قول رئیس جمهور برای تکمیل باند دوم محور بیرجند - قاین محقق می شود
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان -
معاون توسعه راه ها و بزرگراه های کشور گفت: قول رئیس جمهور برای تکمیل باند دوم محور بیرجند - قاین تا پایان امسال محقق می شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، محمدرضا کدخدا زاده، معاون توسعه راه ها و بزرگراه های کشور شامگاه چهارشنبه در دیدار با استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به پهناوری این استان، احداث راه ها جزو اولویت ها برای توسعه زیرساخت ها و ایمنی است.
به گفته وی برای برخی از پروژه ها بحث استانی مطرح نیست از جمله محوری که از چابهار شروع می شود و به زاهدان، بیرجند، مشهد، سرخس و دوغارون می رود، بحث ملی و فراملی است.
وی با اشاره به اینکه قول رئیس جمهور برای تکمیل باند دوم محور بیرجند- قاین تا پایان امسال محقق می شود، تصریح کرد: در اولین تخصیصی که بیاید اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه مهم تزریق خواهد شد.
عضو هیئت مدیره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از استاندار خواست این موضوع را در دیدار با معاون اول رئیس جمهور مطرح کنند تا پیگیری لازم انجام شود و قول رئیس جمهور برای تکمیل محور بیرجند - قاین تا پایان سال جاری محقق شود.
کدخدا زاده ادامه داد: تا پایان امسال 120 کیلومتر باند دوم در استان هدف گذاری شده که از مجموع این باندهای دوم 44 کیلومتر تکمیل و در هفته دولت افتتاح شد.
وی تأکید کرد: در خصوص قیر رایگان (تهاتری) هم مسئله حل شده و هم اکنون منتظر ابلاغ مجلس به دولت هستیم تا سریع تر به پروژه های عمرانی کشور از جمله راهسازی، تزریق شود.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی نیز در این دیدار اظهار کرد: حدود دو هزار و 500 کیلومتر باند دوم مورد نیاز استان بوده که تاکنون 850 کیلومتر آن تکمیل شده است.
میر محمد مودی در ادامه افزود: در حال حاضر 570 کیلومتر پروژه احداث باند دوم راه در خراسان جنوبی در حال اجراست.
به گفته وی از محل مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی نیز 150 کیلومتر تکمیل شد و اعتبارات ساخت باند دوم راه های استان در دولت سیزدهم دو و نیم برابر افزایش یافته است.
مدیرکل راه و شهرسازی گفت: امسال هم ساخت 120 کیلومتر باند دوم راه هدفگذاری شده که 85 درصد پیشرفت دارد که اگر 60 درصد اعتبارات امسال که در قانون بودجه دیده شده، تخصیص یابد به اتمام می رسد.
مودی با اشاره به اینکه طول محور بیرجند - قاین 100 کیلومتر است که از این مقدار 88 کیلومتر آن تاکنون دوبانده شده ، گفت: 12 کیلومتر باقیمانده این محور در حال حاضر دارای 60 درصد پیشرفت فیزیکی است.
وی در خصوص اختصاص قیر رایگان هم گفت: از ابتدای امسال هنوز وضعیت اختصاص قیر به پروژه های راهسازی استان مشخص نیست در حالی که پیمانکاران توان خرید قیر را ندارند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/605282/