پیام خراسان

آخرين مطالب

فردا پایان ریاست داورزنی؛ والیبال تشنه اجرای قانون ورزشی

فردا پایان ریاست داورزنی؛ والیبال تشنه اجرای قانون
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - فردا دوشنبه دوره چهارساله ریاست محمدرضا داورزن ملقب به داورزنی! رئیس فدراسیون والیبال به اتمام می رسد.
به گزارش تابناک ورزشی؛ همزمان با پایان دوره قدرت قدیمی‌ترین رئیس فدراسیون مستقر در ورزش ایران، اعتبار مجوز ادامه خدمت او بعنوان یک بازنشسته که از سوی دولت برای جلوگیری از ورود ضربه مدیریتی به والیبال ایران صادر شده بود، منقضی می‌شود و تا این لحظه هم تمدید نشده است.
این عدم تمدید مجوز، معنا و پیام مشخصی دارد؛ اینکه وزارت ورزش و دولت دیگر حاضر به اعطای امتیاز ویژه به رئیس ناکام و شکست خورده والیبال نیست و نتایج انتخابی المپیک و لیگ ملت‌ها همه را قانع کرده که دوره داورزن در راس فدراسیون محبوب ایرانی‌ها به اتمام رسیده است.
نداشتن مجوز جدید همچنین شامل نایب رئیس اول و نایب رئیس بانوان داورزن که هر دو بازنشسته هستند هم می‌شود و امضای اسناد مالی و تعهد آور برای آنان خلاف قوانین داخلی است.
معرفی چهره تازه برای تصدی سرپرستی این فدراسیون مهم و فراهم نمودن شرایط برگزاری مجمع انتخاباتی و پیش از آن برگزاری انتخابات کمیسیون های ورزشکاران ، مربیان و داوران جزو رئوس برنامه های قانونی وزارت ورزش و جوانان طبق اساسنامه است.
شنیده می شود دستگاه های نظارتی هم مکاتباتی در این زمینه با وزارت ورزش و جوانان داشته اند و همه درها به روی این مرد کهنه‌کار ورزش بسته شده است. داورزن که از سربازی نظام دم می‌زد حالا باید به این شعار جامه عمل پوشانده و مسالمت آمیز قدرت را به جانشین خود واگذار کند و دست و پای رسانه‌های نزدیک به او که از سفرهای آمریکا و ژاپن و مصر و ... بهره برده‌اند هم دیگر کارگر نیست.
لازم به ذکر است کیومرث هاشمی وزیر جدید ورزش و جوانان در چند ماه گذشته دستوری مبنی بر ممنوعیت حضور سرپرستان و کارمندان وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون ها صادر کرده که با توجه به نامزد بودن داورزنی در انتخابات احتمالی، به وضوح تعارض منافع تشخیص داده شده و رقابت سالم انتخاباتی را مخدوش می‌کند.
فارغ از بازنشستگی محمدرضا داورزن، موضوع کارمند بودن او در وزارت ورزش و جوانان نیز مطرح است که حتی احتمال سرپرستی موقت وی را نیز بر فرض تعهد به عدم نام نویسی در انتخابات به صفر می‌رساند.
داورزنی طبق قانون با 63 سال سن ، در دو سال پایانی منتهی به 65 سالگی مندرج در اساسنامه به عنوان سقف سنی، اجازه ماموریت به یک نهاد عمومی غیردولتی را ندارد و ناچار به ترک قدرت است.
برای داورزنی و رفقا، بازی به آخر خط رسیده، بازی با واژه خطرناک تعلیق تمام شده و حنای او برای مدیران ارشد تصمیم گیرنده ، رنگی ندارد.
نویسنده: محمدصادق لودریچه

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/610476/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل‌های بازی بارسلونا 4 - رئال مادرید 3

خلاصه بازی الشباب 3 - الاهلی 1

گلزنی کریم بنزما برابر فیحا

عثمان دمبله، برترین بازیکن فصل لیگ فرانسه 25-2024

لوکاس شوالیه دروازه بان لیل بالاتر از دوناروما برترین دروازه‌بان فصل لیگ فرانسه 25-2024 شد

تیم منتخب فصل لیگ فرانسه 25-2024

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

کیلیان امباپه، برترین لژیونر فرانسوی فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

نماز؛ عنصر معنا‌بخش زندگی انسان‌ها

"جوانان را با هویت ملی خود آشنا کنید"

این قطعه بیکلام با ساز ویولن را از دست ندهید

چرا صدور ویزا برای برخی حجاج ایرانی به تاخیر افتاد؟

ترامپ و بولسونارو علیه دیوان عالی برزیل؛ جنگ بزرگ رسانه‌ای آغاز شد

روسیه: اوکراین آتش‌بس موقت را 14043 بار نقض کرد

10 بار بمباران یک بندر! ؛ حمله هوایی جدید اسرائیل به یمن

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

«نهج‌الولایه»؛ روایت اندیشه امامین انقلاب به زبان عربی

ایثار از کلیدواژه‌های تابناک و پر اشارت فرهنگ دفاع مقدس ماست

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

فلیک در اوج هیجان؛ قلبم را باید معاینه کنند!‏

انتقاد آنچلوتی از امباپه؛ می‌توانست بهتر دفاع کند!‏

تساوی لیورپول و آرسنال در بازی بزرگ هفته

رپر آمریکایی برنده اصلی ال‌کلاسیکو بود

برگزاری کوتاه‌ترین نشست دوران مربیگری مجیدی!

طارمی بازهم برای اینتر گل ساخت!

آرتتا: این بازی از آرسنال برایم قابل قبول نیست

واویلا از قلی‌زاده؛ چه گلی، چه وقتی!

گلزنی کریم بنزما در دیدار امشب الاتحاد مقابل الفیحا

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

"سلطان عینک خاورمیانه" در طرقبه شاندیز دستگیر شد

شنونده «شک می کنم» با صدای رضا یزدانی باشید

آهنگ «ممنونم» را از سامان جلیلی بشنوید

ترانه «دل» با صدای علیرضا طلیسچی

راز سفر ترامپ به غرب آسیا لو رفت

راز پوشیدن کفش قرمز پاپ‌ها چیست و آیا آنها حقوق می‌گیرند؟

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات رسانی در مرکز پزشکی هلال احمر

لزوم ساخت مخزن 5 هزار متر مکعبی در خلیل آباد

مشهد اینوکس؛زمینه ساز بازگشت اعتماد به بازار سرمایه

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

حضور نیافتن وزیر ورزش در جشن قهرمانی تراکتور / مشهد میزبان بازی ایران و کره شمالی

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش