پیام خراسان

آخرين مطالب

الفت‌پور اعلام کرد؛

آغاز به کار سامانه آموزش مجازی شهرداری تهران؛ به‌زودی شهرداری تهران

آغاز به کار سامانه آموزش مجازی شهرداری تهران؛ به‌زودی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران در آیین رونمایی از 8 پروژه در رویداد «شهرآموز» گفت: نگاه ما در حوزه آموزشی مبتنی بر «بازیوارسازی آموزشی» است که سال آینده بیشتر به آن می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار شهر ، رویداد آموزشی تعالی سازمانی و تحول اداری (شهرآموز) با حضور مجید باقری معاون شهردار تهران، مدیران حوزه معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران و جمع کثیری از کارکنان شهرداری تهران برگزار شد.
محمد علی الفت پور، رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران در این نشست با اشاره به اینکه در شهرداری باید به آموزش و عارضه‌یابی خیلی بیشتر پرداخته شود، گفت: در 11 ترند حوزه HR به موضوع استعدادیابی و جانشین‌پروری در آموزش پرداخته شده است که امروز سعی کردیم بخشی از رویکردهای آموزشی و تحول سازمانی را داشته باشیم. 
وی با تأکید بر اینکه نگاه ما در حوزه آموزشی مبتنی بر «بازیوارسازی آموزشی» است، افزود: خودشناسی در حوزه کاری و کارمندی و به دنبال آن رسیدن به تحول و بهره‌وری سازمانی از دیگر برنامه‌هایی است که درنظر داشته‌ایم و در سال آینده نیز به‌طور ویژه به آنها می‌پردازیم.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، در تشریح 8 رونمایی انجام شده در رویداد «شهرآموز» عنوان کرد: در سال آینده به 8 موضوع مهم می‌پردازیم که مجمع عمومی منابع انسانی باید نسبت به آنها آگاه باشد.
الفت پور تصریح کرد: «نشان بهشت» براساس نشان‌های دولتی طراحی شده است. دبیرخانه آن در حال شکل‌گیری‌است و پس از آن به پیشنهاد معاونین محترم شهردار، شهردار تهران این نشان را به خاص‌ترین عملکرد شهرداری تهران اعطاء می‌کند.
وی بازیوارسازی (بازی سرآمدان) را اولین بازی محیطی نرم‌افزاری اداری ایران عنوان کرد و گفت: سومین «رویداد تهران 1404» با موضوع مالی و اقتصاد شهری نیز به زودی اعلام می‌شود. همچنین مراتب کار سامانه آموزش مجازی شهرداری تهران (آتی) رو به اتمام است و پس از بهره‌برداری، تمام مسائل آموزشی شهرداری از این طریق انجام می‌شود.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، با رونمایی از «نشان تحول و تعالی سازمانی» گفت: ارزیابی مناطق 22 گانه، سازمان‌ها و شرکت‌ها با رویکرد تحولی انجام می‌شود و این نشان آغاز خوبی برای ایجاد چشم‌انداز برای مجموعه‌ها خواهد بود.
الفت پور در تشریح «تندیس سلامت اداری و مبارزه با فساد» هم عنوان کرد: مشارکت تمام کارکنان و مدیران شهرداری تهران در تحقق سلامت اداری بسیار اهمیت دارد.گگ
وی عنوان کرد: محتوای کتاب «کارمند حرفه‌ای» از ملزومات اداری شهرداری تهران است که به هر کارمند در حوزه‌های اداری، سرمایه انسانی، گزینش، سلامت اداری و ... اطلاعات جامعی می‌دهد. «رویداد شهرنگار» نیز یکی دیگر از موضوعات امروز است که اولین نسخه آن با موضوع مدیریت دانش در حادثه خلازیر تهیه، تدوین و منتشر شده است و از این پس وقایع مهم شهر رویداد نگاری می‌شوند تا آیندگان تجربه گذشتگان را مجدد تجربه نکنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/645679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

النصر گلر تیم ملی برزیل را قرض می‌دهد

واکنش مدودف به حذف غیرمنتظره در دور اول ویمبلدون

سقوط آزاد اینتر در قلب آمریکا بدون طارمی

الهلال مقابل سیتی دیوار آهنین داشت!

واکنش شدید لائوتارو به جدایی‌طلبی هاکان: هر کس می‌خواهد برود

اینزاگی با الهلال، گواردیولا را شکار کرد

جان باختن 3 نفر بر اثر تصادف جاده اسفراین

اختصاص 150 میلیارد تومان به سامانه نوین آبیاری خراسان شمالی

7مصدوم در واژگونی سواری سمند در محور تربت جام _فریمان

کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی در جغتای

افتتاح دیوار مهربانی در بیمارستان منتصریه مشهد

تصادف مرگبار در محور اسفراین - سبزوار؛ 3 نفر جان باختند

تمدید زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها تا پایان تیرماه

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

کشف و ضبط 20 کیسه آرد عرضه خارج از شبکه دربردسکن

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

برانکو در دادگاه؛ به من ربطی ندارد!‌‎

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

نوا لانگ در یک قدمی انتقال به ناپولی

جدایی فیلیپ بیلینگ و نوآ اوکافور از ناپولی

بعد از سزار؛ جدایی یک مدافع کهنه‌کار دیگر از اتلتیکو ‏

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

مأموریت هیئت مدیره پرسپولیس به درویش برای اقاله قرارداد کارتال

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

پایان کار اسماعیل کارتال در پرسپولیس؛ سرمربی ترکیه‌‌ای به ایران باز نمی‌گردد

قضاوت داور خراسانی در مسابقات جام جهانی فوتبال دانشگاهی 2025

برقراری 2 پرواز فوق‌العاده هما در مسیر مشهد به دبی و برعکس

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

حضور 31 ورزشکار و مربی از خراسان رضوی در پاراآسیایی جوانان دبی 2025

برگزاری مراسم تشییع شهدا در روز‌های آینده

آمادگی فعالان اقتصادی در کمک به بازگشت اتباع افغانستانی

نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان

آغاز احیاء تاریخی محل روایت حدیث سلسله‌ الذهب در نیشابور

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

افزایش 11 درصدی تسهیلات حمایتی اشتغال زایی