پیام خراسان

آخرين مطالب

دانشمندان ژنوم قارچ‌ را برای تولید گوشت هک کردند علمي

دانشمندان ژنوم قارچ‌ را برای تولید گوشت هک کردند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - یکی از موضوعات مهمی که دانشمندان روی آن تمرکز می‌کنند، جستجوی گزینه‌های غذایی پایدارتر و کمتر ظالمانه است. اکنون، دانشمندان آزمایشگاه ملی لارنس برکلی با بهره‌برداری از پتانسیل ژنتیکی قارچ‌ها، رویکرد جدیدی برای تولید گوشت ایجاد کرده‌اند.

قارچ‌ها پادشاهی متنوعی از موجودات هستند. ما به خاطر طعم‌های غنی و مزایای تغذیه‌ای که دارند، از آنها در غذاهای سنتی استفاده می‌کنیم. با این حال، هیل-مینی (Hill-Maini)، مهندس زیستی و همکارانش با اصلاح ژنتیکی قارچ‌ها برای تولید ترکیبات خاصی که طعم و بافت گوشت را شبیه‌سازی می‌کنند، پا را فراتر گذاشته‌اند.
به گزارش آی‌ای، مطالعه آنها روی قارچ آسپرژیلوس اوری‌زایی (Aspergillus oryzae) متمرکز بود. این قارچ برای قرن‌ها در شرق آسیا جهت تخمیر نشاسته به محصولات مختلف برای آشپزی استفاده شده است. دانشمندان از سیستم ویرایش ژن کریسپر-کَس9 (CRISPR-Cas9) استفاده کردند که قادر است تغییرات دقیقی در ژنوم قارچ ایجاد کند.
این تغییرات شامل افزایش تولید «هِم» می‌شد که یک مولکول مبتنی بر آهن است که مسئول رنگ و طعم گوشت است. آنها همچنین سطوح ارگوتیونئین را افزایش دادند. ارگوتیونئین آنتی اکسیدانی است که فوایدی برای سلامت قلب و عروق دارد.
نتایج نشان داد قارچی که زمانی سفید رنگ بود، به رنگ قرمز تند تبدیل شد. این قارچ قرمز اکنون می‌تواند با کمترین فرآوری به شکل برگر در آمده و به صورت همبرگر سرخ شود.
بهبود بافت و مشخصات غذایی قارچ
هیل-مینی، محقق فوق دکتری در دانشگاه کالیفرنیا برکلی می‌گوید: من فکر می‌کنم این یکی از جنبه‌های اساسی زیست‌شناسی مصنوعی است که ما از ارگانیسم‌هایی بهره می‌بریم که تکامل یافته‌اند تا در برخی موارد واقعا خوب باشند.
کاری که ما می‌خواهیم انجام دهیم، این است که ببینیم قارچ چه چیزی می‌سازد و سعی کنیم قفل آن را باز و تقویت کنیم. من فکر می‌کنم این یک زاویه مهم است که ما نیازی به معرفی ژن از گونه‌های بسیار متفاوت نداریم.
نوآوری در اینجا متوقف نمی‌شود. راه‌هایی برای تطبیق خواص قارچ با محصولات گوشتی معمولی وجود دارد.
آن‌چه که این تحقیق را متمایز می‌کند، نه تنها پیامدهای آن برای مصارف آشپزی، بلکه تأثیر گسترده‌تر آن بر زیست‌شناسی مصنوعی و تولیدات زیستی است. این گروه با استفاده از پتانسیل ژنتیکی قارچ‌ها که جایگزین امیدوارکننده‌ای برای باکتری‌ها و مخمرها هستند، درهای پایدار جدیدی را گشوده‌اند.
یافته‌های این گروه در مجله Nature Communications منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/654221/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آتش سوزی یک باب مغازه و یک منزل مسکونی در فومن

287 شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف پیش‌بینی شده است

زمینه حضور گردشگر در گرمترین نقطه جهان فراهم شود

1000 میلیارد به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

بارش برف در «گلیل» شیروان

سانحه تصادف در جاده گرمه به چمن‌بید دو کشته بر جا گذاشت

ترامپ در طول شهادت شاکی پرونده تجاوز، با فحاشی او را ترساند!

فعالیت جهادی 18 هزار داوطلب هلال احمر در خراسان شمالی

علم الهی حضرت فاطمه معصومه (س) برگرفته از ائمه اطهار (ع) است

بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر در بجنورد

برگزاری جشن روز دختر به مناسبت میلاد حضرت معصومه در بجنورد

بیش از ٢٠ خانواده در شهر غلامان خراسان‌شمالی امدادرسانی شدند

خرید کشتی باری برای خراسان شمالی معطل مصوبه کمیسیون ماده 1

سیل به شهر غلامان 10 میلیارد تومان خسارت وارد کرد

سلامت انتخابات در خراسان رضوی طی مرحله اول حفظ شد

خدمت‌رسانی بسیجیان به زائران قدمگاه شهیدان در ارتفاعات بازی‌دراز

کمیته مدیریت بحران بردسکن در پی بارش شدید باران تشکیل شد

مسدود شدن دومحور ارتباطی شهرستان بردسکن

اساتید نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد تقدیر شدند

‌آئین تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد

اعلام ویژه برنامه های دهه کرامت از سوی شهرداری مشهد

تربیت و انسان‌سازی، رسالت ذاتی هلال احمر است

بانوان هوادار آلومینیوم برای دومین بار از حضور در ورزشگاه محروم شدند

آبگرفتگی شدید در زیرگذر وکیل آباد مشهد (فیلم)

تلاش برای پیدا کردن 12 دامدار مفقود شده در ارتفاعات طرقبه شاندیز

بارش بهاری به بخش کشاورزی کدکن خسارت زد

مخبر: از صنعت نشر همه جانبه پشتیبانی می‌کنیم

کارگروه کاغذ و نشر در نمایشگاه کتاب تشکیل شد

کتاب «ذن و هنر نگهداری از موتورسیکلت» منتشر شد

نمایشگاه کتاب فرصتی برای تقویت حلقه کتابخوانی نوجوانان است

کتاب «جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» رونمایی می‌شود

سی‌و‌پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب

مشکلات و دغدغه‌های حوزه نشر در روز دوم نمایشگاه کتاب تهران

نمایشگاه کتاب یک ساعت تمدید شد

تاکید مخبر بر حل مشکلات و مسائل ناشران و کارخانه های تولید کاغذ ایرانی

افتتاحیه نمایشگاه کتاب از دریچه دوربین مهر

استاندار کرمانشاه: خون پاک شهدا پشتوانه محکم انقلاب اسلامی است

شفاف‌سازی در ماموریت‌ها جزو تاکیدات اولیه ما در بنیاد است

برگزاری آئین تجلیل از دختران شاهد و ایثارگر سمنان به مناسبت روز دختر

شناخت مشی شهدا و ایثارگران موثرترین روش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

نجات 2 کارتن‌خواب از سیلاب در کال خیام مشهد

برف و باران بهاری در جاده تربت‌حیدریه

دختران مشهدی حرم امام رضا(ع) را گلباران کردند

یک روستا در صالح‌آباد زیر آب رفت!

جزیره‌ی خوشمزه‌ها/ اولین گردهمایی بزرگ سرآشپزهای ایرانی در کیش

دستگاه پیشرفته چشم پزشکی در بیرجند راه‌اندازی شد

نام‌گذاری 43 هزار نفر به نام‌های معصومه و رضا در خراسان جنوبی

ترک فعل برخی مدیران خراسان جنوبی در جذب اعتبارات مدیریت بحران

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای 6 استان

تصادف زنجیره‌ای در جاده نیشابور؛ 36 نفر مصدوم شدند