پیام خراسان

آخرين مطالب

نیاز 4 میلیاردی برای تکمیل کانون پرورش فکری مهرشهر بیرجند اجتماعي

نیاز 4 میلیاردی برای تکمیل کانون پرورش فکری مهرشهر بیرجند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی از کمبود مراکز کانون و نیاز 4 میلیارد تومانی برای تکمیل مرکز مهرشهر بیرجند خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، مهدی مظهری صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: تابستان امسال با 60 عنوان برنامه عمومی،کلاس وکارگاه برای کودکان و نوجوانان حدود 70 کلاس متنوع برگزار می‌شود که بعضی منحصر به 12 مرکز کانون است که با تعداد اندک نیرو برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: از 16 تا پایان خرداد ثبت‌نام برای حضور در کلاس‌های تابستانی شروع شده و دنبال این هستیم که تعداد کلاس‌ها را افزایش دهیم در این راستا با حمایت تهران بعضی مراکز ثابت و شیفت عصر هم دارند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: 9 مرکز سیار در استان داریم که به غیر از شهرستان زیرکوه و خوسف در بقیه شهرستان‌ها مرکز سیار داریم و با اختصاص ساختمان مناسب مرکز سیار خوسف نیز راه‌اندازی خواهد شد.
مظهری تأکید کرد: کودک و نوجوان متولی مشخصی در استان‌ها ندارد تا اوقات فراغت استانداردی برای او تعریف شود لذا یکی از شعارهای ما امسال "نوجوان باوری" است و شیفت سومی هم برای اولیاء در شب برای انجام برنامه‌های خاصی چون بازی‌های فکری تا گفتگو را خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه تعداد دقایق گفتگوی والدین با نوجوانان کم است، افزود: امیدواریم تعداد بیشتری از مراکز کانون را هر شب به این موضوع اختصاص دهیم. آموزش‌های مورد نظر سبب افزایش حس مسئولیت‌پذیری و کنشکری و ورود برای حل مسائل اجتماعی می‌شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی از کمبود مراکز کانون و نیاز 4 میلیارد تومانی برای تکمیل مرکز مهرشهر بیرجند خبر داد و گفت: ابتدا مرکز شماره 3 بیرجند به این موضوع اختصاص خواهد یافت و در نهایت رویداد حل مسئله را برگزار خواهیم کرد.
مظهری تصریح کرد: از 17 هزار و 508 عضو کانون در خراسان جنوبی بیش از 6 هزار آنها در مراکز بیرجند عضو هستند و تاکنون برای حضور در کارگاه‌های تخصصی تابستان، 3 هزار و 500 نفر ثبت‌نام کردند. شاهنامه خوانی در مرکز شماره یک، آشنایی با هنر اسلامی، کارگاه شعر، داستان و قصه گویی و...از جمله دیگر برنامه‌های تخصصی کانون استان است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی یادآور شد: انجمن‌های تخصصی نیز برای پرورش استعدادهای اعضا به شکل حضوری و مجازی برگزار می‌شود.دوره آموزش خبرنگاری نیز با هدف آشنایی با خبر و سواد رسانه با حضور 30 نفر برگزار می‌شود که برای اعضای بیرجند حضوری و دیگر شهرستان‌ها مجازی خواهد بود.
وی با بیان اینکه امسال سه گروه تئاتر کانون استان به جشنواره کشوری معرفی شدند که از شهرستان‌ها هستند، افزود: مخاطب ما از 6 تا 18 سال است و دوره تربیت مربی را از اواخر خردادماه در پایگاه ‌های اوقات فراغت با همکاری نهادهای دیگر برگزار خواهیم کرد. کانون در حال حاضر از تولی گری صرف به سوی اجرا حرکت کرده تا با جلب مشارکت بیشتر نهادها برنامه‌های بیشتری را برای جامعه هدف اجرا کند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری دوره فلسفه برای کودک گفت: نوجوانانی در استان داریم که در کشور حرفی برای گفتن دارند که قرار است با حضور آنها کلاس‌های آموزش روبیک و... برای اعضای کانون برگزار شود.کانون برای هر یک از مناسبت‌ها برنامه‌های تخصصی دارد و دست سازه‌های کودکان و مربیان به زائران پاکستانی در اربعین سال گذشته اهدا شد که این برنامه امسال هم انجام خواهد شد.
مظهری گفت: روز 23 خرداد روز پاسداشت قصه‌گویی است که با توجه به اثر تربیتی آن، در فهرست ناملموس کشور ثبت شده است. تاکنون 25 جشنواره قصه‌گویی را در استان برگزار کردیم و فردا هم نشست قصه‌گویی با حضور اساتید مربوط در مرکز شماره یک بیرجند برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: مراکز سیار کانون در طول سال تحصیلی به مدارس سر می‌زنند و در تابستان هم در محل تجمع بچه‌ها حضور پیدا می‌کنند و امسال برنامه پیک امید را در روستاهای مرزی اجرا خواهیم کرد و اگر کودکی علاقه‌مند به کانون شد، عضو پستی کانون می‌شود و ارتباط او با واحد مکاتبه‌ای برای پرورش استعداد ادبی برقرار می ‌شود.
انتهای پیام/ 251

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/683485/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواداران لیورپول سوگوار دیوگو ژوتا

کول پالمر، درباره صحبت‌هایش با استوائو در پایان بازی

نظر جالب کروس درباره انتقال مودریچ به میلان

لیائو در مونیخ، بایرن خیال همه را راحت کرد

برترین گل های بازیکنان برزیلی در لالیگا

آشنایی با لئوپولدو لوکه، اختاپوس سبیلوی آرژانتین؛ از درخشش در روز فوت برادر تا قهرمانی جام جهانی و فوت بر اثر کرونا

تو همیشه شماره 20 ما خواهی بود، دیگو

بارسلونا قید خرید ستاره اینتر را زد

اگر صلاح آن پاس را نمی‌داد ژوتا امروز زنده بود!

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

درویش بله دورسون را گرفت

مشهد الرضا، سوگوار عاشورای حسینی

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

تمام گل‌های اندرسون لوپز در لیگ نخبگان آسیا

اولیویه ژیرو بازگشته!

دورتموند خاطره دردناک وینیسیوس را زنده کرد

جدیدترین شکار فوتبال عربستان از بارسلونا

خاکسپاری ژوتا با حضور پُرشمار هم‌تیمی‌ها و اهالی فوتبال

پاداشی بی‌سابقه برای بازیکنان رئال مادرید در صورت فتح جام جهانی باشگاه‌ها

چراغ‌ سبز تراشتگن به پیشنهاد اینتر برای جانشینی زومر

نقل و انتقالات اینتر به پایان رسید!

مردم سراسرخراسان رضوی، عزادار تاسوعای حسینی

مراسم عزاداری مهاجران افغانستانی ساکن آمریکا و اروپا در مشهد

چلسی ستاره دورتموند را خرید

تیم منتخب تاریخ بارسلونا از نظر مارک برنال

ستاره سابق یونایتد مربی آرسنال می‌شود

گالتیه مربی نئوم عربستان شد

الوحده بدون احمد نور و با مورایس در آلمان

ستاره یوونتوس هدف جدید لیگ عربستان

دو ستاره رئال در آستانه محرومیت

نابودی حریفان رئال با کاغذ جادویی!

490 هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی کشور را ترک کردند

در چنین روزی؛ صعود ایتالیا به نیمه نهایی جام جهانی 1982 با پیروزی برابر برزیل در روز هت‌تریک پائولو روسی

الخلیفی پی‌اس‌جی را تحویل داد!

قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا، نتیجه آخرین بازی دیوگو ژوتا و کریستیانو رونالدو در کنار یکدیگر

گل زیبای دنی کارواخال در تمرینات رئال مادرید

تصور غم همسر و فرزندان ژوتا برایم ممکن نیست

پاس گل دیدنی مارکو رویس در جریان بازی لس آنجلس گلکسی و ونکوور

جنگ دمبله برای همه طلاهای جهان

21 سال گذشت؛ قهرمانی یونان در یورو 2004 با برتری 1-0 مقابل پرتغال

ناکامی لامین یامال در متقاعد کردن نیکو ویلیامز برای پیوستن به بارسلونا

شیرجه دیدنی و سیو فوق‌العاده دروازه‌بان 44 ساله فلومیننزه مقابل الهلال

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

ستاره الهلال از شدت ناراحتی نخوابید

اشک های بهترین دوست ژوتا بعد از فوت او

امشب در فینال لیگ قهرمانان بازی داریم!

بارسلونا درس نگرفت و گلباران شد!