پیام خراسان

آخرين مطالب

استقبال چشمگیر از کتاب جدید برنده نوبل مقالات

استقبال چشمگیر از کتاب جدید برنده نوبل
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتاب جدید «نور و نخ» از هان کانگ، نویسنده برنده نوبل ادبیات، تنها در نخستین روز عرضه آنلاین در کره جنوبی، موفق به فروش 10 هزار نسخه شد. این کتاب شامل سخنرانی نوبل، مقالات و شعرهای منتشرنشده از این نویسنده مطرح است.
به گزارش ایسنا، کتاب «نور و نخ» که عنوان خود را از سخنرانی دسامبر هان کانگ گرفته، نخستین کتاب اوست که پس از اعلام برنده شدنش در جایزه نوبل ادبیات در اکتبر گذشته، در کره جنوبی منتشر می‌شود.
کتاب‌فروشان و منابع حوزه نشر به روزنامه کره‌ای «Korea JoongAng Daily » گفته‌اند که حدود 10 هزار نسخه از این کتاب طی 24 ساعت از طریق سه فروشگاه بزرگ کره‌ای - مرکز کتاب کیوبو (Kyobo Book Centre)، یس 24 (Yes24) و آلدین (Aladin) - فروخته شده است. این سه فروشگاه تقریباً 90 درصد بازار کتاب آنلاین کره را در اختیار دارند.
«نور و نخ» از روز چهارشنبه برای پیش‌سفارش آنلاین در دسترس قرار گرفت و از روز پنج‌شنبه به‌صورت فیزیکی وارد کتاب‌فروشی‌ها شد.
این کتاب 172 صفحه‌ای شامل 12 متن مختلف است و با سخنرانی نوبل آغاز می‌شود؛ جایی که نویسنده رمان‌هایی چون «گیاه‌خوار» و «اعمال انسانی» درباره روند نوشتن و پرسش‌هایی که آثارش را شکل می‌دهند صحبت می‌کند.
او در سخنرانی‌اش گفته است: «هر بار که روی رمانی کار می‌کنم، با این پرسش‌ها زندگی می‌کنم، در دل آن‌ها زندگی می‌کنم... وقتی به انتهای این پرسش‌ها می‌رسم که الزاما به معنای یافتن پاسخ برای آن‌ها نیست، فرآیند نوشتن برایم تمام می‌شود.»
به گزارش «Korea Herald»، این کتاب همچنین شامل سخنرانی هان در ضیافت نوبل و پیامی است که همراه یک فنجان چای به موزه نوبل اهدا کرده بود. هان گفته این فنجان همان است که هنگام نوشتن رمان اخیرش «ما جدا نمی‌شویم» از آن استفاده می‌کرده است. این رمان به‌تازگی با ترجمه انگلیسی یاوُن و موریس در بریتانیا منتشر شده است.
علاوه بر مطالب مرتبط با نوبل، کتاب «نور و نخ» شامل پنج شعر نیز هست که بین سال‌های 2013 تا 2014 در مجلات ادبی «لیتور» و «ادبیات و جامعه» کره جنوبی منتشر شده بودند.
در این کتاب مقاله‌هایی منتشرنشده نیز آمده است؛ از جمله مقاله‌ای با عنوان «باغ رو به شمال» که درباره تجربه هان از باغبانی در فضایی بدون نور مستقیم خورشید و استفاده از آینه برای بازتاب نور به آن فضاست.
پس از اعلام نام هان کانگ به‌عنوان برنده نوبل در سال گذشته، صف‌هایی طولانی مقابل کتاب‌فروشی‌ها شکل گرفت و فروشگاه‌های آنلاین از شدت مراجعه کاربران دچار اختلال شدند.
نسخه‌ای از «نور و نخ» به زبان انگلیسی نیز منتشر خواهد شد، اما تاریخ انتشار و جزئیات دقیق آن هنوز اعلام نشده است.
24457
کد خبر 2055083

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/858154/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنون در روز اول جام جهانی: 46 بار دروازه‌ها فرو ریخت

دقیقی: به شرافت هواداران‌مان درود می‌فرستم؛ می‌خواهیم مقابل پرسپولیس دل آن‌ها را شادتر کنیم

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

اینترنت مرده است؟ راز عجیب محتوای ساختگی که همه را شوکه کرد!

راز پنالتی یونایتد: قانون به کمک آموریم آمد!

رادیو؛ همراه همیشگی فرهنگ‌دوستان

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

دعوت 4 بازیکن خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران نوجوان ایران

مطالبه‌گری نسل نو در مسیر تحول مدیریتی و اجتماعی

پروژه المهدی ویژه جذامیان در بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد کلنگ زنی شد

شناسایی کتمان درآمد 1.9 هزار میلیارد تومانی در خراسان رضوی

معاون استاندار خراسان‌شمالی: تسهیلات با هدف توسعه زنجیره‌های ارزش پرداخت شود

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

پوروسوی: به اندازه 3 کتاب می‌توانم صحبت کنم/ در باشگاه مس بذر نفاق پاشیده‌اند

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

29 نفر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند +اسامی

تربیت واقعی با تغییر باور آغاز می‌شود

مدرسه، کانون خلق آینده و محور تحول اجتماعی است

آهنگ زیبای «رفتی» با صدای بهنام بانی

جنجال قعرنشین لیگ یک به خاطر گلزنی مدعی صعود در وقت های اضافی

صدای بی‌صدایان از دل خاکستر؛ افشای راز ایرانیان در فاجعه بندر شهید رجایی

لغزش تیم پیکان در راه صعود به لیگ برتر با یک تساوی بدموقع

جنجال قعرنشین لیگ یک به خاطر گلزنی مدعی صعود/ پیروزی ارزشمند صنعت نفت

با کالابرگ در میادین میوه و تره بار خرید کنید

پیگیری در خصوص برقراری پرواز مشهد-اسلام‌آباد

رقابت های کشتی آلیش بانوان قهرمانی کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه سوم

برای اولین بار در تاریخ؛ تیم زنان بایرن مونیخ فاتح دو گانه‌ی داخلی شد

کاپیتان فولاد این‌بار گل کاشت

امیر لعلی: معرفی ابزارها و جذب مشتریان جدید به بازار سرمایه از اهداف برگزاری نمایشگاه مشهد اینوکس-فاینکس است.

دهخدا هم درباره اشعار پروین اعتصامی تردید داشت!

رونمایی از کتاب «معلم خصوصی»؛ کتابی برای آشتی با ریاضی

قیمت گوشت قرمز امروز 11 اردیبهشت 1404

بارسلونا-اینتر قشنگ‌ترین بازی تاریخ چمپیونزلیگ بود

تورام: بازی با بارسلونا کابوس است!‏

روز درخشان برادران اینزاگی: لبخند سیمونه و پیپو

ادعای خبرنگار مطرح ایتالیایی؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

تصادف کوییک و رانا در بلوار امیریه با دو مصدوم

مجوز چهار دهیاری در خواف تعلیق شد

نظارت مستمر؛ ضامن پویایی و سلامت در نظام تعلیم و تربیت استان

ارزشیابی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی است

تقدیر استاندار خراسان رضوی از مدال آوران رقابت های بین المللی ژیمنازیاد 2025 صربستان

محور برنامه های هفته معلم، تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد

«تو رد شو من فقط نگاه کنم تو رو...» با صدای روزبه بمانی

گل اول شهر راز از روی نقطه پنالتی

یک کودک در خراسان شمالی زیر چرخ‌های موتورسیکلت جان باخت

گل اول پیکان به شهر راز شیراز

لغزش پیکان در مسیر صعود به لیگ برتر