پیام خراسان

آخرين مطالب

اقدامات ستاد خدمات سفر از زبان شهردار و فرماندار بیرجند گفتگو

اقدامات ستاد خدمات سفر از زبان شهردار و فرماندار بیرجند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - - فاضلی فر فرماندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر بیرجند در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: ایام پایانی سال برای دستگاه‌های اجرایی پر تردد و پرمشغله بود و همه پای کار آمدند تا برای مسافرین و افرادی که از استان ما عبور می‌کنند ایام خاطره انگیزی را رقم بزند. 
او افزود: ایام پایانی سال مصادف با لیالی قدر بود با تلاش همکارانمان برنامه‌ها به صورتی بود که هم رعایت شب‌های ماه مبارک رمضان صورت گرفت و هم ایام نوروز به خوبی سپری شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فاضلی فر بیان کرد: هماهنگی‌های خوبی صورت گرفت و تمام ظرفیت‌های شهرستان بیرجند و استان پای کار آمدند؛ امسال برای اولین بار بحث همراه سرا در جوار بیمارستان‌ها ایجاد شد؛ همچنین از آنجایی که نظارت بر بازار بسیار مهم است شهرستان بیرجند را به 13 منطقه تقسیم کردیم و تمام خدمات و برنامه‌ها در این ایام توسط همکاران مان در حال رصد بود.
فرماندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر بیرجند ادامه داد: بیش از 60 هزار بازدید کننده از اماکن و جا‌های گردشگری داشتیم؛ همچنین 6 هزار و 714 نفر اسکان در شهرستان داشتند.
او عنوان کرد: پیشنهادی به استان دادیم که به دنبال آن از محل تصفیه خانه بیرجند مسیری گردشگری تا امامزاده‌ای در مسیر بند امیرشاه که در مجاورت مزار کوه است ایجاد کنیم و این مسیر شامل اشتغال، اقامت و گردشگری باشد.
بهترین شهردار بیرجند با حضور در این برنامه گفت: در ابتدا خبر خوش ورود یک خودرو سنگین آتش نشانی بعد از سه سال پیگیری را به مردم می‌دهیم و این دستگاه پنجشنبه وارد ناوگان می‌شود؛ این خودرو برای ساختمان‌های مرتفع است و تا ارتفاع زیادی حریق را پوشش می‌دهد و میزان ذخیره آب و پمپاژ آن بسیار بیشتر از ماشین‌های معمولی آتش نشانی است. 
بیشتر بخوانید
بررسی خدمات ارائه شده در ایام نوروز او افزود: سال 1403 را با وقایع خوبی پشت سر گذاشتیم، بیش از 3 هزار میلیارد تومان میزان سرمایه‌گذاری در شهر بیرجند بود و بالاخره بعد از چندین سال گشایش امتداد خیابان معلم را داشتیم که در مراحل پایانی آن هستیم، با این اقدام خیابان شهید قرنی تعریض و ادامه معلم به بلوار امام رضا متصل می‌شود.
بهترین بیان کرد: همچنین 60 هزار متر پیاده روسازی استاندارد در پارسال و امسال داشتیم که ادامه آن امسال انجام می‌شود؛ نوروز امسال حالت خاصی داشت و باید کار تلفیقی و حساب شده انجام می‌دادیم تا هم حرمت ماه رمضان حفظ شود و هم بحث نوروز و برنامه‌های آن صورت بگیرد.
شهردار بیرجند ادامه داد: امسال بیش از 17 میلیارد تومان هزینه استقبال از بهار در شهر بیرجند که مهمترین آن بازارچه مشاغل سنتی با 35 المان از سازه تا شخصیت در میدان ابوذر است که یک کار نو و بی‌بدیل در کشور با استفاده از مجسمه‌های ثابت و متحرک است.
او عنوان کرد: امسال با 300 هزار بوته انواع گل فصلی در چهار گوشه شهر و 5 هزار اصله نهال شهر را گلباران کردیم و تلاش مان این بود این بوته و نهال‌ها از داخل خود شهر و استان خریداری شود.
بهترین تصریح کرد: امسال 80 المان در سطح شهر داشتیم که 8 المان از طریق فراخوان عمومی و 25 المان از طریق کارگاه زیباسازی شهرداری انتخاب شد و عمده این المان‌ها حجیم بود؛ تابلو‌های ترافیکی در شهر نوسازی شدند، 2 هزار متر نقاشی دیواری انجام گرفت که عمدتاً مشاغل سنتی بودند، بیلبورد‌هایی از تصویر مشاهیر و گویش بیرجند نصب شد و اجرای آیین نوروزخوانی در 20 محله را داشتیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/858797/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنایت با ظن ارتباط سیاه؛ قاتل به قصاص محکوم شد

اعزام تیم‌های ارزیاب برای بررسی خسارت‌های زلزله رشتخوار

پیشروی آتش در اسرائیل؛ 12کیلومتر از جنگل های غرب قدس طعمه حریق شد

زمین‌لرزه شدید در رشتخوار

تصاویر؛ تهران عصر قاجار؛ از باغ فردوس تا مغازه خواربارفروشی

پیام مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر

برگزاری سی‌وسومین مرحله اردوی راهیان پیشرفت در شرکت فولاد سنگان

فرمانده کل سپاه: خط راه‌آهن چابهار – زاهدان یک دستاورد ملی است.

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

5 نفر در واژگونی خودرو پراید در محور تربت جام به فریمان مصدوم شدند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

الحدیده یمن بار دیگر هدف حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

خراسان رضوی، پیشگام در تحقق نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردمی است

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

گام نخست تحول در سوادآموزی، تغییر نگرش مدیران است

تحول در آموزش متوسطه با محوریت مهارت‌آموزی، یادگیری مادام‌العمر و پیوند با سند تحول بنیادین محقق می شود

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

حج و زیارت درمورد دریافت ارز مسافری اطلاعیه ای داد

روایت عجیب از درس خواندن یک فوتبالیست: کتاب ندارم!

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

تحقیرمان می‌کنید ولی تاتنهام قهرمان اروپا می‌شود

گل اول کاوازاکی به النصر توسط ایتو

گل اول النصر به کاوازاکی توسط سادیو مانه

گل دوم کاوازاکی به النصر توسط اوزکی

فرصت 45 دقیقه‌ای رونالدو برای فرار از حذف

پدر ستاره لیورپول لو داد: تمدید نزدیک است!‏

تصمیم جدی رودریگو؛ جدایی تابستانی از رئال!

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی