پیام خراسان

آخرين مطالب

نشست کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه درکیش منطقه آزاد کیش

نشست کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه درکیش
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: نقش کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در جذب گردشگر و سرمایه گذار از کشورهای هدف انکار ناپذیر است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نشست هم اندیشی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و جوامع و فعالان اقتصادی و گردشگری با کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه، عصر شنبه 24 تیر 1402 با حضور وحید زارع فکری سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان و محمد جواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی وزارت امور خارجه در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی خلیج فارس برگزار شد .
رحیم سرهنگی در این نشست با بیان این که اقدامات کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در معرفی جزیره کیش و جذب گردشگر و سرمایه گذار از کشورهای دیگر شکوفایی منطقه آزاد کیش را در پی خواهد داشت؛ افزود: فضای سیاسی کشور و ارتباطات خوب شکل گرفته با کشورها منطقه، فرصت مناسبی را برای پوست اندازی و معرفی وجهه جدید جزیره کیش فراهم کرده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: اجرای کامل قوانین و مقررات چگونگی اداره مناطق آزاد زمینه ساز رونق اقتصادی منطقه و رفع بسیاری از مشکلات حال حاضر است.
وی شناساندن جاذبه های گردشگری، ترغیب فعالان اقتصادی خارجی جهت سرمایه گذاری در کیش با توجه به بسته های سرمایه¬گذاری تعریف شده، معرفی برگزار کنندگان تورهای مسافرتی و فعالان گردشگری در حوزه رسانه، معرفی نمایشگاه های تاثیرگذار و اقدامات مهم کشورها در حوزه گردشگری و رایزنی با شرکت های هواپیمایی در جهت برقراری پرواز را از جمله اقدامات ارزشمند کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در کشورهای پذیرنده دانست و افزود: منافع ملی کشور ایجاب می کند که درکنار یکدیگر، چرخ های اقتصادی کشور را به حرکت درآوریم.
همچنین محمدجواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه ای وزارت امورخارجه در این نشست گفت: آشنایی با زیرساخت ها، ظرفیت ها، امکانات و استعدادها جزیره کیش از جمله اهداف سفر به جزیره کیش است و مصمم هستیم با بررسی نیازهای منطقه آزاد کیش در راستای تحقق آن، تسهیل مراودات با کشورهای هدف را فراهم کنیم.
وی در حاشیه این نشست افزود: جزیره کیش علاوه بر این که قطب گردشگری کشور محسوب می شود در پذیرش شرکت های صنعتی به نام و معتبر نیز موفق عمل کرده است و این نشست آگاهی بخش و فرصت بسیار خوبی بود که کارشناسان اقتصادی بتوانند با ارتباط با مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی و شنیدن درخواست های مطرح شده، زمینه را برای ارتباط آنان با فعالان اقتصادی و گردشگری در کشورهای پذیرنده مهیا کنند. 
گفتنی است در این نشست مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی با معرفی امکانات بلقوه کیش به کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه در 15 شهر"بیروت، باکو، بصره، بمبئی، تاشکند، دوحه، دهلی نو، سلیمانیه، لاهه، قندهار، مکزیکوستی، دوبی، استانبول، توکیو و نیویورک" ، آمادگی خود را برای پذیرش گردشگر در حوزه های گردشگری سلامت و گردشگری ورزشی اعلام داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/566818/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش به ادعاها؛ بایرن اهل تبانی نیست

قضاوت داور جنجالی در فینال لیگ اروپا

پیروزی الوحده با پاس گل احمد نوراللهی

اوج بحران رئال؛ فصل برای واسکز و وینی تمام شد

اسپالتی، توپ‌جمع‌کنی از خشن‌ترین محله دنیا!

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

انفجار یک رنگ‌فروشی در مشهد منجر به مصدومیت 2 نفر شد

ترانه عاشقانه «لحظه به لحظه» از بهنام بانی

ترانه «ای کاش» از فریدون آسرایی

ساعت کاری مدارس خراسان شمالی تغییر کرد

مسئولان حج و زیارت پای درد دل زائران در مدینه نشستند

سلامی به رنگ افتخار، حافظیه غرق در شکوه شد

ایجاد آتش بر در سطح 500 هکتار از جنگل‌های شهرستان دهلران

عرضه گوشت قرمز با کیفیت در میادین میوه و تره بار

اطلاعیه سازمان هواپیمایی در خصوص تاخیر پرواز مسیر تهران - مشهد

نمایشگاه کتاب تهران بهار علم و فرهنگ است

کیانوش عیاری شمع تولد 74 سالگی‌اش را در نمایشگاه کتاب فوت کرد

فرهنگ کتابخوانی با نمایشگاه کتاب تهران در حال گسترش است

ناگفته های حسام الدین آشنا از سختی های روحانی در ریاست جمهوری/ زیباکلام: از رأی به روحانی پشیمان نیستم اما.../موسوی: کسی کتابم را گردن نمی گرفت

افشاگری حسام الدین آشنا درباره حاشیه های سفر حسن روحانی به سیستان و بلوچستان/ می ترسم دوباره احضار شوم/ ریاست جمهوری در ایران بسیار دشوار است

انتقاد بدون پرده صادق زیباکلام از حسن روحانی/ وقتی کتاب «در معیت پرزیدنت» را خواندم متوجه شدم نویسنده چقدر در رنج بوده است

کباب قناری بر آتش سوسن و یاس*

کتاب رود گولیت (21): تیکی تاکا و فوتبال درگیرانه انگلیس؛ آیا بارسلونا می‌تواند در لیگ برتر دوام بیاورد؟

بازگشت سه ویژه‌نامه پرطرفدار مجله 24 به نمایشگاه کتاب | معرفی 100 فیلم، بازیگر و سریال ماندگار تاریخ سینما و تلویزیون

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟

تداوم افت قیمت‌ سکه و طلا؛ دلار در جا زد

وینیسیوس و واسکز مصدوم شدند؛ رئال با 8 غایب مقابل مایورکا

آلمان‌ها شاکی از خداحافظی مولر؛ بایرن نورچشمی است!

خودباوری، رمز پیشرفت و استقلال ملت ایران

شنونده آهنگ «من» از شهاب مظفری باشید

داوری از رومانی، قاضی دیدار پاری سن ژرمن و اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا

روزانه حدود 2 هزار زائر ایرانی وارد مدینه می‌شوند/ همه زائران در سلامت هستند

هواداری که برای بار اول به استادیوم آمده

گزینه‌ای جنجالی برای ریاست MI6 ؛ یک زن برای اولین بار رئیس سازمان جاسوسی انگلیس می‌شود

بهترین گزینه موجود برای مطالعه غزلیات روح نواز حافظ + فیلم

رونمایی از کتاب رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی

مأموریت ما حفظ آثار دفاع مقدس و روایت حماسه‌ها؛ حضور با بیش از 2٧٠٠ اثر

حضور مرکز وکلا در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

مخبر: شهید رئیسی بلافاصله بعد از ریاست جمهوری با بحث مذاکره با امریکا مواجه شد/ او بدون هیچ تاملی اعلام موضع کرد

در معیت پرزیدنت زیر ذره بین صادق زیباکلام، حسام الدین آشنا و رضا امیرخانی/ عبدالجواد موسوی: کسی حاضر نبود این کتاب را گردن بگیرد

آماری عجیب از تعداد خانه‌های خالی در کشور

رودریگو فصل رئال را نابود کرد!

معرفی داور فینال لیگ قهرمانان اروپا

داور فینال چمپیونزلیگ معرفی شد

مادرید در آستانه ورود ژابی آلونسو؛ بشکه باروت!