پیام خراسان

آخرين مطالب

اوسط در میز خدمت وزارت کار در نمازجمعه تهران:

خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم، رسالت اصلی دولت سیزدهم است/ طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت دهه فجر در سراسر کشور برگزار می‌شود وزارت رفاه

خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم، رسالت اصلی دولت سیزدهم است/ طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت دهه فجر در سراسر کشور برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم را رسالت اصلی دولت مردمی سیزدهم دانست و گفت: طرح میز خدمت تحت عنوان «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت 45اُمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به‌طور همزمان در سراسر کشور در دهه فجر امسال به محوریت ادارات‌کل استانی برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، «امیرعلی‌ اوسط» گفت: به‌مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، میز خدمت ارتباطات مردمی تحت عنوان ویژه برنامه «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» در محل میز ستاد، مستقر و علاوه بر پاسخگویی به موضوعات مطروحه مردم در ایام مذکور، مراسم افتتاحیه میز خدمت با ساختار جدید و رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری و مسئولین ارشد دستگاهی(ستادی و سازمان‌های تابعه) عملیاتی شد. 
وی تصریح کرد: همچنین در راستای این طرح ملّی و تأکیدات مقام عالی وزارت مبنی بر تکریم مردم و تسریع در فرآیند پاسخگویی، میز خدمت وزارت کار، امروز در نماز‌جمعه تهران در محل مصلای امام خمینی(ره) نیز به‌منظور استماع موضوعات مطروحه مردم و پاسخگویی به مشکلات و مسائل آنان مستقر شد.
اوسط تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که مردم عزیز، شیرینی دریافت خدمت و گره‌گشایی از کار را به‌صورت آنی و لحظه‌ای در میز خدمت دریافت کنند.
رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، مهم‌ترین هدف اجرای طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» را خدمت‌رسانی به مخاطبین دستگاهی(ستادی و سازمان‌های تابعه)، استماع مسائل و مشکلات مردمی و پاسخگویی دقیق و مناسب به درخواست و شکایات آنان، افزایش رضایت‌مندی مردم، کاهش آمار مکاتبات مردمی و ساماندهی و راهبری و نظارت بر فرآیند رسیدگی به آن مکاتبات عنوان کرد.
وی خاطرنشان ساخت: برگزاری این رویدادهای میدانی موجبات جهاد تبیین اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای مردم عزیز را فراهم می‌کند.
اوسط افزود: میز خدمت وزارت تعاون جهت پاسخگویی به سؤالات مردم و مشاوره‌های کاربردی و حل مشکلات نیز در روز 22 بهمن‌ماه در مقابل درب ورودی وزارتخانه واقع در خیابان آزادی برپا می‌شود.
براساس این گزارش، در حاشیه نمازجمعه امروز تهران، مدیران و رؤسای سازمان‌ها و مدیران‌عامل بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در میز خدمت در دیدار چهره به چهره با مردم تحت‌ عنوان برنامه «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» با اقشار مختلف دیدار و گفت‌وگو کردند و پاسخگوی مسائل و مشکلات آن‌ها بودند.
21 بهمن 1402 09:20
کد خبر : 335,032
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/642057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشک‌های مدیرعامل الهلال پس از برتری مقابل منچسترسیتی

شادی بازیکنان الهلال در رختکن پس از برتری مقابل منچسترسیتی

خلاصه بازی منچسترسیتی 3-4 الهلال

لودی: از پیروزی الهلال مقابل سیتی تعجب نکردم

وویچک شزنی بازیکن آزاد شد

لئوناردو: دو گل به سیتی تقدیم به مادر عزیزم!

تلاش فیف‌پرو برای مقابله با گرما در جام جهانی باشگاه‌ها

ستاره نوظهور بسکتبال چین در NBA

بازگشت دوباره مسی به بارسلونا؟

موسیالا وارث پیراهن سانه شد

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

نامه رسمی پرسپولیس برای جذب دو سرمربی خارجی

آیین سنتی نخل‌گردانی در حسینه حرم رضوی

قدردانی از آتش‌نشانان مشهدی اعزامی به تهران در پی حملات رژیم صهیونیستی

اختصاص 70 میلیارد تومان به پارک علم و فناوری

ورود ناوگان جدید اتوبوسرانی مشهد از اواسط امسال

ضرورت افزایش ارائه خدمات به اتباع افغانستان در مرز دوغارون تایباد

603 مدرسه در خراسان رضوی، آماده اقامت زائران

اعتبار 80 میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر رضوی

ترانه «هنوز باهاتم» با صدای علی لهراسبی

نماینده مجلس: انسجام ملت و نیروهای مسلح معادلات قدرت‌های جهانی را برهم زد

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

پرداخت 105 میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی خراسان جنوبی

عزاداری شب چهارم محرم در مساجد و تکایای خراسان شمالی

محال است تَن به ذلّت دهیم؛ پیام عزاداران حسینی به دشمنان

خراسان شمالی پیشگام در صدور مجوز‌های بی نام سرمایه‌گذاری

مراسم ورود کاروان نمادین امام رضا (ع) به روستای فدیشه نیشابور

آغاز احیای تاریخی محل روایت حدیث سلسله‌ الذهب در نیشابور

دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ارسال لینک جعلی در جغتای

تمرکززدایی یکی از اولویت‌های سازمان صدا و سیما است

تشدید نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در مشهد

پرورش 4 هزار قطعه بوقلمون در جوین

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

تشییع پیکر مطهر شهید اسماعیل نادی در سربیشه

قدردانی بانوان آیسکی از نیروهای مسلح

عضویت رایگان کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان تا 20 تیر

راه‌یابی اثر رادیویی در جستجوی دوست به جشنواره بین‌المللی ABU 2025

گواردیولا: تبریک به الهلال، تعویض هالند دلیل داشت

بحران در لیسبون پرتغال با تهدید ویکتور گیوکرش!

گالتیه از دحیل به لیگ عربستان

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

رئیس باشگاه الهلال اشک می‌ریخت!

کیوو: همیشه نیمه پر لیوان را می‌بینم

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

گومیس: از توقف رئال جلوی الهلال شگفت‌زده نشوید!

گردوغبار همچنان بر خراسان رضوی حاکم است

تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان شمالی به صفحات خورشیدی؛ تا پایان سال آینده

برگزاری مراسم ورود کاروان نمادین امام رضا (ع) به روستای فدیشه نیشابور

قدردانی از آتش نشانان مشهدی اعزامی به تهران در پی حملات رژیم صهیونیستی