پیام خراسان

آخرين مطالب

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

موکب هایی که مشق عشق می نویسند/2هزار خادم الحسین آماده خدمت رسانی فرهنگي

موکب هایی که مشق عشق می نویسند/2هزار خادم الحسین آماده خدمت رسانی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بیرجند_ رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی گفت: برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین همه شهرستان‌ها پای کار آمده‌اند و تاکنون 57 موکب در استان ثبت‌نام کرده‌اند.

موسی جوینده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: بعد از برگزاری مراسم اربعین 1401 به جهت اینکه بتوانیم امسال همه موضوعات را توام با یکدیگر پیش ببریم با بررسی نقاط قوت و ضعف برنامه‌ریزی‌های لازم را در همان ایام آغاز کردیم و تاکنون ادامه دارد.
وی تصریح کرد: سایت موکب‌های پذیرایی از زائران اربعین خراسان‌جنوبی عمده فعالیتش در شهر کاظمین است.
پایان زمان ثبت‌نام موکب‌های اربعین
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی گفت: برای اینکه بتوانیم از تمام ظرفیت استان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین استفاده کنیم همه شهرستان‌ها پای کار آمده‌اند و تاکنون 57 موکب برای این امر از استان ثبت‌نام کرده‌اند.
جوینده ادامه داد: این موکب ها دارای پروانه و هیات امنا بوده و به صورت مردمی فعالیت می‌کنند و در قالب های مختلف به زائران ارائه خدمت خواهند کرد.
وی در مورد باقی ماندن زمان برای ثبت‌نام موکب‌های اربعین افزود: با توجه به اینکه ثبت‌نام موکب‌های اربعین باید از طریق سامانه جامع موکب‌داران کشور انجام گیرد و بررسی موکب‌ها صورت پذیرد دیگر زمانی برای ثبت‌نام باقی نمانده و درخواست برای موکب جدید پذیرفته نمی‌شود.
همکاری 2 هزار نفر خدمه در موکب‌های اربعین خراسان‌جنوبی
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه در مجموع 57 موکب اربعین استان حدود 2 هزار نفر به عنوان خادم همکاری خواهند کرد، اضافه کرد: برای اینکه موکب‌های بتوانند به درستی رسالت خود را در امر خدمت‌رسانی به زائران انجام دهند برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است.
جوینده یادآور شد: قبلاً زائران اربعین از چند مرز مشخص همچون مهران و چذابه به کشور عراق سفر می‌کردند اما در حال حاضر دیگر مرزهای غرب کشور بازگشایی شده اند بنابراین چون زائران زیادی از مرزهای غربی به این سفر مشرف می‌شوند مقصد اولیه آنها شهرهای کاظمین و سامرا بوده و به همین سبب کار موکب‌داران خراسان جنوبی که درشهر کاظمین مستقر خواهند بود سخت‌تر می‌شود و جزو موکب‌های بوده که باید زودتر از مراسم اربعین براس خدمت‌رسانی بهتر به زائران در کشور عراق حضور داشته و دیرتر از آن خارج شوند.
وی به هوای گرم امسال و همزمانی سفر اربعین با این فصل گرم اشاره کرد و گفت: هر چند سال گذشته نیز این تجربه گرما وجود داشته ولی امسال وضعیت سخت‌تر بوده بنابراین برای اینکه مشکلات کمتری متوجه زائران شود نیازسنجی های لازم صوررت گرفته است.
پیش‌بینی خدمت‌رسانی موکب‌های اربعین داخل استان به 85 هزار زائر پاکستانی
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی بیان داشت: در همین راستا سال گذشته یکی از اقدامات 15 هزار مترمربع سایبان در شهر کاظمین توسط موکب‌داران استان اجرا شده که موجب تلطیف 15 تا 20 درجه هوا شد و امسال نیز برنامه‌ریزی شده تا 10 هزار مترمربع دیگر از صحن امام صادق (ع) نیز مسقف شود و در کنار آن سیستم‌های برودت هوا و پنکه‌های مه پاش و غیره نیز استفاده خواهد شد.
جوینده ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب استان و شهرداری بیرجند نیز در بحث بسته‌بندی آب بهداشتی شرب و دستگاه یخ‌ساز با ستاد همکاری می‌کنند.
وی با بیان اینکه امسال در مراسم اربعین هشت موکب خراسان‌جنوبی در داخل استان به زائران پاکستانی خدمت ارائه خواهند کرد، بیان داشت: پیش‌بینی می‌شود امسال 85 هزار زائر پاکستانی از مسیر استان عبور خواهند کرد.
پیش‌بینی ژنراتور برای برق پایدار در موکب‌های استان
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی تصریح کرد: برای خدمت‌رسانی به زائران پاکستانی موکب‌های استان از شهر خضری تا پایان مسیر این زائران در داخل استان در مسجد جامع حضرت ابوالفضل نهبندان برنامه‌ریزی شده است.
جوینده با اشاره به اینکه یکی از استثنات موکب‌های خراسان‌جنوبی استقرار این موکب‌ها در حرم امامین الجوادین و بهره‌گیری از امکانات حرم می‌باشد، اضافه کرد: در سال‌های گذشته مشکلی در زمینه تامین برق برای موکب‌های استان نداشته ایم چون از برق پایدار حرم استفاده شده است.
وی ادامه داد: همچنین امسال برای اینکه در این زمینه مشکلی وجود نداشته باشد با همکاری شرکت توزیع برق استان ژنراتورهایی در محل اسکان خدمه پیش‌بینی شده است.
پخت 100 هزار پرس غذای گرم در هر وعده در موکب‌های اربعین استان
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی با بیان اینکه تمرکز عمده سایت اصلی خراسان‌جنوبی بحث تعذیه و اسکان زائران اربعین می‌باشد، گفت: با عنایت مردم استان برای کمک به بازسازی و بحث اربعین به طور ویژه سعی کرده‌ایم تا پیش‌بینی‌های لازم برای خدمت‌رسانی به زائران به نحو احسنت انجام و امکانات لازم در اختیار آنها قرار گیرد.
جوینده با اشاره به اینکه به اذعان ستاد اربعین کشور با خدمت‌دهی مطلوب موکب‌های خراسان‌جنوبی سایت استان محور اصلی زائران بوده است، یادآور شد: در وعده حدود 100 هزار پرس غذای گرم در موکب‌های استان خراسان‌جنوبی پخت و در اختیار زائران قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه تمام خدماتی که در اربعین توسط موکب‌ها ارائه می‌شود از طریق کمک‌های مردمی بوده و کمک دولتی وجود ندارد، اضافه کرد: حتی اگر زیرساختی از سوی دستگاه های دولتی بنا می‌شود نیز با کمک مردم تامین می‌گردد.
رفع مشکل اینترنت برای زائران اربعین در سایت خراسان‌جنوبی
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی به نحوه جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مراسم اربعین اشاره کرد و بیان داشت: این اقدام به دو شکل انجام می‌گیرد در یک مورد مدیران مواکب به سراغ مردم رفته و کمک‌های آنها را جمع‌آوری می‌کنند و از طرف دیگر خود مردم نیز می‌توانند کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را به ستاد بازسازی و همچنین دفاتر فعال آن در شهرستان‌ها تحویل دهند.
جوینده تصریح کرد: در راستای رفع مشکلات ارتباطی با طرف عراقی قراردادی منعقد شده تا سایت خراسان‌جنوبی در هر شیفت بتواند به 7500 تا 8000 زائر خدمات اینترنت رایگات ارائه و همچنین پیش‌بینی شده تا امکانات تلفنی ویژه خدمه با بارکد تهران فراهم شود.
وی در پایان به زائران توصیه کرد: با توجه به گرمای هوا از زائران خواسته می‌شود تا در موقع گرمای هوا حرکت نکنند تا گرمازده نشوند و همچنین پیش‌بینی لازم را داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/570305/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

انفجار یک رنگ‌فروشی در مشهد منجر به مصدومیت 2 نفر شد

ترانه عاشقانه «لحظه به لحظه» از بهنام بانی

ترانه «ای کاش» از فریدون آسرایی

ساعت کاری مدارس خراسان شمالی تغییر کرد

مسئولان حج و زیارت پای درد دل زائران در مدینه نشستند

سلامی به رنگ افتخار، حافظیه غرق در شکوه شد

ایجاد آتش بر در سطح 500 هکتار از جنگل‌های شهرستان دهلران

عرضه گوشت قرمز با کیفیت در میادین میوه و تره بار

اطلاعیه سازمان هواپیمایی در خصوص تاخیر پرواز مسیر تهران - مشهد

نمایشگاه کتاب تهران بهار علم و فرهنگ است

کیانوش عیاری شمع تولد 74 سالگی‌اش را در نمایشگاه کتاب فوت کرد

فرهنگ کتابخوانی با نمایشگاه کتاب تهران در حال گسترش است

ناگفته های حسام الدین آشنا از سختی های روحانی در ریاست جمهوری/ زیباکلام: از رأی به روحانی پشیمان نیستم اما.../موسوی: کسی کتابم را گردن نمی گرفت

افشاگری حسام الدین آشنا درباره حاشیه های سفر حسن روحانی به سیستان و بلوچستان/ می ترسم دوباره احضار شوم/ ریاست جمهوری در ایران بسیار دشوار است

انتقاد بدون پرده صادق زیباکلام از حسن روحانی/ وقتی کتاب «در معیت پرزیدنت» را خواندم متوجه شدم نویسنده چقدر در رنج بوده است

کباب قناری بر آتش سوسن و یاس*

کتاب رود گولیت (21): تیکی تاکا و فوتبال درگیرانه انگلیس؛ آیا بارسلونا می‌تواند در لیگ برتر دوام بیاورد؟

بازگشت سه ویژه‌نامه پرطرفدار مجله 24 به نمایشگاه کتاب | معرفی 100 فیلم، بازیگر و سریال ماندگار تاریخ سینما و تلویزیون

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟

تداوم افت قیمت‌ سکه و طلا؛ دلار در جا زد

وینیسیوس و واسکز مصدوم شدند؛ رئال با 8 غایب مقابل مایورکا

آلمان‌ها شاکی از خداحافظی مولر؛ بایرن نورچشمی است!

خودباوری، رمز پیشرفت و استقلال ملت ایران

شنونده آهنگ «من» از شهاب مظفری باشید

داوری از رومانی، قاضی دیدار پاری سن ژرمن و اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا

روزانه حدود 2 هزار زائر ایرانی وارد مدینه می‌شوند/ همه زائران در سلامت هستند

هواداری که برای بار اول به استادیوم آمده

گزینه‌ای جنجالی برای ریاست MI6 ؛ یک زن برای اولین بار رئیس سازمان جاسوسی انگلیس می‌شود

بهترین گزینه موجود برای مطالعه غزلیات روح نواز حافظ + فیلم

رونمایی از کتاب رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی

مأموریت ما حفظ آثار دفاع مقدس و روایت حماسه‌ها؛ حضور با بیش از 2٧٠٠ اثر

حضور مرکز وکلا در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

مخبر: شهید رئیسی بلافاصله بعد از ریاست جمهوری با بحث مذاکره با امریکا مواجه شد/ او بدون هیچ تاملی اعلام موضع کرد

در معیت پرزیدنت زیر ذره بین صادق زیباکلام، حسام الدین آشنا و رضا امیرخانی/ عبدالجواد موسوی: کسی حاضر نبود این کتاب را گردن بگیرد

آماری عجیب از تعداد خانه‌های خالی در کشور

رودریگو فصل رئال را نابود کرد!

معرفی داور فینال لیگ قهرمانان اروپا

داور فینال چمپیونزلیگ معرفی شد

مادرید در آستانه ورود ژابی آلونسو؛ بشکه باروت!

رویای بزرگ پسر آنچلوتی؛ سرمربی‌گری بعد از 12 سال

دون کارلو راهی برزیل شد؛ آنچلوتی اولین سرمربی‌ خارجی سلسائو

آهنگ «بزن تار که امشب دلم از دنیا گرفته» با صدای گرشا رضایی

کشف راز قتل با تصادف ساختگی در محور سوادکوه

فیلم| آتش‌سوزی جنگل‌های مانشت مهار شد

برای نخستین‌بار در تهران از 1300 معلم مدارس استثنایی تقدیر شد