پیام خراسان

آخرين مطالب

استاندار خراسان شمالی بر نقش دانشجویان در استکبارستیزی تاکید کرد اجتماعي

استاندار خراسان شمالی بر نقش دانشجویان در استکبارستیزی تاکید کرد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: دانشجویان همچنان در زمینه استکبارستیزی نقش دارند.
محمدرضا حسین‌نژاد امروز (چهارشنبه، 15 آذر ماه) در جمع دانشجویان دانشگاه کوثر به‌مناسبت روز دانشجو، اظهار کرد: پیشرفت‌های مهم حوزه‌های مختلف همیشه باید تبیین شود و دانشجویان باید مراقب توطئه‌های دشمنان برای خدشه در اتحاد و انسجام مردم باشند.
وی دانشجویان را قشری فرهیخته و آگاه دانست و افزود: 16 آذر یادآور نقش بنیادین دانشجویان است. دانشجویان از قبل پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون نقش‌های بسیاری را ایفا کرده‌اند. در دوران رژیم ستم‌شاهی، کسانی که به ندای امام راحل لبیک گفتند، بخش اعظم‌شان دانشجویان از رشته‌ها و گروه‌های مختلف بودند.
وی شعار بنیادین استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را محور اصلی شعارهای زمان پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: در راه رسیدن به این مسیر و تحقق آن، دانشجویان نقش کلیدی ایفا کردند.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: در حال حاضر در کشور، پیشرفت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف رخ داده و این وابسته نبودن به دیگر کشورها نشأت‌گرفته از تحقق شعار بنیادین است و دانشجویان متخصص در حفظ آن مسؤولیت دارند.
وی با مهم دانستن بخش کشاورزی در کشور، گفت: در بخش کشاورزی، تولید گندم و جو، اگر مستقل نشویم و برای تمام جمعیت کشور امنیت غذایی فراهم نکنیم، تحقق شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ممکن نخواهد بود و این رسالت عظیم برعهده دانشجویان است.
استاندار خراسان شمالی در بخش دیگر سخنانش، با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند اتحاد و جمع دانشجویان را بر هم بزنند، افزود: دشمنان برای این کار افرادی را به‌عنوان اسوه معرفی می‌کنند که ضدیت با نظام دارند یا در زندان هستند و جوایز بین‌المللی را به آنها اهدا می‌کنند. در حالی که مادران شهید الگوهای مسلم ما هستند و زنان توانمند بسیاری در جامعه وجود دارند؛ اما هدف اصلی دشمنان نشانه گرفتن ارزش‌هاست.
وی اظهار کرد: شعار «زن، زندگی، آزادی» به صورت پوشالی مطرح شد و شیطنت دشمن بود که به‌هیچ عنوان تامین‌کننده منافع زنان این سرزمین نیست. بنابراین دانشجویان نقش پررنگ قبل از انقلاب و روحیه استکبارستیزی را همچنان ادامه دهند، چون با این فرصت می‌توانیم ایرانی قوی داشته باشیم.
حسین‌نژاد گفت: دانشجویان در المپیادهای مختلف همواره الگو و اسوه هستند و این شاخص در آمارها نمایان است. دانشجوی متخصص، وابستگی‌های نظام را از بین برده و می‌تواند بسازد و نشان داده است، فریب استکبار را نمی‌خورد و در تداوم راه شهیدان 16 آذر 1332 امروز نیز نقش‌آفرین است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/616836/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رودریگو فصل رئال را نابود کرد!

معرفی داور فینال لیگ قهرمانان اروپا

داور فینال چمپیونزلیگ معرفی شد

مادرید در آستانه ورود ژابی آلونسو؛ بشکه باروت!

رویای بزرگ پسر آنچلوتی؛ سرمربی‌گری بعد از 12 سال

دون کارلو راهی برزیل شد؛ آنچلوتی اولین سرمربی‌ خارجی سلسائو

آهنگ «بزن تار که امشب دلم از دنیا گرفته» با صدای گرشا رضایی

کشف راز قتل با تصادف ساختگی در محور سوادکوه

فیلم| آتش‌سوزی جنگل‌های مانشت مهار شد

برای نخستین‌بار در تهران از 1300 معلم مدارس استثنایی تقدیر شد

گوشت با کیفیت را از بازارهای میوه و تره بار بخرید

بلیط اتوبوس مشهد - تهران؛ آیا قیمت بلیط در ساعات مختلف متفاوت است؟

بزرگ‌ترین جنگل‌ جهان؛ آمازون یا تایگا؟

جاده غیر استاندارد مشهد به تهران رانندگان را به دردسر انداخت

از کتاب «من کیستم» نوشته استاد محمد شجاعی رونمایی می‌شود

برگزاری آئین رونمایی از کتاب وهابیت و جهان در غرفه وزارت امورخارجه

تخلف آشکار با طعم دود در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور

نسخه‌های دستنویس یار مهربان

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

آهنگ احساسی «زیر بارونا گمم» از هوروش بند

دفاع فدراسیون از داوران ال‌کلاسیکو؛ خداروشکر طبیعی بود!

فن‌دایک: آرنولد باید با هو شدن‌ها کنار بیاید!

شکست در کلاسیکو، همان چیزی که ژابی می‌خواست!

با برد در ال‌کلاسیکو قطعی شد؛ تمدید فلیک تا 2027

ایجنت رونالدو برنده توپ طلا را گفت

بی‌نقص، درخشان؛ بارسا حرف پپ را گوش کرد!

برنابئو میزبان اولین بازی فوتبال آمریکایی تاریخ اسپانیا

آنچلوتی انتخاب کرد؛ بدترین شیوه خداحافظی

سوارز: پدری و یامال من را شیفته خودشان کرده‌اند

هشتمین غیبت رونالدو به دلیل خستگی بدنی

فروردین ماه؛ ثبت‌نام 83 هزار سهامدار در سجام

شوخی طنزپرداز مشهدی با جلو و عقب کردن ساعت کاری کارمندان

عاملان دستبرد به اموال مجروحان تصادفات در مشهد دستگیر شدند

ترانه «من عاشق چشمت شدم…» با صدای علیرضا قربانی

پرداخت 458میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به نیازمندان خراسان‌جنوبی

خراسان جنوبی در مسیر توسعه؛ از زغال‌سنگ طبس تا صادرات ماهیرود

سقوط آزاد تورم در خراسان جنوبی؛ نرخ تورم از میانگین کشوری کمتر شد

سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه فرصت طلایی برای تحول دروازه زیارت و تجارت است

مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت (ره) برگزار می‌شود

ماجرای سوئیت رو به گنبد امام رضا(ع) که در اختیار شهید رئیسی قرار گرفت | چرا رئیسی به «سید محرومان» معروف شد؟

قیمت انواع آبزیان در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد

قیمت انواع آبزیان در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد

مشهد میزبان آیین بزرگداشت فردوسی با حضور سخنگوی دولت

رونمایی از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی» در مشهد

نرخ‌گذاری رایت کتاب برعهده ناشران است

انتشار 70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی

کودکانی که با کتاب بزرگ شوند باهوش‌تر می‌شوند

از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی» در مشهد رونمایی شد

حال خوب با کتاب + فیلم

عرضه کتاب «جسم‌انگاری خداوند نزد وهابیت» در نمایشگاه کتاب