پیام خراسان

آخرين مطالب

در شورای هماهنگی معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق 22 گانه پایتخت مطرح شد:

فرآیند قراردادهای شهرداری تهران تسهیل می‌شود/ تسریع عملیات زیرساختی حوزه حمل و نقل عمومی با همکاری اداره کل امور مالی شهرداری تهران شهرداری تهران

فرآیند قراردادهای شهرداری تهران تسهیل می‌شود/ تسریع عملیات زیرساختی حوزه حمل و نقل عمومی با همکاری اداره کل امور مالی شهرداری تهران
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران در پنجاه و سومین جلسه شورای هماهنگی معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق 22 گانه پایتخت از پرداخت 40 درصد اعتبارات سنواتی 1400 و 1401 به پیمانکاران شهرداری تهران خبر داد و گفت: بخشی از اعتبارات سال 1402 نیز تا پایان سال پرداخت می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ مهدی رضایی‌فر در این جلسه به تبیین مسائل مالی و ذی‌حسابی پرداخته و ضمن پاسخ به پرسش‌های مطروحه از سوی معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق، تأکید کرد: اگر مطالبات پیمانکاران را به‌ موقع پرداخت کنیم، در انجام مناقصات و اعلام قیمت پیشنهادی، موفق‌تر خواهیم بود. 
وی با اعلام اینکه برای هر منطقه، 40 تا 50 میلیارد تومان سهمیه برات اختصاص پیدا می‌کند که قابلیت افزایش دارد، افزود: فرایند صدور «برات کارت» اصلاح و برخی از مراحل آن، حذف شده است تا پیمانکاران بتوانند به‌ موقع برات را تحویل بگیرند. 
دنبال شفافیت کامل در امور مالی شهرداری تهران هستیم
رضایی‌فر با اشاره به اینکه تزریق نقدینگی به پروژه‌ها به‌ صورت هفتگی انجام می‌شود و معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق می‌توانند تسهیم نقدینگی را از شهرداران مناطق خود پیگیر باشند تا بتوانند در پایان سال پاسخگوی پیمانکاران باشند، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا در سال 1403 برای هزینه نگهداشت تجهیزات و علائم ترافیکی هر منطقه، حداقل 30 درصد پرداختی داشته باشیم و آن را از سرجمع اعتبارات سرمایه‌ای تزریق کنیم. 
وی با بیان اینکه به دنبال اخذ مجوز از شهردار محترم تهران هستیم تا در معاملات و ارائه خدماتی که بین مجموعه داخلی شهرداری تهران انجام می‌شود، نیازی به صدور ضمانت‌نامه نباشد و فرآیند قراردادها تسریع و تسهیل شود، تصریح کرد: اگر برخی از ممیزین اعلام می‌کنند که مناطق پیش از تحویل قطعی پروژه و اتمام قرارداد جاری، اجازه انعقاد قرارداد جدید ندارند، تصمیمی سلیقه‌ای بود و مطابق مقررات و بخش‌نامه‌های صادره نیست. 
رضایی‌فر با تأکید بر اینکه برای خرید کالاها و خدمات زیر 100 میلیون تومان، نیاز به مجوز نیست و این موضوع طی بخش‌نامه‌ای ابلاغ شده است، گفت: ما به دنبال شفافیت کامل در امور مالی هستیم و همه قراردادها و جریان نقدینگی در سامانه جامع معاملات شهرداری تهران مشخص است. 
مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران در خاتمه با اعلام بسته شدن حساب‌ها در روز دهم اردیبهشت به عنوان آخرین روز مالی و لزوم جذب اعتبارات و ارسال صورت‌وضعیت‌ها تا آن تاریخ، خاطرنشان کرد: تقویت دفاتر فنی در مناطق، یک ضرورت است و اگر این دفاتر از نظر نیروی انسانی ماهر تقویت شوند، نظارت و رسیدگی‌های مالی دقیق‌تر انجام می‌شود.
ارتقای کارآیی سامانه جامع معاملات شهرداری تهران ضروری است
مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حضور مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران در جلسه معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق و تبیین موضوعات مالی و پاسخگویی به پرسش‌ها و ابهامات مطروحه در این جلسه گفت: امیدواریم اقدامات و برنامه‌های عملیاتی و زیرساختی حوزه حمل و نقل عمومی با همراهی و همکاری اداره کل امور مالی، تسریع و تسهیل شده و با برداشته شدن برخی موانع موجود، فرآیندهای طولانی کوتاه شود.
مهدی گلشنی با تأکید بر اهمیت جذب افراد متخصص و صاحب‌نظر در حوزه حمل و نقل و ترافیک و پرداخت حقوق و مزایای این نیروها متناسب با نوع خدمت و عملکردشان و ضرورت اصلاح چارت معاونت‌های حمل و نقل و ترافیک مناطق و تعریف برخی جایگاه‌های جدید مورد نیاز در آن، اظهار امیدواری کرد که کارآیی سامانه جامع معاملات شهرداری تهران ارتقاء یافته و فرآیندهای مربوط به مناقصات و معاملات، تسریع و تسهیل شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/645839/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فابرگاس بین دو نیمه پیشنهاد داد، لکنت زبان گرفتم!

دیگر نباید روی ایستگاهی از اینتر گل بخوریم!

یامال مثل مسی بارسا را به دوش می‌کشد

تورام: یامال سومین بازیکن دنیاست، نه اولی!

هشدار به فلیک؛ با این دفاع نمی‌شود قهرمان سی‌ال شد!

اشتباه برداشت کردید، توخل‌ جاسوس آلمان نیست!

از یحیی تا ژسوس؛ کولیبالی‌ها بلای جان شدند!

تغییر موضع پاریس؛ کاپیتان فروشی است

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

رکورد تاریخی مسی در لیگ قهرمانان شکسته شد

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

نصب کتیبه‌های ولادت امام هشتم در حرم مطهر رضوی

پایان مسابقات مهارت آموزی پسران مقطع متوسط اول پسران در رشته ورزشی بسکتبال

«اِد شیرن» در تسخیر ایرانی‌ها: موج میلیونی مخاطبان اینستاگرام

باید بنیان‌های اقتصاد خراسان شمالی تقویت شود

قیمت میوه و تره بار 11 اردیبهشت 1404

نگرانی از پدیده زوال بلوط طی فصل بهار و تابستان در جنگل‌های لرستان

زلزله در مشهد 2 مصدوم بر جا گذاشت – آفتاب نو | اخبار ورزشی

آیت‌الله کاظم صدیقی خطیب این هفته نماز جمعه تهران

سکوت سنگین در بازار خودرو؛ قیمت‌ها در سراشیبی

بروز سالانه 67 هزار نفر معلولیت بر اثر تصادفات جاده‌ای و رانندگی

جنگ رئال، بارسا و بایرن برای شاگرد ممتاز ژابی آلونسو

بدون این دو نفر چه بلایی سر رئال می‌آمد!

زلزله 5 ریشتری در رُشتخوار؛ خراسان رضوی لرزید

جاده‌های شمالی خراسان رضوی بارانی و لغزنده است

آهنگ «زمان» با صدای سیامک عباسی

افزایش نرخ معلولیت در خراسان جنوبی

قول‌های رئیس بهزیستی کشور برای کمک به مددجویان بهزیستی خراسان جنوبی

افزایش 29 درصدی مشارکت‌های مردمی در خراسان جنوبی

ایجاد اشتغال برای 15 هزار نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی خراسان‌جنوبی

پاسداشت بیش از 70 شهید روحانی و طلبه خراسان جنوبی؛ یادی از شهید خدمت

رگبار و تگرگ بخش‌هایی از خراسان شمالی را در بر می‌گیرد

راز پیچیده قتل زن جوان فاش شد

3 مصدوم و خسارت‌های جزئی در روستاها در پی زمین لرزه رشتخوار

هوای مشهد قابل قبول است

زلزله در رشتخوار

زخم های کهنه و وعده های بر زمین مانده محله شهید آوینی مشهد

زمین لرزه 5 ریشتری رشتخوار را لرزاند+ جزئیات

واکنش سازمان هواپیمایی درباره افزایش بی‌ضابطه قیمت پرواز تهران- مشهد: با متخلفان برخورد قانونی می‌کنیم

تولید 86 مستند، نماهنگ و انیمیشن در کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

رئال و نصف اروپا به‌دنبال الماس جدید آرژانتینی

19 نفر حین فرار از زلزله در 5 شهرستان خراسان رضوی مصدوم شدند

دیدار غیرمنتظره مجری مشهور با ستاره رپ!

بستر اشتغال 150هزار نفر مددجوی بهزیستی در خراسان جنوبی فراهم می‌شود

راه اندازی 705 هیئت امنای مردمی برای ایجاد 705 مدرسه جدید در استان

اسطوره نیوکسل در خیابان گیتار می‌‌زند!

صنعتگران و کارگران، سرمایه‌های ارزشمند استان هستند