پیام خراسان

آخرين مطالب

تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیازهای ایثارگران را به بنیاد منتقل کنند/ طرح سپاس با رویکرد تکریم و ثبت نیازمندی‌های ایثارگران اجرایی می‌شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیازهای ایثارگران را به بنیاد منتقل کنند/ طرح سپاس با رویکرد تکریم و ثبت نیازمندی‌های ایثارگران اجرایی می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه اجلاس سراسری مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیازهای ایثارگران را به بنیاد منتقل کنند.

به گزارش «ایثار»، محمود پاکدل با اشاره به تغییر ساختار معاونت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران ، گفت: در این ساختار نهاد راهبری و تدوین سیاست‌ها و ناظر شناسایی شده است، ساختاری طراحی شده که اقدامات اجرایی توسط استان‌ها و مؤسسات و سازمان‌های تابعه انجام شود و واحدهای ستادی امور سیاست‌گذاری و نظارت را انجام دهند.
وی افزود: حوزه مددکاری و مشارکت‌های مردمی مرجع ورودی همه ایثارگران است، چه در مورد کسانی که متقاضی ایثارگری هستند و چه ایثارگرانی که در حال حاضر ایثارگر هستند و تقاضاهایی از بنیاد دارند و به اداره کل مراجعات و ارتباطات ایثارگران و یا اداره‌کل پذیرش و امور اداری ایثارگران مراجعه می‌کنند و پاسخگویی به ایثارگران انجام می‌شود.
پاکدل با بیان اینکه در ساختار جدید بخش تشکل‌های شاهد و ایثارگر که درگذشته با بخش نخبگان در یک مرکز دنبال می‌شد تفکیک شده است، افزود: این تغییر در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده است. 122 تشکل رسمی از طرف وزارت کشور داریم که در حوزه‌های مختلف ایثارگری فعالیت می‌کنند. از این عزیزان درخواست و حمایت‌هایی می‌کنیم که همراهی کنند که بتوانند نیازهای ایثارگران را به ما منتقل کنند. در حقیقت تشکل‌های شاهد و ایثارگر نقش مطالبه‌گری نسبت به بنیاد شهید و امور ایثارگران دارند.
معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با موافقت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران هر ماه دو جلسه با تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود تا دغدغه‌ها و مشکلات و مسائل مربوط به جامعه ایثارگری از زبان ایثارگران بدون واسطه به رئیس بنیاد منتقل شود.
پاکدل با تأکید بر اینکه موضوع مددکاری از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: بنیاد باید افراد دارای مشکلات و همچنین در معرض آسیب را شناسایی کند و طرح سپاس فراتر از طرح سال قبل اجرایی خواهد شد و علاوه بر تکریم ایثارگران باید اطلاعات لازم برای رفع نیازهای این عزیزان جمع‌آوری و در سامانه ثبت شود.
وی درباره دفتر مشاوره و مددکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گفت: به دنبال ایجاد شبکه مددکاری هستیم تا علاقه‌مندان خدمت به ایثارگران شناسایی شده و آموزش داده شوند تا در کنار کارکنان بنیاد بتوانند به جامعه ایثارگری خدمات ارائه بدهند.
پاکدل گفت: در حال حاضر 15 هزار نفر عضو معتمدین معین هستند که نتوانستیم آنها را آموزش دهیم به دنبال این هستیم آموزش اعضای معتمدین معین در برنامه عملیاتی بنیاد گنجانده شود تا در سال‌های آینده چندین برابر کارکنان بنیاد از خود جامعه ایثارگری پاسخگوی جامعه ایثارگری باشند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/556221/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش درخشش برابر بارسا؛ طارمی دوباره فیکس شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

آبشار اخلمد چناران نگین گردشگری خراسان رضوی

راز سنگ مزار امام رضا علیه‌السلام

نماز پیوند مستقیم روح انسان با خالق هستی است

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

راز سفرهای مدیران استقلال به امارات فاش شد؛ شهریار مغانلو در لیست خرید استقلال

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

مورد عجیب دروازه تراکتور؛ طلایی بودن راز این پست است!

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات‌رسانی در مدینه

قرآن محور اتحاد و راهنمای شریعت است

مشهد اینوکس-فاینکس محلی برای تمرکززدایی از آگاهی‌‌های اقتصادی و دانش مالی

آتش سوزی در جنگل های مانشت ایلام – آفتاب نو | اخبار ورزشی

240 پروژه عمرانی در مازندران تکمیل شده است

برنامه مهم شرکت اطلاع‌رسانی بورس در مشهد اینوکس

بحران تأمین آب برای فضای سبز قوچان

3 جلد جدید از مجموعه کتاب‌های «با بابام» منتشر شد

چگونه می‌توان عادت کتاب‌خوانی را در زندگی ایجاد کرد؟ + فیلم

تصویری جالب از استقبال از ظریف در نمایشگاه کتاب/ او برای چاپ جدید کتابش به نمایشگاه رفت

معرفی بهترین منابع لاتین پزشکی برای دانشجویان و متخصصان

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

«چند قدم تا تو»؛ روایت زندگی شهدای شاهچراغ

هاشمی: نسل پنجم اینترنت تلفن همراه تا پایان سال با اولویت کلان‌شهرها فعال می شود

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

عصبانیت هواداران چلسی؛ جکسون را اخراج کنید!

فلیک: این آخرین فرصت رئال برای قهرمانی است

بازیکنان سویا از ترس هواداران به خانه‌شان نرفتند!

گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل دوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

خداحافظی‌ باشکوه ژابی آلونسو در بای‌آرنا

گل اول بارسلونا به رئال مادرید توسط گارسیا

مدارس کانون تربیتی محله و مدیران مدارس راهبران تربیتی این کانون ها می باشند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی