پیام خراسان

آخرين مطالب

انتقال شدید نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک علمي

انتقال شدید نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - یافته‌های جدید نشان می‌دهد یک عفونت بیمارستانی خطرناک و بسیار مسری بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد و از طریق سطوحی مانند تخت، تجهیزات و حتی دستان کارکنان بیمارستان‌ها گسترش می‌یابد.

وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است: یافته‌های جدید نشان می‌دهد که یکی از شایع‌ترین عفونت‌های بیمارستانی، بیش از سه برابر بیشتر از برآوردهای قبلی، در بخش‌های مراقبت‌های ویژه (آی‌سی‌یو) منتشر می‌شود. 
کلستریدیوم دیفیسیل (Clostridium difficile) یک باکتری بسیار مسری است که باعث اسهال، درد شکمی و تب می‌شود و در برخی موارد ممکن است کُشنده باشد. یافته‌های قبلی نشان داده بود که انتقال مستقیم بین بیماران نسبتاً نادر است. اکنون، پژوهشگران با ردیابی کلستریدیوم دیفیسیل در سراسر محیط بیمارستان، نه فقط در بیماران، شبکه پنهانی از آلودگی و انتقال را کشف کردند و دریافتند حرکت این باکتری بین سطوح، از سطح به بیمار و از بیمار به سطح، بسیار بیشتر از چیزی است که قبلاً تصور می‌شد. 
دکتر مایکل روبین (Michael Rubin)، اپیدمیولوژیست و متخصص بیماری‌های عفونی از دانشگاه یوتا و سرپرست گروه پژوهشی می‌گوید: اتفاقات زیادی در حال وقوع است که ما آن‌ها را نمی‌بینیم و اگر به آن‌ها توجه نکنیم، احتمالاً بیماران را در معرض خطر غیرضروری قرار می‌دهیم. 
پژوهشگران باکتری کلستریدیوم دیفیسیل را روی بدن یا در محیط اتاق 10 درصد از بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه شناسایی کردند. در بیشتر موارد، باکتری‌ها از نظر ژنتیکی با باکتری‌هایی روی بدن یا محیط اطراف بیماران دیگر یکسان بودند که نشان می‌دهد باکتری‌ها از یک بیمار منشأ گرفته بودند نه از دو منبع متفاوت. 
آن‌ها کشف کردند در بیش از نیمی از موارد انتقال باکتری یادشده از یک بیمار به بیمار دیگر، دو بیمار به صورت هم‌زمان در بیمارستان بستری نبودند و گاهی فاصله زمانی بستری‌شدن آن‌ها با یکدیگر چند هفته بود؛ دلیل این رویداد سرسختی کلستریدیوم دیفیسیل است: باکتری‌ها می‌توانند مدتی طولانی در خارج از بدن زنده بمانند و در مقابلِ اقدامات ضد باکتریایی رایج مانند پاک‌کننده‌های بر پایه الکل مقاومت کنند. این باکتری‌ها می‌توانند از یک فرد به سطوح یک اتاق دیگر منتقل شوند و در کمین یک بیمار دیگر باشند. 
پژوهشگران امیدوارند این یافته‌ها به اقدامات احتیاطی قوی‌تر به‌منظور جلوگیری از گسترش بیماری در بیمارستان‌ها منجر شود. به گفته آن‌ها، استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش و روپوش و همچنین رعایت بهداشت دقیق دست‌ها بسیار مهم است و می‌تواند به قطع این نوع انتقال نامرئی کمک کنند. 
گزارش این پژوهش در مجله انجمن پزشکی آمریکا (JAMA Network Open) منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/845727/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بوفون تأیید کرد: گتوزو سرمربی ایتالیا

بایرن برای صرفه‌جویی اجازه داد سانه برود!

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز

آلمانی‌ها در لیورپول؛ از نبوغ هامان تا کابوس کاریوس!

ریندرز: در سیتی سریع‌تر از میلان به اهدافم می‌رسم

وقتی رئال بازیکنت را می‌خواهد نمی‌توانی کاری کنی!

اهداف حضور مسی در جام جهانی؛ لئو کارخانه پول!

گواردیولا: اگر کرویف نبود، هرگز مربی موفقی نمی‌شدم

حمایت روانی بدون وقفه؛ خط 1570 و مراکز مشاوره آموزش و پرورش، آماده پاسخگویی

تمجید سوارز از یامال؛ او همیشه مسئولیت‌پذیر است

دی‌بروینه: جاه طلبی‌های من و ناپولی مشترک است!

سومین مهاجم بایرن مونیخ جدا می‌شود

رئیس‌جهور مکزیک علیه آمریکا؛ فوتبالی‌ها را آزار ندهید

استعداد بزرگ بایرن؛ کمپانی آلابای جدید را پیدا کرد!

معرفی تیم‌های جام باشگاه‌های جهان؛ گروه ‏C

اینتر ناامید شد؛ بدون طارمی در جام جهانی باشگاه‌ها

استقبال ویژه پاپ لئو چهاردهم از کونسیسائو در واتیکان!

فوتبال ژاپن این‌گونه شکست خواهد خورد

سیمئونه: پی‌اس‌جی را بردیم ولی شانسی بود!

دستور رئیس‌کل بانک مرکزی برای تخصیص یک میلیارد دلار برای تامین ارز واردات کالاهای اساسی

متهم به قتل برای جام باشگاه‌ها به آمریکا می‌رود!‏

خشم رئیس پورتو از بارسا؛ قاچاق انسان می‌کنید!‏

حمایت دلافوئنته از یامال؛ او را تخریب نکنید

والورده: رئال باید قهرمان جام باشگاه‌ها شود

معرفی تیم‌های جام باشگاه‌های جهان؛ گروه ‏B

جام قهرمانی به میزبان رسید!

شرایط خدمات‌رسانی، تأمین ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل کاملاً عادی است

با پیگیری مطالبات مردمی، خروج خودروهای جزیره کیش تسهیل شد

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران

دیدارهای عیدانه استاندار خراسان رضوی با علما و مراجع شهر مشهد

اطمینان مدیر مالی بایرن مونیخ به هواداران؛ وضع مالی ما خوب است؛ اما خبری از ولخرجی نیست

اعتراف تلخ موراتا: داشتم می‌مردم، وای از ترس مرگ!

اونانا: نمی‌دانم در یونایتد می‌مانم یا نه!

انتقام‌گیری امباپه؛ تسویه حساب با پی‌اس‌جی

معرفی تیم‌های جام باشگاه‌های جهان؛ گروه ‏A

دور جدید مذاکرات استقلال برای جذب علی کریمی

شهادت تیرانداز ایرانی در راه دفاع از وطن؛ یک مربی پیلاتس به همراه خانواده‌اش شهید شدند

سؤال بزرگی که ژابی باید جواب دهد!

می‌خواهم فرمانده جدید بایرن مونیخ باشم

ژاوی جدیدترین گزینهٔ هدایت الاهلی عربستان

بن‌بست در مونیخ؛ لئون گورتسکا و سرژ گنابری قصد جدایی ندارند

مدافع محبوب ژابی آلونسو در آستانهٔ پیوستن به اتلتیکو مادرید!

پیام صریح آموریم: این دو گلر را اصلا نمی‌‌خواهم!‏

هشدار وزش باد شدید در برخی استانهای کشور از امروز

موزیک ویدئو حماسی «ایرانِ علی» با صدای علیرضا معتمدی

عملیات تهاجمی بارسلونا شروع شد

راهکار ویژه اینتر برای خارج کردن طارمی از ایران

دمبله: در بارسلونا تاوان سنگینی دادم

ویتینیا؛ شاعر خاموش فوتبال در آستانه فتح توپ طلا

چالش بزرگ برابر وابستگی نگران‌کننده رئال