پیام خراسان

آخرين مطالب

رابطه سن بازیکنان پرسپولیس با قهرمانی در لیگ ورزشی

رابطه سن بازیکنان پرسپولیس با قهرمانی در لیگ
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - پرسپولیس در فصل گذشته 9 بازیکن 30 و بالای 30 سال در ترکیب خودش داشت

پرسپولیس با چه روشی قهرمان می‌شود؟
پرسپولیس در فصل گذشته نتایج خوبی نگرفت و این تیم بعد از 5 سال قهرمانی، دستش از رسیدن به جام کوتاه ماند. ترکیب پرسپولیس طی سال های اخیردستخوش تغییرات زیادی شد ولی کمتر شاهد حضور یک پدیده جوان در ترکیب این تیم بودیم.
این موضوع وقتی خودش را به خوبی نشان می‌دهد که می‌بینیم اکثر ستاره های پرسپولیس پا به سن گذاشتند و حتی بازیکنانی هم که در این نقل و انتقالات جذب این تیم شدند، جوان نیستند. گل‌محمدی طی دو سال و نیم حضورش در پرسپولیس ثابت کرد خیلی خیلی سخت به جوان‌ها اعتماد می‌کند و معتقد است جوانی که بخواهد در این تیم فیکس بازی کند باید ستاره باشد.
البته در لیگ‌های بزرگ اروپایی و حتی در تیم‌های ثروتمند بعضاً بازیکنانی 18-17 ساله می‌درخشند و مربیان مطرح دنیا از بازی دادن به به پدیده های جوان ترسی ندارند. اما این موضوع در فوتبال ایران تقریبا برعکس است و به خصوص در تیم های بزرگ به ندرت شاهد استفاده از بازیکنان جوان هستیم.
در بازه زمانی 2 سال و نیمه سرمربیگری یحیی در پرسپولیس هیچ بازیکن جوان شاخصی فرصت عرض اندام نیافته و به نوعی خارج از ترکیب اصلی بوده است. یحیی بازیکنان جوان قبلی پرسپولیس را کنار گذاشت و به جوان‌های تازه وارد هم میدان نداد.
در عین حال جوان‌هایی مثل شریفی، عبدی، مهدیخانی و شجاعی که دیگر به معنای واقعی کلمه جوان نبوده و باتجربه شده‌اند هم خیلی کم بازی کرده و اثرگذار نبودند.
بالا بودن میانگین سنی پرسپولیس در یکی دو فصل اخیر خطر بزرگی است که این تیم را تهدید می‌کند و اگر مدیران و اعضای کادرفنی این تیم اقدامی نکنند و سعی در تزریق جوان تر ها به تیمشان نداشته باشند، این باشگاه پرطرفدار در چند سال آینده دچار مشکلات زیادی خواهد شد.
پرسپولیس در لیگ شانزدهم و بعد از سال ها موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. نکته جالب در خصوص لیست پرسپولیس در آن فصل این بود که کلا 4 بازیکن 30 و یا بالای 30 سال سن داشتند و این یعنی بهترین ترکیب برای قهرمان شدن. در آن فصل سید جلال حسینی، محمد امین آرام طبع، پریوموف و پولیانسکی بازیکنان بالای 30 سال پرسپولیس بودند که از این بین فقط سید جلال در ترکیب اصلی بازی می‌کرد و سایر نفرات به ندرت فرصت بازی کردن را پیدا می‌کردند.
در لیگ هفدهم اوضاع بهتر از فصل قبلش شد و تنها 2 بازیکن به نام های سید جلال حسینی و حسین ماهینی بودند که 30 یا بالای 30 سال داشتند. این دو بازیکن معمولا در همه بازی ها به صورت فیکس بازی می‌کردند.
در لیگ هجدهم پرسپولیس 4 بازیکن بالای 30 سال به نام های سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیع خواه و بودیمیر را در ترکیب خودش داشت که آمار خوبی بود و تعداد بازیکنان بالای 30 سال این تیم زیاد نبود.
در لیگ نوزدهم کمی اوضاع بدتر شد ولی باز هم تعداد بازیکنان زیر 30 سال ترکیب اصلی پرسپولیس بیشتر بود. در این فصل نفراتی چون سید جلال حسینی، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی (نیم فصل جدا شد)، وحید امیری، شجاع خلیل زاده، رادوشویچ و استوکس مسن‌ترین بازیکنان پرسپولیس بودند.
با این حال در این بین رادو در اکثر بازی ها نیمکت نشین بود، استوکس در نیم فصل آمد و کلا کمتر از 20 دقیقه بازی کرد، ماهینی در نیم فصل جدا شد و ربیع خواه هم جایی در ترکیب اصلی پرسپولیس نداشت. در بین این بازیکنان فقط امیری، خیلیل زاده و سید جلال از مهره های اصلی پرسپولیس بودند.
در لیگ بیستم سید جلال حسینی، کمال کامیابی نیا، وحید امیری، رادوشویچ و عیسی آل کثیر بالای 30 سال سن داشتند. در این بین عیسی از نیم فصل دوم به تیم اضافه شد و رادو هم کلا نیمکت نشین بود.
بعد از 5 سال قهرمانی، پرسپولیس در فصل قبل نتوانست از عنوان خود دفاع کند و جام را به استقلال داد. جالب است بدانید در این فصل وقتی به لیست پرسپولیس نگاه می‌کنیم، 9 بازیکن بالای 30 سال را می‌بینیم که تعداد بالایی به حساب می‌آید.
در فصل گذشته نفراتی چون سید جلال حسینی، کمال کامیابی نیا، وحید امیری، عیسی آل کثیر، علیرضا ابراهیمی، امید عالیشاه، رامین رضاییان ،حامد لک و حامد پاکدل 30 یا بالای 30 سال داشتند.
البته که نمی‌شود با قاطعیت گفت دلیل قهرمان نشدن سرخ پوشان مسن بودن این تیم بود ولی با بررسی این گزارش می‌شود فهمید که قهرمانی های چند سال اخیر پرسپولیس با میانگین سنی این تیم ارتباط داشت و این موضوع اهمییت زیادی دارد.
حال با نگاهی به لیست پرسپولیس برای فصل جدید می‌بینیم که نفراتی مثل پورعلی گنجی، گولسیانی، کامیابی نیا، رفیعی، امیری، عالیشاه و پاکدل را به عنوان بازیکنان بالای 30 سال در ترکیبش دارد که چند نفرشان قطعا بازیکن فیکس پرسپولیس هستند.
حال باید دید یحیی و تیمش در این فصل چه عملکردی خواهند داشت و آیا می‌توانند جام قهرمانی را بالای سر ببرند یا خیر.
منبع: khabaronline.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/597372/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینفانتینو: جام جهانی عربستان تاریخی خواهد شد

گلزنی مهدی قایدی برای الاتحاد کلبا

به یاد روزهای اوج در میلان؛ کاکا دستیار آنچلوتی می‌شود

شکار پپ از بارسا؛ او بازیکن رویایی من است!‏

دبل مهدی قائدی و شهریار مغانلو در گل و پاس گل

افسانه تاتنهام بدون جام تمام می‌شود!

مذاکره با سیتی؛ ویرتز بایرن را دور زد!

پاسخ به اعتراضات رانیری؛ از صحبت‌هایش متأسفم!

بازنشستگی فصل بالندگی و فرزانگی است

آهنگ حامیم به نام «آی ستاره» را بشنوید

حضور و معرفی رپر معروف در کنسرت سیروان خسروی

موزیک ویدئوی «نعره زن» با اجرای میلاد درخشانی

تداوم انجام پروژه‌های راه آهن و انتقال آب به خراسان جنوبی

بیش از 4 هزار نفر در انتظار دریافت تسهیلات ازدواج در خراسان‌جنوبی

سازمان حج و زیارت آمار جدیدی از تعداد زائران حج تمتع اعلام کرد

سردار سلامی: تغییر یک رئیس جمهور واقعیات را در آمریکا عوض نمی‌کند

آموزش خطرات مین به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون

سردار سلامی: اسرائیل از نظر سیاسی و اقتصادی کاملاً فروپاشیده است

وقتی ستاره پرسپولیسی برای اولین بار با استقلال در آزادی دیده شد+ عکس

قرارداد و تفاهم‌نامه ایرانسل و شهرداری مشهد برای بهبود کیفیت خدمات ارتباطی

دبیر کل اکو : کیش، بدون شک مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران از سراسر جهان است

اعلام 2 هدف ایران از مذاکره با آمریکا از سوی دیپلمات ارشد ایران

بیلبوردها کتاب‌خوان شدند، مردم نه

کتاب مجموعه کامل قانون بودجه سال 1404 منتشر شد

تبلیغات محیطی نمایشگاه کتاب،110 درصد بیشتر از سال قبل

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد

نماهنگ ترانه «ثانیه‌ها و دقیقه‌ها می‌گذرن» با صدای سینا شعبانخانی

شاهکار بارسا؛ بهترین در 123 سال تاریخ ال‌کلاسیکو

درخواست ستاره‌های برزیلی؛ آنچلوتی مربی‌ ما بشود

ساخت دوباره مثلث ایرانی‌ها در امارات

بهترین گل زندگی مسی به فروش می‌رسد!

آزمون و عزت‌اللهی مقابل النصر نیستند!

کونسیسائو: می‌دانم که این جام سرنوشتم را تعیین می‌کند

امید ابراهیمی آماده صعود به نیمه نهایی

مالک جنجالی، نونو را اخراج می‌کند!‏

شکست البطائح؛ بقا قطعی شد، تیم مجیدی انگیزه نداشت

با وجود اصرار رونالدو؛ ستاره النصر جدا می‌شود

پاسخ جهانبخش به استقلال و پرسپولیس چه بود

محل فینال جام حذفی اعلام شد

دادرس: استیناف رأی بیرانوند را صادر کرد

3 هشدار هواشناسی برای 5 روز آینده

ممنوعیت کشت برنج در این 5 منطقه | کشت برنج در 19 استان کم‌ آب

پایش مدارس هیات‌امنایی استان خراسان رضوی تا پایان اردیبهشت

انجمن‌های علمی در ارتقای جایگاه آموزش و پرورش نقش کلیدی دارند

اجرای زیبای آهنگ «مرغ سحر» توسط محمد علیزاده وسط برنامه صداتو