پیام خراسان

آخرين مطالب

حق وردیلو مطرح کرد؛ بیمه دی جزو 5 شرکت برتر بیمه ای است/ مشکل کروکی‌های آنلاین در آینده نزدیک حل می شود بیمه دی

حق وردیلو مطرح کرد؛  بیمه دی جزو 5 شرکت برتر بیمه ای است/ مشکل کروکی‌های آنلاین در آینده نزدیک حل می شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بیمه دی را جزو 5 شرکت برتر بیمه ای دانست و گفت: در زمینه کروکی آنلاین شرکت های بیمه همکاری خواهند کرد و امروز جلسه‌ای با پلیس راهور داشتیم تا مشکلات کروکی آنلاین هرچه زودتر رفع شود.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی صبح امر‌وز 5 دی ماه با حضور طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه و رونمایی از 2 محصول جدید بیمه‌های خودرو این شرکت برگزار شد.
در این همایش حق وردیلو معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در این سال‌ها بیمه دی حال خوبی نداشت گفت: اما در این دوره زحمات زیادی کشیده شد و ما قدردان همه فعالان صنعت بیمه هستیم.
وی با بیان اینکه بیمه صنعتی است که می‌تواند محرک حوزه اقتصادی باشد افزود: این صنعت مسیر رشد ‌توسعه خود را در پیش گرفته و ‌‌هر روز وضعیت صنعت بیمه روبه پیشرفت است.
معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: صنعت بیمه نه تنها در حوزه های متفاوت سرمایه گذاری دارد، بلکه ایجاد اشتغال مولد نیز کرده‌ است.
حق وردیلو با اشاره به اینکه این صنعت زمینه هایی را برای رشد ‌اقتصادی کشور فراهم کرده بیان کرد: در زمینه اصلاح ساختار بدنه صنعت بیمه باید اتفاقاتی رخ دهد، ما در بیمه مرکزی قانون این صنعت را بازنگری خواهیم کرد و از نقطه نظرات فعالان حوزه بیمه در پیشنویس اولیه استفاده می‌کنیم.
وی افزود: باید از تجارب کشورهای دیگر در صنعت بیمه استفاده کنیم تا مسیر رشد و‌ بالندگی صنعت را پیش ببریم.
معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما 102 هزار نمایندگی در سراسر کشور داریم گفت: در بیمه دی 1097 نماینده حقیقی، 5 نماینده حقوقی و تعداد کمی نماینده زندگی داریم که نزدیک به 13 درصد پرتفوی بیمه دی توسط نمایندگان شکل می‌گیرد.
حق وردیلو بیان کرد: ما در زمینه شبکه فروش درخواست داریم که راهبرد مشخص تری از سوی شرکت اعمال شود، همچنین درخواست داریم در زمینه شبکه فروش و‌ رفع مشکلات آن تمهیداتی اندیشیده شود.
وی افزود: در زمینه کروکی انلاین شرکت های بیمه همکاری خواهند کرد و امروز جلسه‌ای با پلیس راهور داشتیم تا مشکلات کروکی انلاین هرچه زودتر رفع شود.
معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: ما مدافع جدی حقوق بیمه گذاران، بیمه گران و شبکه فروش هستیم و رقابت ناسالم میان همکاران را رفتاری نا پسندیده می‌دانیم.
حق وردیلو بیان کرد: سهم بیمه‌های زندگی عدد قابل توجهی در بیمه دی نیست و باتوجه به اینکه این شرکت جزو 5 شرکت برتر است، نمایندگان باید فعالیت بیشتری در زمینه بیمه‌های زندگی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه بیمه ثالث ‌و درمان باید ریسک پذیری بیشتری وجود داشته باشد افزود: در زمینه نظارت هوشمند با استفاده از فناوری های نوین رصدهایی را به صورت انلاین خواهیم داشت و درخواست داریم قوانین و مقررات را همکاران به خوبی رعایت کنند.
معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: شبکه فروش بزرگ بیمه دی تلاش خوبی داشته که جای تقدیر و تشکر دارد.
گفتنی است؛ در این مراسم از برگزیدگان مسابقه فروش بیمه دی تقدیر و مدیران ارشد شرکت بر اهمیت شبکه فروش تاکید داشتند و برنامه های پیش رو نیز اعلام شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/626706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهان فوتبال تسلیم فرازمینی بارسلونا

قانون گل زده در خانه حریف را برگردانید!

رکورد شگفت‌انگیز النصر از زمان جذب رونالدو

رقیب ایران برای قهرمانی آسیا از اسپانیا می‌آید

قول مهمی که آنچلوتی به پرز داد

اگر آرتتا جام نگیرد، به‌زودی اخراج می‌شود!

ستاره‌ای غیرمنتظره بارسلونا را شوکه کرد

آمار مصدومان و فوتی های حوادث جوی طی روزهای اخیر/ بیشترین آمار متعلق به کدام استان است؟

65 مصدوم و 6 فوتی در حوادث جوی 3 روز گذشته

تعداد مصدومان زمین‌لرزه رشتخوار به 29 نفر رسید؛ وقوع 8 پس‌لرزه تاکنون

بارش‌های رگباری و وزش باد خراسان‌ رضوی را فرا می‌گیرد؛ احتمال آبگرفتگی

آتش‌سوزی در میدان عدالت مشهد

تحول واقعی در آموزش و پرورش یعنی تحول در فرآیندهای یاددهی و یادگیری

سعه صدر از مهم‌ترین ویژگی‌های معلمان است

میکس سینمایی با آهنگ «تقویم مچاله» محسن یگانه

علیرضا افتخاری: از محمود احمدی نژاد خیلی ناراحتم!

دختران؛ آینده‌سازان و کلید رشد و توسعه کشور هستند

مقایسه مسی و رونالدو با لامین یامال در 17 سالگی؛ هر 50 سال یک‌بار یا یک بار در تاریخ؟

جشن روز دختر با محوریت عفاف و حجاب در مشهد برگزار شد

بی توجهی به مدیریت پسماند 5 مسئول تالش را راهی دادگاه کرد

23 نفر در زمین لرزه تربت حیدریه مصدوم شدند

گزارش اولیه از خسارات زلزله صبح امروز در رشتخوار/ وقوع 8 پس‌لرزه تاکنون

جوان 38 ساله مفقودی در ارتفاعات شاه‌جهان پیدا شد

آغاز رقابت 12 هزار داوطلب کنکور در خراسان شمالی

کیش میزبان بیش از 100 تور اپراتور و فعال گردشگری از 33 کشور جهان

آیت‌الله کاظم صدیقی خطیب این هفته نماز جمعه تهران

قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی چند؟

دومین اجلاسیه 75 شهید طلبه و روحانی خراسان جنوبی برگزار شد

ناراحتی ماسکرانو از حذف؛ حرف زدن آسان است

نیمار سد حضور ژسوس در تیم ملی برزیل

شکستن رکورد امباپه؛ کسی حریف یامال نیست!

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

هشتمین حذف دردناک مسی در لیگ قهرمانان

گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!

شاهکار فلیک و اینزاگی؛ نمایشی که یادمان نمی‌رود

تضمین امنیت شرط جذب سرمایه‌گذار است

افزایش خسارات جوی در کشور؛ 6 کشته و 65 مصدوم طی روزهای اخیر

موزیک ویدئوی قطعه جدید و عاشقانه محسن چاوشی با نام «زندان بان»

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

جابجایی بیش از 500 هزار تن کالا از خراسان جنوبی

زلزله خراسان تاکنون 19 مصدوم داشته | این 5 شهر صبح امروز لرزیدند

سدها در بهار کم بارش مشهد خالی است

سد‌ها در بهار کم بارش مشهد خالی است

قیمت گوشی سقوط کرد

افزایش 40 درصدی هزینه‌های اجاره‌ نشینی

فابرگاس بین دو نیمه پیشنهاد داد، لکنت زبان گرفتم!

دیگر نباید روی ایستگاهی از اینتر گل بخوریم!

یامال مثل مسی بارسا را به دوش می‌کشد