تولید یکهزار و 190 تُن گوشت سفید و قرمز در گرمه
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - حسن کامکار، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمه در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرمه اظهار کرد: در هفت ماهه سال جاری بیش از یکهزار و 190 تُن گوشت سفید و قرمز از سطح مرغداریهای گوشتی، مزارع پرورش ماهی و کشتارگاه دام شهرستان گرمه استحصال و روانه بازار شده است.
وی گفت: شهرستان گرمه با دارا بودن 9 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 267 هزار قطعه در هر دوره در هفت ماهه سال جاری توانست با کسب رتبه سوم در استان در تولید گوشت سفید، بیش از یکهزار و 115 تُن گوشت مرغ را تولید که از طریق کشتارگاههای استان در سطح استان و شهرستان توزیع شده است.
رئیس اداره دامپزشکی گرمه با اشاره به کشتار تعداد یکهزار و 116 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان در هفت ماهه سال جاری، افزود: از این تعداد کشتار بیش از 65 تُن گوشت قرمز در سطح کشتارگاه دام شهرستان تولید و با نظارت بهداشتی دامپزشکی روانه بازار مصرف شهرستان شده است.
وی همچنین از تولید 10 تُن گوشت ماهی از مزارع دو منظوره پرورش ماهی شهرستان در این مدت خبر داد.
-
شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۱۶:۵۶ AM
-
۲۹ بازديد
-
فارس
-
حسن کامکار ,
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/609680/