پیام خراسان

آخرين مطالب

بهره‌برداری از پروژه بزرگ تقاطع چهارسطحی آزادگان مشهد اجتماعي

بهره‌برداری از پروژه بزرگ تقاطع چهارسطحی آزادگان مشهد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تمامی سطوح پروژه بزرگ تقاطع چهارسطحی آزادگان با هزینه‌ای بالغ بر 6 هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، تمامی سطوح پروژه بزرگ تقاطع چهارسطحی آزادگان مشهد صبح امروز به بهره‌برداری رسید. این پروژه که با هزینه‌ای بیش از 6 هزار میلیارد ریال احداث شده است، تاثیر بسیار زیادی بر کاهش بارترافیکی محدوده غرب مشهد به ویژه بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و همچنین ورودی مشهد از مسیر بزرگراه مشهد - چناران و بالعکس خواهد داشت.
تقاطع 4 سطحی آزادگان در فضایی به مساحت 260 هزار مترمربع مشتمل بر 11 دستگاه پل به روش‌های سگمنتال، درجا‌ریز و تیر پیش‌ساخته اجرا شده است. این تقاطع دارای 4 سطح است که سطح منفی یک آن بلوار نمایشگاه به بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را با طول 2600 متر و به صورت زیرگذر متصل می‌کند، همچنین سطح همکف پروژه، میدان شامل دو عرشه، دو دور برگردان و سه دستگاه پل بر روی رودخانه چهل‌بازه است.
سطح مثبت یک این تقاطع شامل دو پل به طول 1500 متر برای دسترسی از بزرگراه امام علی(ع) به بزرگراه مشهد - چناران و بالعکس است و در نهایت در سطح مثبت دو تقاطع 4 سطحی آزادگان دو دستگاه پل چپگرد، برای دسترسی از بزرگراه امام علی(ع) به بلوار نمایشگاه به طول 1400 متر و چپگرد متصل کننده بزرگراه مشهد چناران به بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به طول 1600 ایجاد شده است.
یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی امروز در آیین بهره‌برداری از تقاطع چهارسطحی آزادگان و 60 پروژه عمرانی، ورزشی و زودبازده منطقه 12، اظهار داشت: تفاوتی میان نگاه مادی و معنوی در انجام کار وجود دارد، اگر نگاه معنوی و جهادی وارد شود سود و زیان مهم نیست، بلکه اهداف اصلی در اولویت قرار می‌گیرد که قرارگاه خاتم الانبیا(ص) از این رویکرد برخوردار است.
وی افزود: سایر پروژه‌ها در برنامه قرارگاه خاتم الانبیا(ص) است، ناپایداری انرژی در شرق کشور بسیار مهم است که باید به سرعت حل شود.
نظری تصریح کرد: پروژه خط تابش اخیرا در مذاکرات قرارگاه با شرکت نفت به جمع‌بندی رسیده و قرارداد منعقد شده و عملیات اجرایی رسمی در چند ماه آینده از مشهد آغاز می‌شود.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اقدامات باید در مشهد با جمعیت ساکن و رسمی 4 میلیون به اضافه زائرین که مفتخر به پذیرایی از آنان هستیم در بخش زیرساختی به صورت مستمر دنبال شود.
محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد نیز اظهار داشت: امروز از روزهای خوب ما مشهدی‌ها است، زیرا یکی از پروژه‌های مهم عمرانی با اعتباری 6 هزار میلیارد ریالی به بهره‌برداری نهایی می‌رسد که مزین به نام آزادگان است.
وی افزود: نکته اساسی اجرای پروژه بدون ایجاد مزاحمت برای شهروندان بود، مشابه این پروژه را در سطح سوم میدان شهید فهمیده به روش سگمنت و سطح سوم بولوار خیام در چند روز آینده اجرا می‌کنیم.
قلندر شریف عنوان کرد: یکی دیگر از اقدامات اجرای پروژه‌های زودبازده است که با نظر شهروندان بیش از هزار پروژه با دو هزار میلیارد تومان اعتبار اجرا شد.
شهردار مشهد خاطرنشان کرد: مطالعات پروژه کرانه شمالی نیز انجام شده و فاز اول پروژه بوستان 73 هکتاری نیز با سرعت انجام است، اجرای خط سه قطارشهری نیز در حال انجام است و فاز یک آن سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
پوریا محمدیان، معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد نیز اظهار داشت: این تقاطع چهارسطحی که بزرگترین تقاطع شرق کشور است با مساحت 260 هزار متر مربعی اجرا شده، ویژگی خاص سازه این است که شریان اصلی شهر مشهد را به بزرگراه امام علی(ع) و آزادراه مشهد-چناران وصل می‌کند.
وی افزود: در گذشته گره ترافیک سنگینی در میدان نمایشگاه وجود داشت و با اجرای پروژه ترافیک سنگین غرب مشهد برطرف شد.
محمدیان خاطرنشان کرد: در دوره ششم مدیریت شهری چپ گرد آزادراه به سمت میثاق و پل شرق به غرب تکمیل و آماده بهره‌برداری است، ویژگی برجسته پروژه روش اجرای آن به صورت سگمنتال است که قرارگاه خاتم الانبیا(ص) مبدع این روش است. پل نمایشگاه نیز تقویت، تعریض و آماده پذیرش خروجی شد. 
مجید نژادحسین، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد نیز اظهار داشت: این پروژه براساس سیاست شورای پنجم آغاز شد و شورای ششم آن را تکمیل کرد و 90 درصد بار مالی پروژه در دوره شورای ششم بود، رویکرد ما تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.
وی افزود: اقدامات زیرساختی در دستور کار است؛ خرید 60 واگن برای خط یک، خرید اتوبوس و میدل‌باس و تکمیل پروژه‌های قبلی از اولویت‌های ما است.
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد، خاطرنشان کرد: 10 پروژه مطالعات و طراحی شده که دو مورد چپ گرد میدان فهمیده و پل جانباز از این جمله است که از استاندار به چند پروژه ورود پیدا کنند تا روند آنها تکمیل و تسهیل شود.
انتهای پیام/282/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/618141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش درخشش برابر بارسا؛ طارمی دوباره فیکس شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

ضدحمله رئال مدافع بارسا را مصدوم کرد!

هت‌تریک امباپه؛ غرور کار دست بارسا داد

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

آبشار اخلمد چناران نگین گردشگری خراسان رضوی

راز سنگ مزار امام رضا علیه‌السلام

نماز پیوند مستقیم روح انسان با خالق هستی است

موزیک ویدئوی تماشایی «به رسم یادگار» با صدای محسن چاوشی

نماهنگ حماسی و پرشور «منو بشناس» از 40 خواننده پاپ

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

راز سفرهای مدیران استقلال به امارات فاش شد؛ شهریار مغانلو در لیست خرید استقلال

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

مورد عجیب دروازه تراکتور؛ طلایی بودن راز این پست است!

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از روند خدمات‌رسانی در مدینه

قرآن محور اتحاد و راهنمای شریعت است

مشهد اینوکس-فاینکس محلی برای تمرکززدایی از آگاهی‌‌های اقتصادی و دانش مالی

آتش سوزی در جنگل های مانشت ایلام – آفتاب نو | اخبار ورزشی

240 پروژه عمرانی در مازندران تکمیل شده است

برنامه مهم شرکت اطلاع‌رسانی بورس در مشهد اینوکس

بحران تأمین آب برای فضای سبز قوچان

3 جلد جدید از مجموعه کتاب‌های «با بابام» منتشر شد

چگونه می‌توان عادت کتاب‌خوانی را در زندگی ایجاد کرد؟ + فیلم

تصویری جالب از استقبال از ظریف در نمایشگاه کتاب/ او برای چاپ جدید کتابش به نمایشگاه رفت

معرفی بهترین منابع لاتین پزشکی برای دانشجویان و متخصصان

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

«چند قدم تا تو»؛ روایت زندگی شهدای شاهچراغ

هاشمی: نسل پنجم اینترنت تلفن همراه تا پایان سال با اولویت کلان‌شهرها فعال می شود

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

عصبانیت هواداران چلسی؛ جکسون را اخراج کنید!

فلیک: این آخرین فرصت رئال برای قهرمانی است

بازیکنان سویا از ترس هواداران به خانه‌شان نرفتند!

گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل دوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

خداحافظی‌ باشکوه ژابی آلونسو در بای‌آرنا

گل اول بارسلونا به رئال مادرید توسط گارسیا

مدارس کانون تربیتی محله و مدیران مدارس راهبران تربیتی این کانون ها می باشند

گیتارنوازی به سبک «فلامنکو» از نوازنده اسپانیایی

وقتی گرشا رضایی در کنسرت از «خلیج فارس» می خواند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی