پیام خراسان

آخرين مطالب

امیدواریم با عملیات وعده صادق 2 صهیونیست بین‌الملل و خائن سر جای خود بنشیند اجتماعي

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی اسراء، وی روز چهارشنبه در ابتدای جلسه درس خارج خود افزود: این ایام اخبار تلخ و شیرین فراوان بود، شهادت سید جلیل القدر و بزرگوار و رهبر حزب عزیز و شریف لبنان نگرانی همه را فراهم کرد و داغی بر دل همه ما بود، گرچه حشر ایشان با اولیای الهی و شهدای کربلاست و زحمات، خدمات، کوشش‌ها و رهبری‌های ایشان در نامه اعمالشان ثبت خواهد شد و با انبیا و اولیای الهی محشورند.
وی سپس با اشاره به حمله موشکی وعده صادق 2 که شب گذشته انجام شد اظهار داشت: «بنازیم دستی که انگور چید / مریزاد پایی که در هم فشرد» صهیونیست‌ها حتی فرصت نکردند که از گنبد آهنی شان استفاده کنند، تیر غیبی که از هر طرف آمد، این گنبد را رسوا کرده و کاری از اینها ساخته نبود.
این مرجع تقلید ادامه داد: این عنایت الهی بود که به برکت خون این سید جلیل القدر نصیب عزیزان ارتشی ما، دفاعی ما، سپاهی ما و همه ملت ایران اسلامی شد، امیدوارم ذات اقدس الهی به فرد فرد اینها و به فرد فرد شما بزرگوارانی که رهبری این جمعیت را به عهده دارید و دعا برای جمعیت می‌کنید، به همه شما و به ایشان خیر و سعادت و سیادت دنیا و آخرت مرحمت کند، و این خطر کسانی که از صدر اسلام مزاحم اسلام و مسلمان بودند از خیبر و بعد از خیبر، خداوند اینها را سر جای خودشون بنشاند و امیدواریم که همه اینها مشمول عنایت ویژه صاحب اصیل و اصلی یعنی وجود مبارک حضرت ولی عصر (عج) باشد، وقتی آن حضرت عنایت بکند، همه این عزیزان راضی خواهند بود.
به گزارش ایرنا ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه نخست خود که سه شنبه شب 10 مهر 1403 انتشار یافت، اعلام کرد: در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی هدف قرار گرفت.
همچنین در این اطلاعیه به رژیم صهیونیستی اخطار داده شد که اگر به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد.
درگذشتگان معدن طبس، مشمول عنایت ویژه حق تعالی هستند
آیت الله جوادی آملی همچنین حادثه تلخ معدن طبس را یادآور شد و اظهار داشت: این عزیزان و خدمتگزاران معدن که در جریان طبس در گذشته‌اند، مشمول عنایت ویژه حق تعالی هستند، ذات اقدس الهی برای کسانی که در راه خدمت به اسلام و مسلمین آسیب ببینند، اجر ویژه قائل است.
وی ادامه داد: فرمود اگر کسی برای کمک رسالی به آب، نان و مسکن مردم، کوشش کند و آسیب ببیند این «فی الجنه» است، همین عزیزانی که برای آتش نشانی یا فرونشاندن برخی از عوامل عذاب، تلاش و کوشش می‌کنند «فله الجنه» هستند، مخصوصاً برای کسانی که برای تأمین اقتصاد این همه تلاش و کوشش را در معدن‌های تاریک انجام می‌دهند، حشر این عزیزان با اولیای الهی باشد.
حادثه انفجار معدن زغال سنگ «معدنجو» طبس حوالی ساعت 21 شنبه‌ 31 شهریور 1403 در پی تصاعد آنی گاز متان روی داد که 2 بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و براساس آخرین آمار رسمی در آن نوبت کاری 65 نفر از معدنکاران دچار حادثه و محبوس شدند.
عملیات امدادی برای خارج کردن معدنکاران گرفتار در معدن تا صبح چهارشنبه چهارم مهر ماه ادامه یافت و در مجموع پیکرهای 49 جانباخته از تونل‌های معدن خارج شد همچنین این حادثه 16 مصدوم داشت که با مرگ مغزی 2 نفر، شمار جانباختگان به 51 نفر رسید.
استان‌ها قم 0 نفر

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/740059/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کونته: سخت‌ترین قهرمانی عمرم بود

جشن‌قهرمانی ناپولی به کنفرانس‌ خبری کونته کشیده‌ شد

کونته به عنوان بهترین سرمربی فصل سری‌آ انتخاب شد

آتش بازی هواداران ناپولی پس از قهرمانی در سری آ

اسکات مک تامینی برترین بازیکن فصل سری آ شد

خلاصه بازی کومو 0 - اینتر 2

خلاصه بازی ناپولی 2 - کالیاری 0

کونته و شاگردانش فاتح جنگ گلادیاتورها شدند

حال و هوای بی نظیر اطراف ورزشگاه آرماندو مارادونا پس از قهرمانی ناپولی

لوکاکو با این گل بین هواداران اینتر منفورتر شد

پاسخ سردار دورسون به سوالی درباره عدم قهرمانی فنرباغچه

سرنخ از آینده مودریچ؛ لوکیتا در انگلیس!

گل اول اینتر به کومو توسط دی فرای

طارمی در موقعیت تک به تک با رینا موفق به گلزنی نشد

گل اول ناپولی به کالیاری توسط اسکات مک‌تامینی در دقیقه 42

اخراج پپه رینا، گلر کومو با خطا روی مهدی طارمی

صحبت در گوشی مهدی طارمی با پپه رینا، هنگام خروج این گلر کهنه‌کار از زمین پس از دریافت کارت قرمز

گل دوم اینتر به کومو با پاس گل طارمی

گل دوم ناپولی به کالیاری توسط روملو لوکاکو

زیبایی‌شناسی قرآن، چراغ راه تعلیم و تربیت در عصر حاضر است

مقصر افزایش قیمت سیمان، قطعی‌های برق است؟

استاندار خراسان جنوبی: تمامی 14 قطعه پروژه راه‌آهن خراسان جنوبی فعال است

ترانه «این روزها» از احسان خواجه امیری

دو هشدار هواشناسی؛ بارش تگرگ و وزش باد شدید در 20 استان

یک کشته در سانحه رانندگی محور کنارگذر شمالی بجنورد

مصاحبه آموریم پس از فینال لیگ اروپا افتضاح بود!

فرگوسن از دیدن شکست یونایتد زجر کشید

رونالدو کوتاه آمد؛ وایادولید فروخته می‌شود!

ستاره لاتزیو تایید کرد؛ از سیتی پیشنهاد دارم

خداحافظی امباپه با مودریچ؛ تو تاریخ رئال را نوشتی!

بازگشت وینی به برنابئو برای وداع با آنچلوتی

به بهانه جدایی لوکیتا از برنابئو؛ نگاهی به روز‌های درخشان مودریچ در رئال مادرید و کرواسی

اعلان جنگ توخل؛ فشار بیش از حد روی ستاره‌ها!

انتخاب خاص مسی برای بهترین گل دوران حرفه‌ای!

لیونل مسی: گل موردعلاقم، ضربه سر به منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپاست

18 سال پیش در چنین روزی، میلان در فینال لیگ قهرمانان اروپا با شکست لیورپول قهرمان شد

مذاکرات مثبت پرسپولیس با گزینه کارتال

تقدیر از معلم نمونه کشوری مدارس غیردولتی در مشهد

زمین 30 هزار واحد مسکن ملی در خراسان‌شمالی تأمین شد

جزئیات رشد ضریب نفوذ پهن باند سیار 3 اپراتور

انتخاب جالب کین برای سرسخت‌ترین مدافع دنیا

بند عجیب قرارداد بازیکنان بارسا؛ پرواز اضافی ممنوع!

اخراج 200 کارمند یونایتد پس از شکست در فینال

ادعای توتو مرکاتو؛ طارمی فصل بعد هم می‌ماند

والورده تا 2026 روی نیمکت بیلبائو

تجارت جدید مدافع سابق رئال؛ شرکت ماهیگیری!

فکر نمی‌کردم به این زودی به فینال سی‌ال برسم

نبرد مرگ و زندگی یووه برای سهمیه لیگ قهرمانان

توصیه عجیب به ویرتز؛ در لورکوزن بمان!

نامه احساسی وینی به آنچلوتی؛ وداع سخت است!