پیام خراسان

آخرين مطالب

طرح جامع حدنگار و سنددار شدن اراضی کشاورزی در خراسان شمالی اجرا می‌شود اجتماعي

طرح جامع حدنگار و سنددار شدن اراضی کشاورزی در خراسان شمالی اجرا می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: اجرای طرح جامع حدنگار و سنددار شدن اراضی کشاورزی باعث دسترسی آسان به اطلاعات تثبیت شده ملکی در بانک جامع پیش‌بینی شده در حوزه املاک و اسناد، شفافیت فرایندها و سازوکارها می‌شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسینم از بجنورد، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا براتی‌زاده در قرارگاه صدور اسناد اراضی کشاورزی با اشاره به هدف‌گذاری تعیین شده در افق چشم‌انداز شورای حفظ حقوق بیت‌المال تا پایان سال جاری، مبنی بر ساماندهی و صدور اسناد تک برگی مالکیت رسمی افراد در باقیمانده اراضی کشاورزی خراسان شمالی، اظهار داشت: از تمامی عوامل اجرایی مرتبط با این طرح اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی درخواست می‌شود تا در این مسیر بهتر و بیشتر از گذشته نقش آفرینی و حضوری فعالانه داشته باشند.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی نقش رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما را در جهت تنویر افکار عمومی و معرفی مزایا و محسنات اجرای این طرح و کمک به مشارکت سازنده و تأثیرگذار مردم و استقبال قابل قبول آنان در این حوزه بسیار مهم و حائز اهمیت برشمرد و تصریح کرد: اجرای طرح جامع حدنگار و سنددار شدن اراضی کشاورزی باعث دسترسی آسان به اطلاعات تثبیت شده ملکی در بانک جامع پیش‌بینی شده در حوزه املاک و اسناد، شفافیت فرایندها و سازوکارها و تشخیص کمی و کیفی نوع تصرفات و ممیزی حدود و ثغور مالکیت اشخاص و کاهش میزان منازعات احتمالی و رفع اختلافات و دعاوی ملکی و بهره‌مندی از دیگر امتیازات مربوطه خواهد بود که ممکن است خیلی از افراد به دلایل مختلف نسبت به این همه مزیت به قدر کفایت اطلاع و آگاهی لازم را نداشته باشند.
براتی‌زاده گفت: گاهی وجود چنین ذهنیت‌های منفی و گمراه کننده ناشی از ناآگاهی یا کم اطلاعی و جهل افراد نسبت به قوانین و مقررات در سایه عدم تثبیت مالکیت‌ها به طور رسمی ممکن است به عنوان یک مانع کاذب و در عین حال ناصواب خیلی‌ها را از امتیازات مسلم این طرح محروم کند.
وی در خصوص عملکرد کمیسیون رفع تداخلات در جهت تشخیص و تمیز اراضی تحت مالکیت دولت از مستثنیات قانونی اشخاص نیز بیان کرد: مطابق اسناد بالادستی و مبنایی باید تلاش شود با استفاده از ظرفیت‌های قانونی هم در راستای صیانت از انفال و حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع اراضی ملی و هم در مسیر کمک به تولید محصولات کشاورزی اقدام و عمل شود.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در پایان با بیان اینکه کمیسیون رفع تداخلات اراضی باید بر اساس هدف‌گذاری پیش‌بینی شده علاوه بر انطباق عملکردها با سازوکارهای قانونی احقاق حقوق مردم را در اولویت اقدام و عمل خود قرار دهد، خاطرنشان کرد: قابلیت‌های موجود در سازوکار رفع تداخلات و اجرای طرح جامع حدنگار و متعاقبا صدور اسناد رسمی مالکیت افراد در اراضی کشاورزی دو روی یک سکه و در حقیقت مکمل یکدیگر هستند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/618169/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رودریگو فصل رئال را نابود کرد!

معرفی داور فینال لیگ قهرمانان اروپا

داور فینال چمپیونزلیگ معرفی شد

مادرید در آستانه ورود ژابی آلونسو؛ بشکه باروت!

رویای بزرگ پسر آنچلوتی؛ سرمربی‌گری بعد از 12 سال

دون کارلو راهی برزیل شد؛ آنچلوتی اولین سرمربی‌ خارجی سلسائو

آهنگ «بزن تار که امشب دلم از دنیا گرفته» با صدای گرشا رضایی

کشف راز قتل با تصادف ساختگی در محور سوادکوه

فیلم| آتش‌سوزی جنگل‌های مانشت مهار شد

برای نخستین‌بار در تهران از 1300 معلم مدارس استثنایی تقدیر شد

گوشت با کیفیت را از بازارهای میوه و تره بار بخرید

بلیط اتوبوس مشهد - تهران؛ آیا قیمت بلیط در ساعات مختلف متفاوت است؟

بزرگ‌ترین جنگل‌ جهان؛ آمازون یا تایگا؟

جاده غیر استاندارد مشهد به تهران رانندگان را به دردسر انداخت

از کتاب «من کیستم» نوشته استاد محمد شجاعی رونمایی می‌شود

برگزاری آئین رونمایی از کتاب وهابیت و جهان در غرفه وزارت امورخارجه

تخلف آشکار با طعم دود در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور

نسخه‌های دستنویس یار مهربان

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

آهنگ احساسی «زیر بارونا گمم» از هوروش بند

دفاع فدراسیون از داوران ال‌کلاسیکو؛ خداروشکر طبیعی بود!

فن‌دایک: آرنولد باید با هو شدن‌ها کنار بیاید!

شکست در کلاسیکو، همان چیزی که ژابی می‌خواست!

با برد در ال‌کلاسیکو قطعی شد؛ تمدید فلیک تا 2027

ایجنت رونالدو برنده توپ طلا را گفت

بی‌نقص، درخشان؛ بارسا حرف پپ را گوش کرد!

برنابئو میزبان اولین بازی فوتبال آمریکایی تاریخ اسپانیا

آنچلوتی انتخاب کرد؛ بدترین شیوه خداحافظی

سوارز: پدری و یامال من را شیفته خودشان کرده‌اند

هشتمین غیبت رونالدو به دلیل خستگی بدنی

فروردین ماه؛ ثبت‌نام 83 هزار سهامدار در سجام

شوخی طنزپرداز مشهدی با جلو و عقب کردن ساعت کاری کارمندان

عاملان دستبرد به اموال مجروحان تصادفات در مشهد دستگیر شدند

ترانه «من عاشق چشمت شدم…» با صدای علیرضا قربانی

پرداخت 458میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به نیازمندان خراسان‌جنوبی

خراسان جنوبی در مسیر توسعه؛ از زغال‌سنگ طبس تا صادرات ماهیرود

سقوط آزاد تورم در خراسان جنوبی؛ نرخ تورم از میانگین کشوری کمتر شد

سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه فرصت طلایی برای تحول دروازه زیارت و تجارت است

مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت (ره) برگزار می‌شود

ماجرای سوئیت رو به گنبد امام رضا(ع) که در اختیار شهید رئیسی قرار گرفت | چرا رئیسی به «سید محرومان» معروف شد؟

قیمت انواع آبزیان در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد

قیمت انواع آبزیان در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد

مشهد میزبان آیین بزرگداشت فردوسی با حضور سخنگوی دولت

رونمایی از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی» در مشهد

نرخ‌گذاری رایت کتاب برعهده ناشران است

انتشار 70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی

کودکانی که با کتاب بزرگ شوند باهوش‌تر می‌شوند

از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی» در مشهد رونمایی شد

حال خوب با کتاب + فیلم

عرضه کتاب «جسم‌انگاری خداوند نزد وهابیت» در نمایشگاه کتاب