پیام خراسان

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است بیمه دی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید سرزده و بدون اطلاع‌ از بیمه دی از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس سعید اوحدی در حاشیه این بازدید گفت: این بازدید جهت بررسی میزان عملیاتی شدن تصمیماتی است که در دوره جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران گرفته شده است، ما وعده داده بودیم که تعداد مراکز درمانی را به 10 هزار مرکز و تا پایان سال به 11 هزار مرکز برسانیم. همچنین تاکید کرده بودیم که اگر ایثارگران هزینه درمانی را به صورت مستقیم در مراکز درمانی پرداخت کنند، ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب آن انجام شود. کار ویژه‌ای توسط سرپرست بیمه دی انجام شد که با عنوان «پزشک تخصصی بیمه مراقبتی از راه دور» است. امروز آمده‌ایم که بدانیم این امور به چه مرحله‌ای رسیده است؟
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه یک میلیون و 600 هزار عزیز جامعه هدف ما تحت پوشش خدمات بیمه دی هستند، اظهار داشت: روزانه 65 هزار نفر به بیمه دی مراجعه می‌کنند که عدد بزرگی در بین بیمه‌های کشور است‌ که باید ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب هزینه‌های درمانی آنها انجام شود. توصیه ما به جامعه معزز ایثارگری این است که به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنند چراکه آنجا نیاز نیست هیچ وجهی پرداخت کنند زیرا مراکز درمانی با بیمه دی قرارداد دارند.
مهندس اوحدی در ادامه افزود: یک خبر خوب هم بدهم، قراردادهای با مراکز درمانی بیمه دی حداکثر ظرف دو ماه تسویه می‌شود. اعتمادسازی را در مراکز درمانی ایجاد می‌کنیم چرا که اگر آنها هم مشاهده کنند بیمه دی خدماتش را به روز کرده است، خدمات مطلوب‌تری را به مراجعه‌کنندگان می‌دهند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: امروز پزشک مراقبت از راه دور ایجاد شده است. پزشکان متخصصی در بیمه دی مستقر شدند. این پزشکان مراحل درمانی را بررسی می‌کنند و با نظر این عزیزان مراحل ارجاع بعدی بیمار طی درمان صورت می‌گیرد. یک اتفاق دیگر رخ داد یک مرکز تماس ملی در بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایجاد کردیم که به صورت شبانه‌روز از 5 بعدازظهر تا 8 صبح پاسخگوی ایثارگران معزز هستند. تعداد زیادی از همکاران ما صبح تا 12 شب، بعد از آن 12 شب به بعد برنامه شیفت شب را دارند تا با مرکز تماس ملی با ظرفیت بیشتری در خدمت جامعه هدف باشیم.
مهندس اوحدی ضمن تشکر و قدردانی از همکاران بیمه دی، خاطرنشان‌کرد: این سه موضوع را که خدمت جامعه هدف وعده داده بودیم به لطف خدا محقق شد و امیدواریم مجموعه همکاران بیمه دی با ایجاد یک نظام پیشنهادات بتوانند در حوزه فناوری و تسهیل خدمات به جامعه هدف موفق باشند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: مرکز تماس بیمه دی 24 ساعته می‌شود. ممکن است که عزیزی مشکلی برای او پیش بیاید و خانواده بیمار سوالی و دغدغه‌ای داشته باشند حتما مرکز تماس بیمه دی به صورت شبانه روزی برای پیشنهادات فعال خواهد شد. شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/749106/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ حامیم به نام «راز شب» را بشنوید

گواردیولا: دیشب به بارسلونا افتخار کردم

اتهام عجیب به کمپانی روی نیمکت بایرن!

لائوتارو بازی بارسا از دست داد: فرصت طلایی طارمی

از مشکلات آموزش و چالش‌های نهضت ملی مسکن تا درگیری مزارع با ملخ کوهان دار

دوره «بانوی مجاهد»؛ گامی در راستای جهاد تبیین است

محور برنامه های هفته معلم، بر تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد

هوش مصنوعی با هدف بهره‌گیری هدفمند از فناوری‌های نوین در خدمت نظام تعلیم و تربیت استان

زلزله در خراسان رضوی 29 مصدوم برجای گذاشت

روند افزایش دما در خراسان رضوی از فردا آغاز می شود

مجتهد شبستری: ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی برای خلیج فارس

«فکر می‌کنید پانصد هزار نفر را با سواد کردن کار آسانی بود؟»

رئیس اتحادیه کباب: چلوکباب‌های زیر 100 هزار تومان سرطان‌زاست

بابک زنجانی در مرخصی چه می‌کند؟

اشتراکات فرهنگی، زمینه‌ساز روابط ایران و پاکستان هستند

غیبت مدافع بارسا در بازی برگشت با اینتر و ال‌کلاسیکو

بدون مربی، بدون دفاع؛ رئال ناشناخته در آمریکا!

من به میلان نیامده‌ام که زود برگردم!

خبر بزرگ؛ بارسا حماسه را از رئال ربود!

رسمی: سیمونه اینزاگی محروم شد

بهترین گل‌های ستاره‌های زیر 21 سال

20 سال از اولین گل دوران حرفه‌ای مسی گذشت

جواب رد مجید حسینی به کارتال و پرسپولیس

ابعاد جدید از جنایت با شلیک‌های گانگستری در یکی از روستاهای مشهد

تیتراژ سریال «قول مردونه» با صدای محمدرضا هدایتی

یادی از بابک بیات، آهنگ‌ساز سریال «ولایت عشق»

توزیع 95 سری جهیزیه بین مددجویان بهزیستی خراسان‌جنوبی

اهدای 1080 قلم کالای توانبخشی به مددجویان بهزیستی خراسان‌جنوبی

راز مفقودی 2 جوان در آباده برملا شد

افزایش تعداد مصدومان زلزله در خراسان رضوی | جزئیات تعداد مصدومان هر شهر

توسعه صادرات و گردشگری؛ مهم‌ترین دستاورد منطقه آزاد کیش در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

دفاعی سرسختانه‌ از ایده‌های تروتسکی

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

امکان همکاری فرهنگی با افغانستان برای حفظ نسخ خطی در معرض خطر

افزایش شمار مصدومان زلزلۀ رشتخوار به 29 نفر

بازدید استاندار خراسان رضوی از روند پیشرفت پروژه خط 3 قطار شهری

دختران آینده‌سازان و کلید رشد و توسعه کشور هستند

انقلاب در خط حمله؛ تابستان شلوغ برای لیورپول

تسویه حساب یامال با پزشک سابق رئال

نفس راحت انریکه؛ دمبله به بازی آرسنال می‌رسد

تبریک به اینزاگی، انتظارم از بارسا بیشتر بود

داور مصری: قضاوت فغانی برای تیم رونالدو عالی بود

کاپلو گفته بود بازی اینتر و بارسا 3-3 می‌شود!

خبر تلخ برای اینتر؛ مصدومیت لائوتارو جدی است

باید گل سوم را زودتر به بارسا می‌زدیم

جدایی مشهورترین زوج فوتبالی دنیا

دیشب بارسلونا با اختلاف اینتر را له کرد!

جباری: برای قهرمان شدن باید بهتر شویم؛ لیگ برای ما مهم است

آمار فوتی‌ها و مصدومان طوفان‌های اخیر اعلام شد | 2 عامل باعث مرگ این افراد شد