پیام خراسان

آخرين مطالب

نظری‌جویباری: آقای درویش! کار شما دور از اخلاق بود مقالات

نظری‌جویباری: آقای درویش! کار شما دور از اخلاق بود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش "ورزش سه"، این حادثه همه ما را متاثر کرد و می‌خواهم به نمایندگی از همه هواداران استقلال بار دیگر مراتب تسلیت خود را به خانواده‌های داغدار عرض کنم و همه ما برای آسیب دیدگان از این حادثه، آرزوی شفای عاجل داریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او در خصوص وضعیت استقلال اظهار کرد: جا دارد از هواداران عزیز استقلال ابتدا بابت حضور پررنگشان در مصاف با پیکان تشکر کنم. این پیروزی ابتدا مرهون حضور آن‌هاست. امیدوارم با تلاش آقای جباری و همکارانشان و همچنین کوشش و انگیزه بازیکنان، بتوانیم در بازی‌های بعدی هم درخشان ظاهر شویم و یک جام را به هواداران استقلال تقدیم کنیم.
مدیرعامل استقلال درباره اظهارات اخیر مدیریت باشگاه پرسپولیس پیرامون میزان بدهی استقلال، عنوان کرد: بنده و آقای درویش در جلسه‌ای بودیم. با ایشان درباره بدهی‌ها حرف زدیم. به شوخی به آقای درویش گفتم ما هزار میلیارد تومان بدهی داریم و ظاهرا ایشان این حرف را جدی گرفته است، اما عجیب‌تر اینجاست که ایشان برخلاف عرف مدیریتی بلافاصله از این موضوع استفاده ابزاری می‌کند و موضوع را در قالب مصاحبه رسمی با رسانه‌ها در میان می‌گذارد؛ در شرایطی که برای طرح چنین موضوعی نیاز به فکت و مستندات کافی وجود دارد.
نظری‌جویباری اضافه کرد: کسی که با مقوله مالی آشنایی دارد، با یک حساب و کتاب سرانگشتی متوجه می شود که این ادعا خلاف واقعیت است، با یک حساب و کتاب ساده حقیقت نمایان می‌شود که نه بدهی استقلال 1950 میلیارد است و نه بدهی‌های پرسپولیس 200 میلیارد تومان! فرایند حسابرسی دو باشگاه هر سال به دقت انجام می‌شود و رقم رسمی آن توسط مراجع ذی‌صلاح اعلام می‌شود؛ پس نیازی نیست این گونه علیه یکدیگر فضاسازی کنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: در شرایط فعلی باشگاه‌هایی که به بخش خصوصی واگذار شدند دیگر نمی توانند حقیقتی را از دید افکار عمومی پنهان کنند. باشگاه استقلال نیز بر اساس اصل شفاف سازی طبق قانون مدارک و مستندات مالی خود را در سایت کدال بارگذاری کرده به همین دلیل این رفتار کاملا غیرحرفه‌ای و به دور از اخلاق است که برای خروج از فشار منتقدان برای باشگاه رقیب حاشیه سازی کنیم.
او یادآور شد: مدیریت باشگاه استقلال هیچ حقیقتی را از دید هواداران خود پنهان نخواهد کرد و همچنان شفاف‌سازی سرلوحه کار مدیریت و اعضای هیئت مدیره باشگاه قرار خواهد داشت، اما به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد در این مقطع حساس اظهارنظرهای غیرمسئولانه مجموعه استقلال را گرفتار حاشیه کند تا تمرکز تیم به واسطه اظهارات بی‌پایه و اساس و غیرواقعی از بین برود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/860660/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

تحقیرمان می‌کنید ولی تاتنهام قهرمان اروپا می‌شود

گل اول کاوازاکی به النصر توسط ایتو

گل اول النصر به کاوازاکی توسط سادیو مانه

گل دوم کاوازاکی به النصر توسط اوزکی

فرصت 45 دقیقه‌ای رونالدو برای فرار از حذف

پدر ستاره لیورپول لو داد: تمدید نزدیک است!‏

تصمیم جدی رودریگو؛ جدایی تابستانی از رئال!

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

بررسی شرایط برگزاری دیدار تیم ملی برابر کره‌شمالی در مشهد با حضور معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

دیدار ایران-کره شمالی؛ با حضور بانوان در ورزشگاه امام‌رضا(ع)

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات گوشت قرمز رکورد زد

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

اتفاق عجیب؛ الهلال فکر پرواز برگشت را نکرده بود!

‏48 ساعت پرتنش آنچلوتی؛ رئال مانع رفتن او به برزیل نشد!‏

اعلام ترکیب النصر؛ رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

هت‌تریک بارسا ممکن نیست، قطعی است!‏

دوری محبی از میادین طولانی شد!

مشاور لاپورتا؛ این رفتارهای رئال یعنی قافیه را باخته‌اند!

کلیپ باشگاه اینتر برای دیدار حساس امشب برابر بارسلونا

کلاهبردار سابقه‌دار در مخفی‌گاهش به‌دام افتاد

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، محور اصلی برنامه‌های پرورشی مدارس خراسان رضوی

تک نوازی زیبای سه تار در منظره طبیعی

اجرای احساسی و زیبا از سینا درخشنده و حمید هیراد

خراسان جنوبی بهشت گوهرسنگ‌ها؛ چالش تبدیل سنگ‌های خام به گنجینه اقتصادی

«تک‌تیرانداز آمریکایی» راز خود را فاش کرد

جزئیات پرداخت ارز حج به زائران 1404 اعلام شد

تأکید معاون رئیس‌جمهور بر حفاظت از بلوط‌های زاگرس لرستان

پوشش گسترده مسیرهای پروازی به عراق با یوتراوز

تیپاکس وارد باکارزی مشهد شد

درخشش کبدی کاران نوجوان کلات در مسابقات قهرمانی خراسان رضوی

خط 3 قطار شهری مشهد هفته آینده با حضور رئیس جمهور افتتاح می شود – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پایتخت کتاب ایران کجاست؟

«اِوز» پایتخت کتاب ایران شد

کتابخانه های عمومی بر اساس ذائقه مردم بازطراحی می شوند

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات