت به طور مثال می‌توان در حوزه اشتغال یا تعاون یک کارگروه مربوط به ایثارگران راه‌اندازی شود.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: همچنین مشکلات گسترده‌ای در سازمان تأمین اجتماعی به خصوص در حوزه بنگاه‌ها، بازنشستگی و همچنین بازنشستگی‌های پیش از موعد وجود دارد که می‌توان مسئله را در مطالبات تأمین اجتماعی از دولت در نظر گرفت و حل‌وفصل کرد.
وی همچنین با اشاره به بحث داد و ستد اطلاعات گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران به اطلاعات زیادی که در حوزه وزارت کار تولید می‌شود نیازمند است اما متأسفانه بعضی از این اطلاعات ناقص است، به طور مثال اطلاعاتی که در زمینه استخدام وجود دارد به بنیاد مربوط است چرا که ما باید بدانیم طبق این لیست چه افرادی شاغل و چه افرادی شاغل نیستند.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی همچنین با اشاره به دهک بندی‌های صورت گرفته در پایگاه رفاه ایرانیان خاطرنشان کرد: بررسی و اصلاح اطلاعات ایثارگران در این سامانه ضروری است به عنوان مثال بیماران صعب‌العلاجی در ایثارگران وجود دارند که باید هزینه‌های درمانشان را به حسابشان واریز نماییم و این واریز گردش حساب را بالا می‌برد و باعث می‌شود که دهک این عزیزان در سامانه افزایش پیدا کند که باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه اطلاعات باید آنلاین باشد که متأسفانه عملکرد مطلوبی در این زمینه نداریم و نیازمند یاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم، تأکید کرد: در بنیاد شهید و امور ایثارگران در موارد مشترک آماده عقد تفاهم‌نامه است تا با ابلاغ شخص وزیر بخش‌های اجرایی سازو کار مشخصی پیدا کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/555761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش درخشش برابر بارسا؛ طارمی دوباره فیکس شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

آبشار اخلمد چناران نگین گردشگری خراسان رضوی

راز سنگ مزار امام رضا علیه‌السلام

نماز پیوند مستقیم روح انسان با خالق هستی است

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

راز سفرهای مدیران استقلال به امارات فاش شد؛ شهریار مغانلو در لیست خرید استقلال

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

مورد عجیب دروازه تراکتور؛ طلایی بودن راز این پست است!

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات‌رسانی در مدینه

قرآن محور اتحاد و راهنمای شریعت است

مشهد اینوکس-فاینکس محلی برای تمرکززدایی از آگاهی‌‌های اقتصادی و دانش مالی

آتش سوزی در جنگل های مانشت ایلام – آفتاب نو | اخبار ورزشی

240 پروژه عمرانی در مازندران تکمیل شده است

برنامه مهم شرکت اطلاع‌رسانی بورس در مشهد اینوکس

بحران تأمین آب برای فضای سبز قوچان

3 جلد جدید از مجموعه کتاب‌های «با بابام» منتشر شد

چگونه می‌توان عادت کتاب‌خوانی را در زندگی ایجاد کرد؟ + فیلم

تصویری جالب از استقبال از ظریف در نمایشگاه کتاب/ او برای چاپ جدید کتابش به نمایشگاه رفت

معرفی بهترین منابع لاتین پزشکی برای دانشجویان و متخصصان

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

«چند قدم تا تو»؛ روایت زندگی شهدای شاهچراغ

هاشمی: نسل پنجم اینترنت تلفن همراه تا پایان سال با اولویت کلان‌شهرها فعال می شود

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

عصبانیت هواداران چلسی؛ جکسون را اخراج کنید!

فلیک: این آخرین فرصت رئال برای قهرمانی است

بازیکنان سویا از ترس هواداران به خانه‌شان نرفتند!

گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل دوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

خداحافظی‌ باشکوه ژابی آلونسو در بای‌آرنا

گل اول بارسلونا به رئال مادرید توسط گارسیا

مدارس کانون تربیتی محله و مدیران مدارس راهبران تربیتی این کانون ها می باشند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی