پیام خراسان

آخرين مطالب

معاون اول رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور:

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم وزارت رفاه

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در راستای ارتقای وضعیت معیشتی بازنشستگان گفت: با تصمیمات اتخاذ شده در دولت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر بازنشستگان و مستمری‌بگیران و همچنین حل مشکلات درمانی ایشان در حال پیگیری و اجرایی‌شدن است.

محمد مخبر، صبح امروز دوشنبه در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور سازمان تأمین اجتماعی که در مجموعه فرهنگی‌ورزشی تلاش برگزار شد، با تأکید بر اینکه دولت با جدیت پیگیر متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است و تا پایان دولت این موضوع حل خواهد شد، گفت: حداقل کف حقوق ماهیانه 6 میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی از نظر دولت قابل قبول نیست و باید مساله حداقل حقوق دریافتی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هر چه سریعتر حل شود و به زودی به حداقل حقوق ماهیانه آنها را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم که تاکنون نیز در این دولت ارزشمندترین بنگاه های اقتصادی برای پرداخت بدهی‌های تأمین اجتماعی به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده است و اکنون تأمین اجتماعی از یک سازمان بدهکار در ابتدای دولت به یک دستگاه طلبکار تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم به‌ویژه در حوزه شیوع بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: بازنشستگان ارزشمندترین و مهمترین سرمایه کشور هستند و با وجود تمام این سختی‌ها، حل مشکلات بازنشستگان و پرداخت حقوق آنان از مهمترین دغدغه‌های اصلی دولت بود که توانستیم این مشکلات را با آموزه‌های مکتب امام خمینی(ره) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری پشت سر بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های دولت سیزدهم توانستیم با افزایش فروش نفت و آزادسازی دارایی های مسدود شده کشور وضعیت درآمدی را سامان دهیم.
وی با بیان اینکه باید در تعریف بازنشستگی و ازکارافتادگی تجدیدنظر صورت پذیرد، ادامه داد: مفهوم بازنشستگی و خانه نشینی در فرهنگ دینی و تاریخی کشور موضوعیتی ندارد.
وی ادامه داد: دستاوردهای کنونی کشور و پیشرفت های بدست آمده طی سالیان گذشته در تمامی این حوزه ها حاصل تلاش‌ها و زحمات نسل بازنشسته امروز است و بزرگترین اشتباه این است که با بازنشستگی، کار و فعالیت یک نیروی با تجربه پایان یافته تلقی شود.
وی با تأکید بر اینکه باید راهبرد انتقال اقتصاد از بخش دولتی به بخش خصوصی در دولت، وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی با کمک جوانان باانگیزه در کنار نسل مجرب و با تجربه ی بازنشسته پیگیری شود تصریح کرد: باید عرصه اقتصادی نیز همانند سیاست و امنیت در دست مردم باشد تا مسائل حل شود و قرار گرفتن حوزه های تعاون، تأمین اجتماعی و اشتغال زایی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معنای آن است که همه اسباب نهضت انتقال اقتصاد از دولت به مردم در این وزارتخانه و توسط بازنشستگان به عنوان توانمندترین بخش جامعه شدنی است که دولت باید بسترهای حضور آنان را در عرصه اقتصادی فراهم نماید.
مخبر در ابتدای سخنان خود با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر ادامه داد: ایام دهه فجر با نام امام خمینی (ره) گره خورده است و ایشان شخصیتی فقیه، فیلسوف، عارف، انسان شناس، جریان شناس و مدبر بودند که مکتب خدامحور و مردم باور ایشان کماکان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مکتب و آموزش امام خمینی(ره) در مبارزه با نظام سلطه و ظالمان در جهان سابقه نداشته است افزود: این فرهنگ سازی امام در تمام دنیا گسترش یافته است و آمریکا و رژیم صهیونیستی که نماد قدرتی بودند که هر چه تصمیم بگیرند، عملیاتی می‌شود، امروز به مرحله‌ای رسیده‌اند که با بروزترین تسلیحات و تجهیزات پیشرفته در یک باریکه چند کیلومتری در غزه با چند هزار رزمنده فلسطینی اینچنین گرفتار شدند و هیچ چاره و راه فراری برای خود نمی‌بینند.
لازم به ذکر است در این مراسم دکتر مخبر در ارتباطی ویدیو کنفرانسی با مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ورزشی صندوق بازنشستگی کشوری که در مشهد در حال برگزاری بود، در جریان درخواست‌ها و مطالبات آنان قرار گرفت.
«سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به آمار 2/3 میلیون نفری بیمه‌شده جدید در سازمان تأمین اجتماعی و همچنین تحت پوشش بیمه قرارگرفتن هشتصد هزار نفر از عشایر توسط صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در این دولت بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است و در حال حاضر تمامی اقدامات درمانی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در مراکز این سازمان رایگان است و با تمهیدات جدید دولت افراد بیش از 65 سال سن در بیمارستان های دانشگاهی به صورت رایگان بستری می‌شوند و با اراده دولت سیزدهم، تاکیدات رئیس‌جمهور محترم و پیگری های معاون اول رئیس‌جمهور به زودی مشکلات بازنشستگی حل می شود.
همچنین «میرهاشم موسوی» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به بدهی 106 هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی در ابتدای دولت سیزدهم ادامه داد: در دو سال گذشته 240 هزار میلیارد تومان بدهی تأدیه‌شده و یا در حال انجام است که چنین دستاوردی در سازمان تأمین اجتماعی تاکنون رقم نخورده بود و امروز پرداخت حقوق و مستمری بازنشستگان کشور بدون یک ریال استقرار از بانک مرکزی در حال انجام است.
در ادامه نیز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور از سیزده برگزیده کشوری به نمایندگی از بازنشستگان و مستمری بگیران نمونه با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
در حاشیه این مراسم نیز از 46 دستگاه آمبولانس مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در 15 استان با سرمایه‌گذاری بالغ بر 250 میلیارد تومانی رونمایی شد.
16 بهمن 1402 17:11
کد خبر : 334,614
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/640424/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

کشف و ضبط 20 کیسه آرد عرضه خارج از شبکه دربردسکن

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

برانکو در دادگاه؛ به من ربطی ندارد!‌‎

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

نوا لانگ در یک قدمی انتقال به ناپولی

جدایی فیلیپ بیلینگ و نوآ اوکافور از ناپولی

بعد از سزار؛ جدایی یک مدافع کهنه‌کار دیگر از اتلتیکو ‏

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

مأموریت هیئت مدیره پرسپولیس به درویش برای اقاله قرارداد کارتال

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

پایان کار اسماعیل کارتال در پرسپولیس؛ سرمربی ترکیه‌‌ای به ایران باز نمی‌گردد

قضاوت داور خراسانی در مسابقات جام جهانی فوتبال دانشگاهی 2025

برقراری 2 پرواز فوق‌العاده هما در مسیر مشهد به دبی و برعکس

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

حضور 31 ورزشکار و مربی از خراسان رضوی در پاراآسیایی جوانان دبی 2025

برگزاری مراسم تشییع شهدا در روز‌های آینده

آمادگی فعالان اقتصادی در کمک به بازگشت اتباع افغانستانی

نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان

آغاز احیاء تاریخی محل روایت حدیث سلسله‌ الذهب در نیشابور

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

افزایش 11 درصدی تسهیلات حمایتی اشتغال زایی

عطر عاشقی در عشق آباد

حضور با صلابت و پاسخ مردم خراسان جنوبی به دشمن

پنجمین روز از ماه محرم، به نام عبدالله‌بن‌حسن

حضور داور خراسانی در مسابقات جام جهانی فوتبال دانشگاهی 2025

آمادگی شبکه دامپزشکی خوشاب برای نظارت بر ذبح دام نذری

توزیع 30 تن برنج در بین هیات‌ های مذهبی سبزوار

خطاطی اهنگ علاج از چاوشی در مترو توسط یکی از مسافران

پلی به گذشته؛ پنالتی چیپ فوق‌العاده فرانچسکو توتی به فن در سار در نیمه نهایی یورو 2000 مقابل هلند

الهلال آماده تاریخ سازی!

فیفا سلامت بازیکنان را به پول فروخته است

مهار استثنایی مانوئل نویر مقابل فلامینگو؛ دود هنوز هم از کنده بلند می‌شود

هیجان هافبک اینتر؛ منتظر بازی برابر مودریچم!

اولتیماتوم بارسلونا به نیکو ویلیامز