پیام خراسان

آخرين مطالب

مرتضوی در آیین افتتاح یک‌هزار پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای:

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت وزارت رفاه

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه مهارت‌آموزی را لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور دانست و گفت: راهبرد‌های سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای بر مبنای توسعه اشتغال و مهارت‌آموزی اشتغال‌محور تعریف شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی در آیین افتتاح و بهره‌برداری از یک‌هزار پروژه‌ سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور اظهار داشت: امروز ایران اسلامی به یک کارگاه بزرگ اجرایی، عمرانی و آموزشی تبدیل‌شده که شاهد مثال آن بهره‌برداری از یک‌هزار مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و کارگاه‌های آموزشی با اعتبار بیش از یک‌هزار و 200 میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: مرز‌های توسعه زمانی درنوردیده می‌شود که کارگزاران توسعه‌محور مجهز بر ابزار عمل و علم باشند.
مرتضوی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر بازطراحی، تنظیم و ارائه لایحه اساسنامه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و تصویب در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان اقدام بسیار ارزشمند و شایسته‌ای بود که محقق شد.
وی ابراز‌ امیدواری کرد: براساس اساسنامه جدید بتوانیم به تفکر مردمی‌سازی اقتصاد و واگذاری امور مردم به مردم در حوزه آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای، بیش از پیش توفیقات لازم را به دست بیاوریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اهمیت نقش‌آفرینی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در نهضت ملّی مهارت یکی از ابداعات وزارت کار است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین مسیر‌های برون‌رفت و کنترل آسیب‌های اجتماعی ایجاد اشتغال است.
مرتضوی، علم و مهارت را دو ضلع اصلی توسعه نهضت ملّی مهارت عنوان کرد و گفت: مردمی‌سازی و برون‌سپاری در حوزه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی بر ضرورت تعریف رشته‌های مهارت‌آموزی متناسب با اولویت‌سنجی بازار کار و اشتغال تأکید کرد.
وزیر کار خاطرنشان کرد: همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور در دستورکار است.
«مهرداد عظیمی» رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور نیز در این آیین گفت: این پروژه‌ها در بخش دولتی و غیردولتی در حالی امروز به مرحله افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد که پروژه‌های بخش دولتی شامل افتتاح 6 مرکز دولتی، 7 مرکز مدیریت، 24 کارگاه آموزش دولتی، 6 واحد پذیرنده محیط کار واقعی، 3 تجهیز کارگاه آموزشی و 3 واحد کارگاه سنجش است.
وی افزود: پروژه‌های دولتی که امروز به بهره‌برداری می‌رسند و رسماً آغاز به کار می‌کنند، راه‌اندازی 6 مرکز آموزشی با 25 کارگاه و زیربنای 20 هزار مترمربع و راه‌اندازی سه کارگاه سنجش مهارت با صرف اعتبار 10 میلیارد ریال که 13 هزار نفر سنجش به ظرفیت آموزشی سازمان در بخش دولتی اضافه خواهد شد.
عظیمی ادامه داد: در بخش غیردولتی پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شود ایجاد 878 آموزشگاه آزاد فنی‌و‌حرفه‌ای، 6 کارگاه آموزش محیط کار واقعی، 7 مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی دانشگاهی و 73 عنوان مرکز آموزش جوار کارگاهی است که مجموع این پروژه‌ها به ایجاد اشتغال مستقیم حداقل 2600 نفر کمک می‌کند.
معاون وزیر کار افزود: همچنین 38 هزار نفر دوره آموزش در سال به ظرفیت‌های آموزش سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای اضافه می‌شود که مجموع این آموزش‌ها در بخش خصوصی با صرف اعتبار بالغ بر 1000 میلیارد تومان خواهد بود.
به گفته عظیمی، طی این دوره 187 هزار نفر آموزش نیز در حوزه مشاغل خانگی به ثبت رسیده که نسبت به دولت قبل 37 درصد رشد داشته است.
در این نشست مدیران‌کل سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای سراسر کشور گزارشی از عملکرد استان‌های خود ارائه کردند.
گفتنی‌است، امروز با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی 1000 پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور با اعتباری بالغ بر 1200 میلیارد تومان در سراسر کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
17 بهمن 1402 20:10
کد خبر : 334,808
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/640986/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشک‌های مدیرعامل الهلال پس از برتری مقابل منچسترسیتی

شادی بازیکنان الهلال در رختکن پس از برتری مقابل منچسترسیتی

خلاصه بازی منچسترسیتی 3-4 الهلال

لودی: از پیروزی الهلال مقابل سیتی تعجب نکردم

وویچک شزنی بازیکن آزاد شد

لئوناردو: دو گل به سیتی تقدیم به مادر عزیزم!

تلاش فیف‌پرو برای مقابله با گرما در جام جهانی باشگاه‌ها

ستاره نوظهور بسکتبال چین در NBA

بازگشت دوباره مسی به بارسلونا؟

موسیالا وارث پیراهن سانه شد

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

نامه رسمی پرسپولیس برای جذب دو سرمربی خارجی

آیین سنتی نخل‌گردانی در حسینه حرم رضوی

قدردانی از آتش‌نشانان مشهدی اعزامی به تهران در پی حملات رژیم صهیونیستی

اختصاص 70 میلیارد تومان به پارک علم و فناوری

ورود ناوگان جدید اتوبوسرانی مشهد از اواسط امسال

ضرورت افزایش ارائه خدمات به اتباع افغانستان در مرز دوغارون تایباد

603 مدرسه در خراسان رضوی، آماده اقامت زائران

اعتبار 80 میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر رضوی

ترانه «هنوز باهاتم» با صدای علی لهراسبی

نماینده مجلس: انسجام ملت و نیروهای مسلح معادلات قدرت‌های جهانی را برهم زد

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

پرداخت 105 میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی خراسان جنوبی

عزاداری شب چهارم محرم در مساجد و تکایای خراسان شمالی

محال است تَن به ذلّت دهیم؛ پیام عزاداران حسینی به دشمنان

خراسان شمالی پیشگام در صدور مجوز‌های بی نام سرمایه‌گذاری

مراسم ورود کاروان نمادین امام رضا (ع) به روستای فدیشه نیشابور

آغاز احیای تاریخی محل روایت حدیث سلسله‌ الذهب در نیشابور

دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ارسال لینک جعلی در جغتای

تمرکززدایی یکی از اولویت‌های سازمان صدا و سیما است

تشدید نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در مشهد

پرورش 4 هزار قطعه بوقلمون در جوین

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

تشییع پیکر مطهر شهید اسماعیل نادی در سربیشه

قدردانی بانوان آیسکی از نیروهای مسلح

عضویت رایگان کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان تا 20 تیر

راه‌یابی اثر رادیویی در جستجوی دوست به جشنواره بین‌المللی ABU 2025

گواردیولا: تبریک به الهلال، تعویض هالند دلیل داشت

بحران در لیسبون پرتغال با تهدید ویکتور گیوکرش!

گالتیه از دحیل به لیگ عربستان

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت!

کیوو: همیشه نیمه پر لیوان را می‌بینم

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

گومیس: از توقف رئال جلوی الهلال شگفت‌زده نشوید!

گردوغبار همچنان بر خراسان رضوی حاکم است

تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان شمالی به صفحات خورشیدی؛ تا پایان سال آینده

برگزاری مراسم ورود کاروان نمادین امام رضا (ع) به روستای فدیشه نیشابور

قدردانی از آتش نشانان مشهدی اعزامی به تهران در پی حملات رژیم صهیونیستی