درخواست معرفی مسئول نمایندگی بعثه رهبری در خراسان جنوبی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از بیرجند ، در دومین روز از هفته حج، مدیر حج و زیارت استان با حجت الاسلام نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت کشور دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار حسین دستگردی گزارش آماری در حوزه های حج تمتع سالجاری، عمره مفرده و عتبات عالیات ارایه داد.
وی به موضوع کاروانهای آزادبر و نحوه فعالیت آنان و اقداماتی که توسط مدیریت حج و زیارت استان در راستای جلوگیری از فعالیت آنان صورت گرفته است اشاره کرد.
حجت الاسلام نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت راهکارهای لازم و راهبردی در بحث عتبات عالیات ارایه کرد.
وی بر معرفی مسئول دفتر نمایندگی بعثه حج و زیارت در خراسان جنوبی قول مساعد داد.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
چالش های آبرو داری از ایران و ایرانی در واتیکان آیا بابک زنجانی میتواند یک الگو باشد؟ گردشگری پایتخت ؛ خسته در دود و ترافیک تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بیثباتی در تصمیمگیری و بیتوجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب!
-
پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴:۱۴
-
۷ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/860932/