پیام خراسان

آخرين مطالب

فردا همه دعوتیم مقالات

فردا همه دعوتیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - فردا همه دعوتیم تا لبیک بگوییم به آن چه 45 سال پیش برای آن قیام و انقلاب کردیم.
فردا همه دعوتیم تا با لبیک گویی دوباره به نظام جمهوری اسلامی ایران، و به همه آن هایی که در حال خدشه وارد کردن به فتح الفتوح قرن حاضر هستند بگوییم به آن چه برای آن قیام کرده ایم، به پا خواسته ایم و خون داده ایم پایبندیم و ادامه می دهیم این را راه تا پای جان.

پیام خراسان

همه هم دعوت نامه حضور را دریافت کرده اند و منتظرند تا زمان موعد یعنی فردا، فرا رسد و به اقیانوس خروشان اجتماع های مردمی در سراسر ایران زمین بپیودند.
مردم خراسان جنوبی هم که در این 45 سال در همه رویدادها و رخ دادها جزو حاضران بوده اند نیز همه آماده اند برای این حضور.
این حضور هم مربوط به جای جای این خطه از ایران زمین می شود از دوره ترین و مرزی ترین نقطه تا مرکز استان. از غرب تا جنوب، از شرق تا غرب خراسان جنوبی.
از عشایر و مرزبان گرفته تا کارگر و کارمند، از زن گرفته تا مرد، از کودک گرفته تا پیر، از دانشجو گرفته تا استاد دانشگاه، از دانش آموز گرفته تا معلم، از سرباز گرفته تا فرمانده و سردار و.... آری فردا همه لبیک گویی حضور در اجتماع ها مردمی اند آن هم در سراسر خراسان جنوبی با جمعیت چند نفر تا چند هزار تایی و چند میلیونی.
برای این که این حضور همانند همیشه پرشور، حداکثری باشد و چون خاری در چشمن دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی ایران تشکل ها، نهادها، سازمان و... نیز همه دعوت‌نامه هایی برای حضوری بی مانند را صادر کرده اند و از اعلام حضور این نهاد و تشکل در اجتماع مردمی یوم الله 22 بهمن 1402 خبر داده اند.
آری فردا قاینی ها، فردوسی ها، طبسی، سرایانی ها، خوسفی ها، بیرجندی ها، بشرویه ای ها، همه به میدان لبیک به انقلاب اسلامی در چهل و پنجمین سالگرد آن می آیند. 
اما مرزنشینان خراسان جنوبی یعنی نهبندانی ها، سربیشه ای ها، درمیانی ها و زیرکوه ای ها نیز همانند همیشه در میدان بیش از پیش حاضرند و لبیک گویی این انقلاب و آرمان های آن.
بعلاوه همه دانشجویان نیز به ویژه آن ها که مهمان خراسان جنوبی اند و در این مراکز آموزش عالی این استان مشغول به تحصیل نیز می گویند به طور هم به این مهمانی میلیونی می آییم و دوباره می گوییم که لبیک گویی امامین انقلاب اسلامی ایران و شهدا و آرمان های بلند هستیم.
کودکان و نوجوانان نیز به همراه پدران و مادران به طورحتم به این اجتماع عظیم مردمی می آیند تا آن ها نیز بگویند که هر چند کودکیم اما لبیک گویی آرمان ها انقلابی که پدران و مادران و پدر بزرگ و مادر بزرگ هایمان برای آن قیام کرده اند هستیم.

پیام خراسان

آیت الله سید علیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز با صدور بیانیه ای از عموم مردم برای حضور در این اجتماع دعوت کرد.
در این بیانیه آمده است : بسم الله الرحمن الرحیم
وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا(الإسراء/81)
فرخنده باد تقارن عید مبعث پیامبر مهر و رحمت و طلوع چهل و پنجمین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی بر مردم بزرگ و فجر آفرین خراسان جنوبی.
در آستانه انتخابات سرنوشت ساز یازدهم اسفندماه و حماسه سازی مردم صبور و پیروزمند غزه در تقابل جبهه حق و باطل ، بار دیگر جوانان هوشمند و مردم همیشه در صحنه استان با حضور پر شور خود در راهپیمایی و جشن ملی 22 بهمن ماه صحنه هایی از شکوه ، همبستگی و امید را در مقابل چشم جهانیان به نمایش خواهند گذاشت.

پیام خراسان

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز از برگزاری راهپیمایی یوم الله 22 بهمن 1402 در بیش از 140 نقطه استان خبر داد و در بیانیه ای از عموم مردم برای حضور در این اجتماع دعوت به عمل آورد . در بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز آمده است: بســم الله الـرحـمن الـرحیـم
یوم الله 22 بهمن ماه 1357 فتح الفتوح بزرگ مردمی است که پس از سال ها جهاد و قیام به بار نشست و همچون خورشیدی فروزان بر جهان غرق شده در ظلمات جهالت مدرن تلألو یافت و جان های یخ زده از ظلم و استبداد را از زنجیر بندگی و اسارت استعمار و استکبار رهایی داد.
حضـور حمـاسـی و وحـدت‌بخش مردم ایـران در مراسمات چــهــل و پنجمیـن ســالگـرد پیــروزی انــقلاب اســلامـی با شعار محوری«جشن ملی، مشارکت پرشور، آینده روشن» تجدید بیعتی دوباره با آرمانهای والای حضـرت امام خـمـینی«رحمت الله علیه»، حضرت امام خامنه ای«مدظله العالی» و شهدای والامقام بوده و برای دوستان مایۀ نشاط و امید و برای دشمنان زبون این انقلاب مایۀ یأس و ناامیدی است.
راهپیمایی یــوم‌الله 22 بـهمـن در استان خراسان جنوبی صـبح روز یکشــنبه، در بیش از صد و چهل نقطه استان همزمان با سـراســر کشــور برگزار می ‏گردد.
این مراسم در مرکز استان از سـاعـت 9:00 صــبح از مسـیـر میدان شهدا به سمت میدان قدس آغاز خواهد شد وسخنران محوری این مراسم حضرت حجت الاسلام و المسلمین شیرازی، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خواهند بود.
مراسم گلبانگ الله اکبر و نور افشانی نیز در سطح استان همزمان با سراسر کشور در تاریخ 21 بهمن ساعت 21 برگزار خواهد شد. زمان شروع این مراسم در شهر بیرجند ساعت 19:30 در محل امامزادگان باقریه خواهد بود.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، ضمن تبریک فرارسیدن یوم الله 22 بهمن، از عموم اقشار مردم شریف و همیشه در صحنه استان دعوت نمود با حضور پرشور و گسترده خود در مراسم گلبانگ الله اکبر و نورافشانی و راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، اتحاد، همدلی و حضور معنادار خود در صحنه های دفاع از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی را در معرض دید جهانیان قرار دهند.

پیام خراسان

ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خراسان جنوبی زمان و مسیر راهپیمایی یوم الله 22 بهمن را در مراکز شهرستان های استان اعلام کرد.
براساس اعلام ستاد دهه فجر خراسان جنوبی راهپیمایی 22 بهمن در مرکز استان (بیرجند) ساعت 9 صبح از میدان شهدا آغاز و به میدان قدس ختم می شود.
همچنین در سربیشه نیز این مراسم ساعت 9 صبح از میدان صاحب الرزمانی (عج) آغاز شده و به سمت میادین سردار سلیمانی و امام خمینی (ره) ادامه یافته و مهدیه سربیشه نقطه پایانی این مراسم است.
در مراکز شهرستان های بشرویه، خوسف، درمیان، زیرکوه سرایان، طبس و نهبندان این مراسم ساعت 9 صبح آغاز می شود.
این مراسم در بشرویه از میدان امام خمینی (ره) این شهر آغاز شده و به سمت بلوار انقلاب و چهار راه ابوذر بشرویه ادامه خواهد یافت.
در خوسف نیز این مراسم از میدان شهید قهرمان آغاز شده و در مسجد جامع این شهر خاتمه می یاید.
در مرکز شهرستان درمیان (اسدیه) نیز این مراسم از انتهای بولوار وحدت اسدیه آغاز شده و در مسجد محمد رسول الله (ص) این شهر هم به پایان می رسد.
مسیر راهپیمایی 22 بهمن در شهر حاجی آباد مرکز شهرستان زیرکوه هم از سه راهی جهاد تا سه راهی معلم این شهر ادامه دارد.
راهپیمایی 22 بهمن در سرایان نیز از میدان قدس آغاز شده و در مسیرهای مسجد جامع و گلزار شهدای گمنام این شهر ادامه می یابد.
مسیر راهپیمایی طبس نیز میدان انقلاب - چهار راه قدس و میدان امام خمینی (ره) این شهر است.
راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در مراکز شهرستان های قاین و فردوس نیز از ساعت 10 آغاز می شود و مسیر راهپیمایی نیز در این شهرها از میدان امام خمینی (ره) تا مصلی قاین و در فردوس نیز از میدان غدیر تا میدان انقلاب این شهر خواهد بود.
در مراکز بخش ها و روستاهای خراسان جنوبی نیز این مراسم همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.
پایان پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/642123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنجال چمدان مسافرتی پس از شکست و حذف

کولویل: چلسی، اینتر یا رئال نیست که به پاریس ببازد!

نونو مندس: من بهترین مدافع چپ دنیای فوتبال نیستم

هراس یووه از علاقه الماس جوان به بارسا

هک اینستاگرام ستاره سابق الهلال جنجالی شد

ایجاد هزار و 67 شغل به همت بسیج سازندگی خراسان‌شمالی

دستگیری 13 نفر افغان بعلت ورود غیرقانونی در صالح آباد

تازه‌های بازار موسیقی کدام آلبوم‌ها هستند؟

ارائه گزارشی از دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد با خانواده شهدای اقتدار به استاندار یزد

جزئیات بازسازی و نوسازی منازل آسیب دیده از جنگ در تهران

همدلی مردمان خوسف خراسان جنوبی در آئینی کهن

تیم عربستانی دست روی گزینه میلان و یووه گذاشت

مارکینیوش: حس قهرمانی در اروپا را هرگز تجربه نکرده بودم!

آتش‌سوزی تریلی پرس‌کاه در نزدیکی مشهد

کار سخت زیر آفتاب داغ؛ اما دل‌هایی سرشار از امید

آتش سوزی جنگل هاور خراسان شمالی مهار شد

خط کشی 580کیلومتر از جاده‌های خراسان شمالی

آتش‌سوزی تریلی پرس‌کاه در مشهد

مهار دومین آتش سوزی تابستانی منابع طبیعی در نیشابور

پیگیری ویژه برای حل مشکل کم‌آبی کوهسرخ

بازدید معاون رئیس جمهور از وضعیت مهاجران در تربت جام

معافیت مالیاتی بیمه عمر مشروط شد

فواید یادگیری زبان انگلیسی که هیچکس به شما نمی‌گوید: آیا برای افزایش 15 درصدی حقوقتان آماده‌اید؟

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد؛ افزایش 80 درصدی نسبت به سال گذشته

اتمام طرح‌ های نیمه تمام و مصوبات سفر‌ها، اولویت اعتبارات شهرستانی

ازسرگیری پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی شهید کاوه بیرجند

هفت شکست اینزاگی برابر شاگرد جدیدش

احساسی شدن نورگارد از دیدن فرزندش موقع گرفتن عکس برای معارفه در آرسنال

گرت بیل: ژابی از کنار گذاشتن هیچ ستاره‎‌ای نمی‌ترسد

پیکر همسر امام‌جمعه سابق مشهد تشییع شد

برآورد تولید 748 تُن عدس در خراسان شمالی

مهار سریع دو حریق مسکونی در مشهد توسط آتشنشانان

هوای مشهد امروز 21 تیر ناسالم است

بازدید و بررسی معاون رئیس جمهور از وضعیت مهاجران افغان در تربت جام

دستگیری شکارچیان متخلف در شهرستان نهبندان

پیام تسلیت استاندار خراسان جنوبی در پی درگذشت مادر معزز شهیدین عبادی

ادعای هافبک چلسی: نزدیک بود از گرما غش کنم!

تاریخ‌سازی در فصل 2025 تنیس جهان

انتخاب گرت بیل: توپ طلا را به دمبله بدهید

انتقال مهدی طارمی به فنرباغچه قطعی شده است؟

سینر: رقابت من با آلکاراس تازه شروع شده است/ بگذارید زمان قضاوت کند

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد الوصل امارات

کشف 4 هزار بسته ماده مخدر ناس در گرمه

اجتماع بزرگ، زینبیون در مه ولات

سقوط پژو پارس به داخل کانال در مشهد

ترانه عاشقانه «ناز شستت» از رضا صادقی

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد

پرورش دومین ماهی پرورشی دنیا در خراسان جنوبی

تولید 10 مستند رادیویی ویژه شهدای اقتدار ملی در رادیو خاوران