پیام خراسان

آخرين مطالب

بزرگترین مسئله برای حفظ جامعه، مسئله خانواده است سیاسی

بزرگترین مسئله برای حفظ جامعه، مسئله خانواده است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، آیت الله سیدعلیرضا عبادی نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی امروز 3٠ فروردین در دیدار با اعضای شورای عالی قضایی خراسان جنوبی اظهار داشت: تفاوت بین نظام ها، قانون است و دو نظامی که 180 درجه با هم فرق دارند از نظر قانون متفاوت هستند.
وی ادامه داد: جایگاه قانون در همه نظام هستی قابل مشاهده است و منشا پذیرش قانون، عقیده است.
انسان وقتی پایبند به احکام عقل نباشد، عقل را نمی‌توان متهم کرد، اما شرطش این است آزاد باشد و اگر نفس بر آن غلبه کند انسان نمی‌تواند کاری عاقلانه انجام دهد. آیت‌الله عبادی با اشاره به اینکه تمام شرع، قانون است، گفت: فقها می‌فرمایند که هیچ موضوعی را نمی‌توان مطرح کرد که دین مبین اسلام به آن اشاره نکرده باشد و قانون و حکمی نداشته باشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی عنوان کرد: در دنیایی که در شرق و غرب آن استکبار حاکم بود، نظامی بر اساس اسلام به وجود و این تنها با قدرت الهی صورت گرفت در حالی که همه چیز در دست استکبار بود و این موضوع غیرمنتظره بود.
وی افزود: البته برای شکل گیری نظام جمهوری اسلامی هزینه‌های بسیاری پرداخت شده است و بهترین انسان‌ها خون دادند تا این نظام سرپا شود و انتظار این است که قانون اسلام عمل شود.
آیت‌الله عبادی با بیان اینکه قانون شکی کم نیست، گفت: گاهی از روی جهل و نسیان است که می‌توان با تذکر اصلاح کرد، اما قانون شکنی عمدی بدترین جنگ و ارزش‌ها و مردم است و تمام صبر و حوصله مردم به خاطر عشق و علاقه آنان به دین و اسلام است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در ادامه عنوان کرد: مشکلاتی که در جامعه داریم به همین خاطر است و اگر به قانون عمل شود در جامعه مشکلی نخواهیم داشت و جایگاه قوه قضاییه یک جایگاه ویژه است که هم می‌تواند نظارت و هم حکم و هم اجرای حکم کند.
وی ادامه داد: مسئله عفاف و حجاب تنها یک منکری نیست که یک نفر اشتباه کرده بلکه بدترین و خطرناک‌ترین نوع است که ریشه در خارج دارد و یک طرح تهاجمی و قانون رسمی کشور است و برخی افراد امروز و فردا می‌کنند و زمینه را برای اهداف آلوده غربی‌ها مساعد می‌کنند.
آیت‌الله عبادی در ادامه گفت: این موضوع شروع کاری برای مقابله با اسلام و نظام است و توقع داریم که مسئولان مربوطه قانون را اجرا کنند و قاعده‌اش این است که به افراد جاهل آموزش دهند و عناصری که از بیرون مزدور و خطرناک هستند با آنان برخورد امنیتی شود.
امام جمعه بیرجند با بیان اینکه بزرگترین مسئله برای حفظ جامعه، مسئله خانواده است، افزود: دشمن امروز به صورت آشکار بدترین آسیب‌ها را به نظام خانواده می‌زند و بمباران فرهنگی می‌کند و توقع داریم قانون عفاف و حجاب اجرایی شود.
وی بیان کرد: به دشمن بیش از این فرصت ندهیم و این مسئله جهاد و دفاع است و دشمن برای نابودی ما، نسل و فرهنگ ما از دروازه عفاف و حجاب وارد شده است باید جلوی آن را بگیریم و اگر قانون جدید مشکلی دارد آن را اصلاح کنید.
انتهای‌پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/853437/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موافقت کاکا با پیشنهاد دستیاری آنچلوتی: آماده‌ام

لاپورتا پشت میز تمدید؛ چهار ستاره در اولویت

قهرمانی بارسلونا در خطر بزرگ!

قایدی ندرخشید و اتحاد کلباء باخت

شکار بزرگ از اصفهان؛ دروازه‌بان تیم ملی با پرسپولیس بست

در دوران بحران معنا، زیارت زبان مشترک صلح جهانی است

وزارت خارجه ایران کاردار انگلیس را احضار کرد

مساعدت شورای شهر در ساخت بیمارستان خصوصی در بجنورد

افزون بر 7 هزار هکتار طرح گیاهان دارویی در خراسان‌شمالی هدف‌گذاری شد

پشت پرده گرانی حبوبات از زبان سخنگوی اتحادیه بنکداران فاش شد

تعرفه‌های برق از اول خرداد چهره جدید به خود می‌گیرند

رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

قطعی برق نتیجه درآمد دلاری از ماینرها؟

عواقب سال وحشتناک گواردیولا در سیتی

تهدید والنسیا؛ مستند وینیسیوس باید اصلاح شود

مخالفت فلورنتینو پرز با جدایی آنتونیو پینتوس؛ او سلاح مخفی ماست!

منچسترسیتی از کورس رقابت برای جذب فلوریان ویرتز کنار کشید

کین شیفته مولر؛ نمی‌شود عاشق توماس نشد

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید

درخواست کارترون از سپاهان برای جذب مهاجم خارجی

سال 2025 باید به نماد بازتعریف روابط تمدن‌ها از مسیر گردشگری بدل شود

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

افزایش 400 درصدی اعتبارات دهیاری‌های استان خراسان شمالی در سال 1403

چانه زنی برای اخذ مجوز ماده 23 در 10 پروژه کلیدی خراسان جنوبی

تجمع زائران در محل مرقد امام راحل(ره) پیام های زیادی به همراه دارد

سقوط اتلتیکو؛ عجیب‌ترین لالیگای تاریخ

زمان مراسم توپ طلا 2025 اعلام شد

استان‌های رکورددار رشد مصرف برق در سال جاری

برق هزار مشترک پرمصرف در تهران قطع شد

قول هری‌کین: برای مدتی طولانی در بایرن می‌مانم

لقب جدید بارسلونا برای معجزه‌گر آلمانی

بهترین خرید فصل برای ژابی آلونسو!

احتمال بازگشت کونته به یوونتوس/ آلگری در مسیر ناپل

کناره‌گیری حریف پاریس در فینال جام حذفی!

این زیباترین هفته آخر تاریخ فوتبال ایتالیاست

تنش به اوج رسید؛ پایان کار کونته در ناپولی

رئال با مدافع اسپانیایی تمام کرد

دختر دوساله اوسیمن، لیدر جشن قهرمانی گالاتاسرای!

پپ: در شأن سیتی نیست به لیگ اروپا برود

راز 50 فقره سرقت در سینه «نقابداران بی‌قرار»!

حضور سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال در حرم امام رضا(ع)

به گزارش روابط عمومی آموزش و مروزش خراسان رضوی مصطفی اسدی مدیرکل آموزش و پرورش استان در حاشیه نشست شورای معاونان آموزش و پرورش خراسان رضوی از فعالان حوزه روابط عمومی و رسانه استان تقدیر و تجلیل کرد.

درخواست نتانیاهو برای ترک زودهنگام جلسه دادگاه به دلیل مسائل امنیتی

اعلام گل اوسیمن توسط دخترش از بلندگوهای ورزشگاه گالاتاسرای

اشک‌های تلخ فرانچسکو فاریولی پس از ناکامی آژاکس در قهرمانی اردیویسه

زمان برای ستاره ناکام رئال تمام شد

تکلیف قهرمان ایتالیا جمعه شب معلوم می‌شود

یک برخورد سفت و سخت در فوتبال که موجب بیهوشی هر دو بازیکن شد

اولین فهرست آنچلوتی؛ بازگشت دو ستاره به سلسائو

ویکی پدیاجستجو