پیام خراسان

آخرين مطالب

شلیک به پیرمرد 80 ساله برای دزدیدن پژو 206 اجتماعي

شلیک به پیرمرد 80 ساله برای دزدیدن پژو 206
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دزد خطرناکی که با شلیک گلوله پیرمرد راننده را مقابل پارکینگ منزل مسکونی مجروح کرد و خودروی پژو 206 وی را به سرقت برد، با تلاش 12ساعته کارآگاهان در بند پلیس گرفتار شد.

ظهر سیزدهم آبان مرد 80 ساله ای خودروی پژو 206 خود را در مقابل منزل مسکونی اش در بلوار شهید کاوه متوقف کرد تا آن را به درون پارکینگ ببرد. او در حالی که خودرو را روشن گذاشته بود پیاده شد و در پارکینگ را گشود. در همین هنگام او به طرف خودرو بازگشت اما با مردی تنومند روبه رو شد که با خونسردی از کنار وی عبور کرد و قصد داشت پشت فرمان پژو بنشیند.
پیرمرد راننده با دیدن این صحنه بی‌درنگ به سوی مرد قوی هیکل رفت تا از سرقت خودرو جلوگیری کند ولی سارق خطرناک ناگهان سلاح وینچستر را از زیر لباس‌هایش بیرون کشید و در حالی که پیرمرد را روی جدول حاشیه خیابان انداخته بود بی‌رحمانه به وی شلیک کرد که گلوله ها به پهلوی وی نشست و راننده کهن سال دیگر نتوانست عکس العملی از خود نشان دهد.
در این شرایط، سارق مسلح پشت فرمان پژو نشست و در حالی از صحنه شلیک وحشتناک گریخت که پیرمرد خون آلود روی آسفالت خیابان افتاده بود. لحظاتی بعد همسر راننده مجروح با دیدن این صحنه دلخراش به کمک شوهرش رفت و بدین ترتیب طولی نکشید که نیروهای امدادی از راه رسیدند و پیرمرد را به بیمارستان ولایت انتقال دادند.
در همین حال فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی صبح روز گذشته در تشریح ماجرای دستگیری سارق مسلح خطرناک به خبرنگار ارشد روزنامه خراسان گفت: به دنبال وقوع این حادثه تاسف بار بلا فاصله گروه ورزیده‌ای از کارآگاهان با نظارت و هدایت مستقیم سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی وارد عمل شدند و تحقیقات میدانی گسترده‌ای را برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان سرقت مسلحانه مخوف آغاز کردند.

پیام خراسان


سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی افزود: با توجه به این که جرایم مهمه در استان خراسان رضوی به صورت ویژه و شبانه روزی پیگیری می‌شوند، کارآگاهان در چند شاخه اطلاعاتی و عملیاتی به تحلیل‌های کارشناسی پرداختند و سرنخ‌هایی از تصاویر دوربین‌های ترافیکی و مدار بسته به دست آوردند که نشان می‌داد جوانی حدود 34 ساله که کلاهی نیز بر سر دارد سرقت مسلحانه مذکور را انجام داده است.
سکاندار امنیت سرزمین خورشید با اشاره به بهره‌گیری کارآگاهان از توان پلیسی و امکانات و فناوری‌های نوین تاکید کرد: هنوز چند ساعت بیشتر از وقوع جرم نمی‌گذشت که تحقیقات محلی و اقدامات فنی به نتیجه رسید و تصاویری از سارق مسلح در اختیار گروه عملیاتی قرار گرفت. وی در ادامه این گفت و گوی اختصاصی تصریح کرد: اگرچه نگرانی پلیس از وضعیت مجروح حادثه موضوعی انکار ناپذیر بود و کارآگاهان روند درمان وی را نیز پیگیری می‌کردند اما همزمان گشت‌های انتظامی و منابع خبری پلیس فعال شدند و دامنه ردزنی‌های اطلاعاتی را به منطقه امیرآباد در شهرک شهید رجایی کشاندند چرا که 10 ساعت رصدهای پلیسی بیانگر حضور سارق مسلح در منطقه مذکور بود.
بنابراین کارآگاهان در نیمه‌های شب مخفیگاه سارق مسلح را به محاصره درآوردند و او را هنگام عزیمت به سوی مخفیگاه در حالی به دام انداختند که مشخص شد او با همدستی پسرخاله‌اش قصد داشته است خودرو را به مبلغ 30میلیون تومان به فروش برسانند. سرتیپ محمد کاظم تقوی با اشاره به ادامه عملیات شبانه خاطرنشان کرد: هنوز عقربه‌های ساعت به یک بامداد نرسیده بود که کارآگاهان در عملیات ضربتی دیگری موفق شدند پسرخاله 23 ساله سارق مسلح را نیز دستگیر و به مقر انتظامی انتقال دهند.
مقام ارشد پلیس خراسان رضوی تاکید کرد: بررسی‌های تخصصی بیانگر آن بود که سارق مسلح خطرناک پرونده‌ای نیز به اتهام شلیک در نزاع مسلحانه دارد که در شعبه 215 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد و زیر نظر قاضی مجتبی حیدری رسیدگی می‌شود.

پیام خراسان


وی به کشف سلاح وینچستر آماده شلیک به همراه مقادیری مهمات از مخفیگاه سارق مذکور اشاره کرد و گفت: متهمان این پرونده که «محمد -پ» (سارق مسلح) و «علیرضا- ر» (مالخر و واسطه اوراق خودرو برای فروش) نام دارند از افراد سابقه دار و حرفه‌ای هستند که با دستورات قضایی شبانه از سوی قاضی قنبری راد (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) در بند پلیس گرفتار شدند و تحقیقات برای ریشه‌یابی جرایم احتمالی دیگر آنان همچنان ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/616780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

"سلطان عینک خاورمیانه" در طرقبه شاندیز دستگیر شد

شنونده «شک می کنم» با صدای رضا یزدانی باشید

آهنگ «ممنونم» را از سامان جلیلی بشنوید

ترانه «دل» با صدای علیرضا طلیسچی

راز سفر ترامپ به غرب آسیا لو رفت

راز پوشیدن کفش قرمز پاپ‌ها چیست و آیا آنها حقوق می‌گیرند؟

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات رسانی در مرکز پزشکی هلال احمر

لزوم ساخت مخزن 5 هزار متر مکعبی در خلیل آباد

مشهد اینوکس؛زمینه ساز بازگشت اعتماد به بازار سرمایه

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

حضور نیافتن وزیر ورزش در جشن قهرمانی تراکتور / مشهد میزبان بازی ایران و کره شمالی

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

هارداسان رونمایی شد؛ مشاهدات بی‌پرده از آیت الله رئیسی

حضور «راشومون» بعد از 4 سال در نمایشگاه کتاب

سعید جلیلی: «دانش» و «کتاب» راه حل مسائل کشور است

مجدالدین معلمی: عدم توازن حلقه‌های تولید و پخش صنعت نشر

مجدالدین معلمی: حلقه‌های تولید و پخش صنعت نشر متوزان نیست

کتاب «چند قدم تا تو؟» رونمایی شد

«هنر باهنر» در نمایشگاه کتاب تهران خواندنی شد

فروش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب به 174 میلیارد تومان رسید

ببینید | واکنش جدید ظریف به دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا

نخستین فلوشیپ ادبی تهران فردا افتتاح می‌شود

اغراق و حماسه شاعران دفاع مقدس، از واقعیت‌های جنگ عقب می‌ماند

سعید جلیلی: «دانش» و «کتاب» راه‌حل مسائل کشور است

کتاب «مرد بی‌اسلحه» در غرفه امیرکبیر عرضه شد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

پاداش درخشش برابر بارسا؛ طارمی دوباره فیکس شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

آبشار اخلمد چناران نگین گردشگری خراسان رضوی

راز سنگ مزار امام رضا علیه‌السلام

نماز پیوند مستقیم روح انسان با خالق هستی است

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

راز سفرهای مدیران استقلال به امارات فاش شد؛ شهریار مغانلو در لیست خرید استقلال

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

مورد عجیب دروازه تراکتور؛ طلایی بودن راز این پست است!