پیام خراسان

آخرين مطالب

مهدی ترابی: رونالدو داور را مجبور کرد پنالتی نگیرد/ در مکه غافل‌گیر شدم ورزشی

مهدی ترابی: رونالدو داور را مجبور کرد پنالتی نگیرد/ در مکه غافل‌گیر شدم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مهاجم پرسپولیس می‌گوید در دیدار با الدحیل منتظر حضور هواداران هستیم تا جو ورزشگاه آزادی را مثل همیشه به سود تیم ما کنند.

پیام خراسان

واقعا خوشحالم که این توفیق نصیبم شد تا به زیارت خانه خدا بیایم. من پیش از این تجربه زیارت خانه خدا را نداشتم و واقعا از این بابت خداوند را شاکرم که این فرصت در اختیارم قرار گرفت تا از نزدیک کنار خانه‌اش باشم.
طبیعتا از وقتی که با تیم النصر عربستان هم‌گروه شدیم تصور می‌کردم که شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که بتوانم به زیارت خانه خدا بیایم اما فکر نمی‌کردم این فرصت این‌گونه و به این‌شکل در اختیارم قرار بگیرد. می‌توانم بگویم به نوعی این زیارت غافل‌گیرکننده بود چون تا روز آخر که قرار بود به عربستان بیاییم اصلا مشخص نبود فرصت می‌کنیم به مکه برویم یا نه. اما حالا که این فرصت نصیبم شد واقعا از صمیم قلب خوشحالم و امیدوارم بقیه هموطنانم هم بتوانند این تجربه بزرگ را به دست بیاورند.
بیش‌تر از هر چیز برای مردم کشورم آرزوی سربلندی و یک زندگی خوب را داشتم. امیدوارم مردم ایران همیشه سلامت باشند و در بهترین وضعیت زندگی کنند. قطعا در آن صورت من هم در کشورم یک زندگی خوب خواهم داشت.
از قبل می‌دانستیم که بازی سختی در پیش داریم ولی کادر فنی با آنالیز دقیق حریف، دستورات لازم را به ما داده بود و می‌دانستیم که باید در ابتدا، وسط و پایان نیمه اول چطور بازی کنیم. البته وقتی تیم حریف 10 نفره شد تا حدی کار برای ما سخت شد.
آن‌ها که فوتبال بازی کرده‌اند و آن‌هایی که فوتبال را دنبال می‌کنند می‌دانند تیمی که 10 نفره می‌شود به ویژه آن هم در ابتدای بازی که هنوز شرایط بدنی خوبی دارند، حتی شاید گاهی اوقات بازیکنانی که در تیم 10 نفره هستند به اندازه دو نفر بازی کنند که این اتفاق در نیمه اول برای النصر رخ داد و در نهایت ما برنامه‌هایمان را برای نیمه دوم گذاشتیم و در نیمه اول سعی کردیم بازی را کنترل کنیم. آن‌ها خیلی عصبی بازی می کردند و سعی داشتند کاری کنند که بچه‌های ما اخراج شوند ولی حواس ما جمع بود و کادر فنی هم از لب خط دائم این موضوع را به ما یادآوری می‌کرد.

پیام خراسان

به طور کلی ما در طول مسابقه بیشتر از النصر صاحب توپ و میدان بودیم که این به خاطر تاکتیک و سیستمی بود که برای این بازی داشتیم اما متاسفانه قسمت نشد و شرمنده هواداران شدیم نتوانستیم دروازه تیم النصر را باز کنیم.
بله متاسفانه قسمت نشد! البته دستورات تاکتیکی تیم هم به گونه‌ای بود که نباید بی‌محابا حمله می‌کردیم.
بله! به دلیل مهره‌های خطرناک و سرشناسی بود که تیم النصر داشت. البته اگر بازی را دیده باشید ما تقریبا در نیمه دوم کنترل بازی را در اختیار داشتیم و چندبار هم دروازه‌شان را تهدید کردیم که دروازه‌بان النصر هم حسابی به زحمت افتاد ولی همان‌طور که گفتم بخت با ما یار نبود. با این همه ما با توجه به یک امتیازی که گرفتیم توانستیم شانس خودمان برای صعود به دور بالاتر را حفظ کنیم. البته یک بازی حساس و مهم مقابل الدحیل داریم.
مسابقه بعدی را چطور پیش‌بینی می‌کنی؟
طبیعتا هیچ بازی برای ما آسان نیست اما ما باید بتوانیم در بهترین شرایط به میدان برویم که البته در این زمینه طرفداران پرسپولیس می‌توانند بهترین کمک را به ما بکنند. پیروزی در این دیدار برای ما خیلی اهمیت دارد و از طرف دیگر می‌دانیم که حریف هم انگیزه‌های خودش را خواهد داشت. اما ما باید در بهترین شرایط به میدان برویم و یک پیروزی با چاشنی صعود را تقدیم هواداران خودمان بکنیم.
چه انتظاری از طرفداران تیمت داری؟
آن‌ها همیشه ما را شرمنده می‌کنند و این ما هستیم که اغلب اوقات نمی‌توانیم محبت‌های آن‌ها را جواب بدهیم. با این همه از آن‌ها تقاضا دارم روز سه‌شنبه آینده ما را تنها نگذارند و با حمایت همیشگی‌شان جو آزادی را به شکلی تغییر بدهند که تیم الدحیل از همان دقیقه اول بازی متوجه شود که به کجا آمده است. ما هم همه تلاش ما را می‌کنیم تا هواداران مان در پایان بازی با خوشحالی استادیوم آزادی را ترک کنند.

پیام خراسان

درباره اتفاق جالب ابتدای بازی مقابل النصر و عملکرد رونالدو بعد از خطای مشکوک به پنالتی چه صحبتی داری؟
به نظرم اگر رونالدو آن حرکت را نمی‌کرد شاید اتفاقات دیگری می‌افتاد.
چه اتفاقی؟
داور تصمیمش را قاطعانه گرفته بود و شاید حتی وقتی که می‌رفت فیلم را ببیند، در بازگشت پنالتی را اعلام می‌کرد اما چون رونالدو با قاطعیت گفته بود پنالتی نشده، او هم از نظرش برگشت و پنالتی را اعلام نکرد. چون داوران می‌دانند اگر تصمیمشان با کمک‌داور ویدیویی رد شود نمره منفی می‌گیرند.
انتظار چنین رفتاری از رونالدو را داشتی؟
من همیشه برای رونالدو احترام قائل هستم. ثابت شد چرا رونالدو تا این اندازه در عالم فوتبال بزرگ شده و به این محبوبیت دست پیدا کرده است.
منبع: خبر ورزشی

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/614329/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

فلیک در اوج هیجان؛ قلبم را باید معاینه کنند!‏

انتقاد آنچلوتی از امباپه؛ می‌توانست بهتر دفاع کند!‏

تساوی لیورپول و آرسنال در بازی بزرگ هفته

رپر آمریکایی برنده اصلی ال‌کلاسیکو بود

برگزاری کوتاه‌ترین نشست دوران مربیگری مجیدی!

طارمی بازهم برای اینتر گل ساخت!

آرتتا: این بازی از آرسنال برایم قابل قبول نیست

واویلا از قلی‌زاده؛ چه گلی، چه وقتی!

گلزنی کریم بنزما در دیدار امشب الاتحاد مقابل الفیحا

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

"سلطان عینک خاورمیانه" در طرقبه شاندیز دستگیر شد

شنونده «شک می کنم» با صدای رضا یزدانی باشید

آهنگ «ممنونم» را از سامان جلیلی بشنوید

ترانه «دل» با صدای علیرضا طلیسچی

راز سفر ترامپ به غرب آسیا لو رفت

راز پوشیدن کفش قرمز پاپ‌ها چیست و آیا آنها حقوق می‌گیرند؟

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات رسانی در مرکز پزشکی هلال احمر

لزوم ساخت مخزن 5 هزار متر مکعبی در خلیل آباد

مشهد اینوکس؛زمینه ساز بازگشت اعتماد به بازار سرمایه

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

حضور نیافتن وزیر ورزش در جشن قهرمانی تراکتور / مشهد میزبان بازی ایران و کره شمالی

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

هارداسان رونمایی شد؛ مشاهدات بی‌پرده از آیت الله رئیسی

حضور «راشومون» بعد از 4 سال در نمایشگاه کتاب

سعید جلیلی: «دانش» و «کتاب» راه حل مسائل کشور است

مجدالدین معلمی: عدم توازن حلقه‌های تولید و پخش صنعت نشر

مجدالدین معلمی: حلقه‌های تولید و پخش صنعت نشر متوزان نیست

کتاب «چند قدم تا تو؟» رونمایی شد

«هنر باهنر» در نمایشگاه کتاب تهران خواندنی شد

فروش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب به 174 میلیارد تومان رسید

ببینید | واکنش جدید ظریف به دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا

نخستین فلوشیپ ادبی تهران فردا افتتاح می‌شود

اغراق و حماسه شاعران دفاع مقدس، از واقعیت‌های جنگ عقب می‌ماند

سعید جلیلی: «دانش» و «کتاب» راه‌حل مسائل کشور است

کتاب «مرد بی‌اسلحه» در غرفه امیرکبیر عرضه شد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

پاداش درخشش برابر بارسا؛ طارمی دوباره فیکس شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد